Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maxicep üyeleri kaç kişiyiz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son.kral
Üye
Konu Sahibi
maxicep üyeleri kaç kişiyiz ?
son zamanlarda yok fenerliler yok galatasaraylılar yok istanbullular yok ankaralılar kaç kişiyiz diye akıl almaz gereksizlik peşinde olan arkadaşlar, umarım bu konuyu gördükten sonra intihar edersiniz
TheMadness
Üye
ben varım
anılbaran
Üye
sayıp geliyom
TheMadness
Üye
Saydım 2.313.221
son.kral
Üye
Konu Sahibi
recep ivedik mode: on
say lan
Revengeful
Emekli Yönetici
2,313,302
son.kral
Üye
Konu Sahibi
11 buçuk saatte 81 kişi mi üye oldu ha
ortalama günde 170 kişi sayarsak;
1 ay sonra, 5100 kişi daha aramıza katılacak.
1 yıl sonra, 61200 kişi aramıza katılacak demektir. Seneye bu zamanlar sizce 2,400,000 üyeyi geçer miyiz
11 buçuk saatte 81 kişi mi üye oldu ha
ortalama günde 170 kişi sayarsak;
1 ay sonra, 5100 kişi daha aramıza katılacak.
1 yıl sonra, 61200 kişi aramıza katılacak demektir. Seneye bu zamanlar sizce 2,400,000 üyeyi geçer miyiz
Ban vereceğim
Matematik kullanacaksan bu hesaplamada istatiksel verileride kullanman lazım. Her ay üye olan üye sayısı artıyor çünkü internet kullanıcısı, telefon kullanıcı vs artıyor.
8 yılda 2,313,336. 8 yıl önce çok az sayıda insan internet ve telefon kullanıyordu..
son.kral
Üye
Konu Sahibi
dediğin doğru bende farkındayım ama 2 ay sonra 2,400,000 olacağımızı zannetmiyorum. 87,000 üye ne demek yahu? türkiye'nin 1/1.000 inden daha az. Ve 2 ay içinde bırak allesen ya