Bayram Harçliklariniz veya kazandiğiniz para

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
25 tl verdiler :D

badmus

badmus

Üye
450 biriktirdim. :kıskıs: Yarisi bitti bile. Diger yarisini da aksesuar icin harcayacam.

İncİnat

İncİnat

Üye
dün sabah 50 :tl: m vardı şu an 300 :eller:

son.kral

son.kral

Üye

:ehe sartlar sabah 6 iş başı akşam 10 paydos tatil yok ssk yok yemek yok yol yok maas 800 tl şartlar bu ee ne diyosun :p

o zaman şöyle yapalım; kurban bayramından 2-3 gün önce ara beni işe başlayayım. Bayramdan sonra çıkarım. Nasılım ama güzel ticaret değil mi? Beyin bedava nasıl olsa :zong:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye

:ehe sartlar sabah 6 iş başı akşam 10 paydos tatil yok ssk yok yemek yok yol yok maas 800 tl şartlar bu ee ne diyosun :p

ciddimisin vay be demekki ben memur gibi adamım bizim fabikada 740 maaş artı ssk artı yol yemek sabah 8:30 akşam 19:00

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
160bin civarı.. :)

pelın_

Patrn 50 annem 10 şaka gbi abım 50 toplamda 110 oldu bende kndım para bırıktırdim hepsinın toplamı 250 oldu son bikisi kaldı onunda elini öpem kazandığm parayla artık orjın bi BB alcam snunda

KayraBey

KayraBey

Üye
Patrn 50 annem 10 şaka gbi abım 50 toplamda 110 oldu bende kndım para bırıktırdim hepsinın toplamı 250 oldu son bikisi kaldı onunda elini öpem kazandığm parayla artık orjın bi BB alcam snunda

Üzerini biz tamamlariz rahat ol :) para artarsa birde topuklu alırsın süper olur :)

oquz_esen

oquz_esen

Üye

o zaman şöyle yapalım; kurban bayramından 2-3 gün önce ara beni işe başlayayım. Bayramdan sonra çıkarım. Nasılım ama güzel ticaret değil mi? Beyin bedava nasıl olsa :zong:

harbi beYin bedava ticaretin qüZelms dostum sen bu kafayla köşeyi cabuk dönersin :ehe

- - - Eklendi - - -

ciddimisin vay be demekki ben memur gibi adamım bizim fabikada 740 maaş artı ssk artı yol yemek sabah 8:30 akşam 19:00

yok mayk saka yaw sabah 8.30 aksam 19.00 ssk yemek yol tatiller ve ayretten harçlıklar(sadece bayramda deql) 1.500 tl maas alym :ehe

man20

man20

Üye
şuanlık 350 lira topladım :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
32 :tl: :D

SHS

SHS

Üye
harçlık alma değil harçlık verme yaşındayız artık :)

JosephLion

JosephLion

Üye
:D 50 lira iydr bazen :)

pelın_

150 lira açiğm war karaber abı wer elini öpeyım hadi bi el atın hacılar ya bak maxiye bir tlf kurban werdim bılen bilr:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt