Galaxy Note 2 yine sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 yine sızdı!

Eğer Samsung'un yeni bombası Galaxy Note 2 buysa, dünyanın en büyük cebi geliyor olabilir!

Eskiden iPhone'un nasıl olacağı ile ilgili söylentilerle zaman geçirirdik ama artık, tüm Samsung Galaxy cepler için de aynısı geçerli...

Samsung Galaxy S3 benzeri olacağı söylenen yeni Galaxy Note, tarihin en büyük cep telefonu olmaya aday gibi görünüyor. Know your Mobile tarafından gizli çekildiği söylenen bu fotoğraf, iddiaya göre Galaxy Note 2'ye ait. Eğer iddia doğruysa, dünyanın en büyük cep telefonu geliyor olabilir.

Galaxy Note II'de Exynos 4 Quad 1.5 GHz 4 çekirdekli işlemci, 5.5 inç 1280x800 Super AMOLED ekran olacağı biliniyor.

bountykiller

bountykiller

Üye
aşırı derecede tasarım fakiri. Umarım bu değildir.

MaxipmaN

Üye
ne sarhoş telefonmuş arkadaş sızıp duruyo

• Beğen
Tepkiler: Dede
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Her telefonda aynı tasarım:ah en azından apple az model çıkarıyor:)

KayraBey

KayraBey

Üye
Az biraz görünüm de değişiklik olsa güzel olur. Herşeyi donanım değil bence. Kişi cihazı eline alınca vaybe adam ne yapmış arkadaş demeli...

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen kalılıyorum

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Çok büyük yaa :) Tasarımı da pek hoş değil :kotu:

bolamanle

Üye
Kalın değilmi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gercek oldugunu zannetmiyorum bu kadar seyi telefon diye satmazlar heralde az buz da kalin degil hani:hmmm

15097

15097

Üye
Galaxy S III'ün dik tasarımlı yani kenarları yuvarlak olmayan hali gibi.Bir de ekran boyutu büyük.Umarım bu değildir.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Kalınlık olarak algılan aşağıdaki kısım çerçevenin devamı değil mi ? :cool

aleranol

aleranol

Üye
çok gereksiz bir tasarım. Her zamankindende büyük çakma ayfon olmuş :D

saruman_me

saruman_me

Üye
biraz göze hitap ettir be adam bu ne kitap gibi bişi olmuş..:/

anılbaran

anılbaran

Üye
misafir gelince tepsi niyetine kullanırım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu çakma çin malı olsa gerek çünkü bildiğiniz takoz gibi kalın görünüyor. Note 2 olacağına hiç ihtimal vermiyorum.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Gerçek olduğuna hiç mi hiç inanmıyorum açıkçası.Ayrıca tasarımı, kalınlığı osu busu eleştirilmişte gidip Note serisinden bir telefonun ekran boyutu eleştirilir mi Allah aşkına.Zaten Note2 adlı telefon adındanda anlaşılacağı üzere Note'un halefi olan bir telefon.Ekran boyutu tabiki büyük olacak gidip 4 küsur inç ekran koyarsa zaten o telefon Note olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt