android mi wp veya wp8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
android mi wp veya wp8 mi ?
maxicep e ne zaman girsem aklım karışıyo engelleyemiyorum :D
elimde nokia e6 var andoid i merak ediyorum ama bana performans ve şarj telefonu lazım. şimdi nokia lumia 900 e baktım gerçekten harika. ama htc one x ve s3 te var sizce android mi gelecek vaad ediyo yoksa windows phone lu telefonlar mı ?

aleranol

aleranol

Üye
tabiikide wpli telefonlar. Eğer 2 ay beklersen türkiyeye çok güzel wpli telefonlar gelecek. Sana onları öneririm. Android şarjı ile oldukça sorunlu. Aynı zamanda eğer pc ile ve telefon ile çpk uğraşıyorsan wp8li bir cihaz çok daha iyi olacaktır.

anılbaran

anılbaran

Üye
wp 8

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
top direkten dönücek galiba. s3 alıcaktım ben :( :D tabi birde bu telefonların fiyatları önemli :ehe nokia abartmaz inşallah

aleranol

aleranol

Üye
en fazla bütçen nedir? Acil cevap ver yatıcam :)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Android

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
S2 var bende. Şarj fena değil gene. Ama oyun oynarken falan çabuk bitiyor.
S3 devasa boyutlarda bana göre. Alınmaz. Tek elle mesaj yazamadım almayı düşünmedim bile -.-

- - - Eklendi - - -

Soruya gelince de. Wp 8 ler güzel olacaktır bence.

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
bende taş çatlasın parçalansın 1200 1300

15097

15097

Üye
wp 8 :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
wp8 tabiki

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
wp8

Metin MF

Metin MF

Üye
yakında android de symbian'ın düştüğü duruma düşecek.

mcalisir

Üye
Wp nin ne artıları var da wp öneriyorsunuz ki? Çok merak ediyorum . Android ile wp nasıl yarışacak şu konumda? Ne sunuyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Wp nin ne artıları var da wp öneriyorsunuz ki? Çok merak ediyorum . Android ile wp nasıl yarışacak şu konumda? Ne sunuyor

misal olarak sana ne kadar stabil çalıştığını söyleyebilirim bunun getirisi olarak çift çekirdekli bi wp8 cep telefonu 4 çekirdekli bi androidin altından girer üstünden çıkar. Bir diğer avantaj ise windows geliştiricileri tarafından pc oyun ve uygulamaları çok kolay bir şekilde wp8 telefonlarına portlanabilecek. Şu an için wp androidin yapısı bile değil ama ileride en geç 1.5 yılda marketi iOs ve androidi geçecek. Gerek çalışma sistemi gerek stabil ve akıcılığı ile diğer sistemleri geride bırakabilir. En azından şu anki gidişatı bunu gösteriyor.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

misal olarak sana ne kadar stabil çalıştığını söyleyebilirim bunun getirisi olarak çift çekirdekli bi wp8 cep telefonu 4 çekirdekli bi androidin altından girer üstünden çıkar. Bir diğer avantaj ise windows geliştiricileri tarafından pc oyun ve uygulamaları çok kolay bir şekilde wp8 telefonlarına portlanabilecek. Şu an için wp androidin yapısı bile değil ama ileride en geç 1.5 yılda marketi iOs ve androidi geçecek. Gerek çalışma sistemi gerek stabil ve akıcılığı ile diğer sistemleri geride bırakabilir. En azından şu anki gidişatı bunu gösteriyor.

sistemde bilgisayarda kullanacağın tüm programları kullanabileceksin:oke:daha sonra dx11 desteği var.stabillik,flash desteği yepyeni oyunlar gibi... Gider bu böyle:oke:misal 1.4ghz tek çekirdek işlemcili 512mb ramli wp7.5lu lumia900 1.4ghz 4çekirdek,1gb ramli icsli galaxy S3e kafa tutuyor:good:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

sistemde bilgisayarda kullanacağın tüm programları kullanabileceksin:oke:daha sonra dx11 desteği var.stabillik,flash desteği yepyeni oyunlar gibi... Gider bu böyle:oke:misal 1.4ghz tek çekirdek işlemcili 512mb ramli wp7.5lu lumia900 1.4ghz 4çekirdek,1gb ramli icsli galaxy S3e kafa tutuyor:good:

bu durum böyle iken çift çekirdekli 1gb ramlı wp8 leri düşünemiyorum :eller:

Metin MF

Metin MF

Üye
:oha: lise bitince hemen bir wp8 alacağım 2 yıl sonra

bolamanle

Üye
Hayalimsin wp8 yapma sakın bizi keriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt