Android grup sohbet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Android grup sohbet
arkadaşlar cok merak ettiğim bişey var. telefonda internet üstünden mesajlaştığımız programlar var ya hani, whatsapp viber gibi. bu tarz ama grup sohbet yapabildiğimiz bi program var mı? yani msndeki toplu konuşma gibi mesela 3-4 kişi yada işte 10 kişi 15 kişinin konusabilceği bi program var mı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Zello var. Forumunda odası mevcut. Konusuda var forumda.

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
sen varmısın hacı o odada? :) heryerde karşıma cıkıyon bak ordada varsan söyle :P :naughty:

- - - Eklendi - - -

uuncu o dediğine baktımda kimse online değil birincisi, ikinciside bu telsiz gibi bişey. benim dediğim daha çok böyle ne bileyim sohbet çoklu msn sohbeti gibi. mesela ben bişey sorcağımda anında yazcam oraya telefonu internete bağlı olan herkese whatsappdaki gibi mesela msj olarak gitcek. onun yazdığıda aynı anda herkese görüncek yani oda açabilceğimiz bi yer olcak ve herkes sürekli bağlı olcak whatsappdaki gibi. böyle bi program bulabilirmisin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sen varmısın hacı o odada? :) heryerde karşıma cıkıyon bak ordada varsan söyle :P :naughty:
ilk başta girmiştim ama sonra stajım başladı ve telefonu elime almaz oldum çok yorgun okuyordum. Şimdi stajım bitti ama telefonumda fabrikasyon hatası olduğundan değişime gitti. Gelsin girerim zaten. Orada hackless kardeşim, ismail olur genelde.

- - - Eklendi - - -

Valla dediğin gibi bi programı yüklemiştim ama çok kötüydü. Adını bile hatırlamıyorum o derece :D

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
bi program yükledim şimdi

Arkadaşlar biriniz şu programı yükleyinde deneyelim olur mu

arsima89

arsima89

Üye
Whatsapp da grup oluşturuluyor zaten ? Ne gerek var programa?

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Whatsappda oluşuyormu grup??? bu birinci soru. ikincisi whatsappda ekleyebilmek için numara lazım. numarasınıda herkes vermek istemeyebilir. suan GroupMe programını deniyorum orada sanırım oluyor dediğim şey. şuan grubu açtım birilerinin eklemesini bekliyorum denemek için. bikaç kişi şu Linkini verdiğim groupme yi indirip gruba bi gelsin ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt