crazy_oruc
Üye
Bi de bi konuda gelmiş diyo jb iosla wpden daha stabiltam ona fatihın nutukları cevap yapıştıracaktım mesajı gönder deyince konu kapandı uyarısı aldım
![]()
evet gördüm öyle yazdığını

Bi de bi konuda gelmiş diyo jb iosla wpden daha stabiltam ona fatihın nutukları cevap yapıştıracaktım mesajı gönder deyince konu kapandı uyarısı aldım
![]()

açsin açmasın gta3 ü t20 bile açıyor
ayrıca 603 geriye dönük bi cihaz değil carla güncellemesini alacak
ben android düşmanı falan değilim alt seviyeye android önerilmez bunu anla artık
ilk sayfa 603 önermiş bi sen mini bütün forum zaten bu işten bitek sen anlıyorsun
603fp telefonu ve fiyatından kat kat daha fazla donanım sahibi
ayrıca sen dedin android jb iostan daha stabil dedin
boşuna konuşma sen fandroidcisin
ben yerine göre her sistemi öneriyorum
hangileri haklı çıkmış kime verilmesi gereken cevap verilmiş diye bir bak istersen. Ayrıca senigördüm e htc one x kullanıyorsun androidi kötülüyorsun diyorsun. Android kullananlar objektif olamaz mi biri bana da aynı şekilde demişti. Bunların bütün sebebi elinizde yaklaşık 1.500 tl lik telefon olması. Emin ol sen ve senin gibiler elindeki telefondan sonra bir iOs alsa diğer telefonu unutur iOsu savunmaya başlarsınız. Bu sefer öyle bir savunursunuz ki elinizdeki önceki android cep telefonunu kepaze edersiniz. Yaw gözünüzü seveyim herşey androidte değil. Birazcık objektif olun. Taraf tutmayın yaw. Sen 603 kullanmış olsaydın eğer gerek sağlamlığı ile gerek performans ve ekran kalitesi ile o paranın her kuruşunu fazlası ile hakettiğini görürdün.hayır gelmezmi yanlış duydum heralde.Bir sürü şey yazdım okumadınmı? video bile koydum izlemedinmi? Xperia minide yeni nesil işlemci ve gpu bulunuyor.Ve nasıl t20 gibi bir dandik telefonla kıyaslıyorsun mantıklı değil.600mhz ile 256mb ramli bir telefonu kıyaslıyorsun ? nasıl bir mantıktır bu acaba? t20 gibi bir berbat bir telefonu mini ile kıyaslaman çok mantıksız.O fiyata alacağı androidden hayır gelmez.ayrıca jb alamayacak büyük ihtimal (uyumsuzluk)açsin açmasın gta3 ü t20 bile açıyor
ayrıca 603 geriye dönük bi cihaz değil carla güncellemesini alacak
ben android düşmanı falan değilim alt seviyeye android önerilmez bunu anla artık
ilk sayfa 603 önermiş bi sen mini bütün forum zaten bu işten bitek sen anlıyorsun
603fp telefonu ve fiyatından kat kat daha fazla donanım sahibi
ayrıca sen dedin android jb iostan daha stabil dedin
boşuna konuşma sen fandroidcisin
ben yerine göre her sistemi öneriyorum
Nokia win phone a geçiyor oyun çıkıyormu ? hayır carla vs.. falan etkilemez o cihazı.Alt seviye andoid değil orta segment bir telefon Şuan piyasada olan xperia neo v ve ray ile aynı özellikte hatta 320x480 oldugu için oyunlarda zorlanma olmuyacaktır.
Demekki forumun hiç haberi yok böyle harika bir cihazdan banane ayrıca onlardan.Herkes beni ilgilendirmez herkes camdan atlıyor bendemi atlıyacam ? örnek olarak
603 kat kat dahamı iyi çok eski nesil arm11 teknolojisini kullanıyor.
minide yeni nesil işlemci ve gpu vardır.Gelmiş hala 603 iyi diyorsun mini ondan daha iyi birsürü şey saydım hala 603 iyi dersen yine yazarım anlatana kadar
Ben öyle birşey demedim Şuan en stabillik İphone da var.4.1 jelly bean ilede geldi
yazdığım mesaj kopyaladım bak.Bu arada fandoidçi olduğum yok fiyat kalitesi androidde var oyuzdende android öneriyorum bütçe sorun olmayanlarda ios öneririm.'tehlike' istersen gir bak diğer telefon önerileri konusuna yanlış okumuşsundurhangileri haklı çıkmış kime verilmesi gereken cevap verilmiş diye bir bak istersen. Ayrıca senigördüm e htc one x kullanıyorsun androidi kötülüyorsun diyorsun. Android kullananlar objektif olamaz mi biri bana da aynı şekilde demişti. Bunların bütün sebebi elinizde yaklaşık 1.500 tl lik telefon olması. Emin ol sen ve senin gibiler elindeki telefondan sonra bir iOs alsa diğer telefonu unutur iOsu savunmaya başlarsınız. Bu sefer öyle bir savunursunuz ki elinizdeki önceki android cep telefonunu kepaze edersiniz. Yaw gözünüzü seveyim herşey androidte değil. Birazcık objektif olun. Taraf tutmayın yaw. Sen 603 kullanmış olsaydın eğer gerek sağlamlığı ile gerek performans ve ekran kalitesi ile o paranın her kuruşunu fazlası ile hakettiğini görürdün.
- - - Eklendi - - -
bu arada senigördüm kardeşim 603 carla güncellemesi almayacak daha doğrusu öyle bi güncelleme yok. Onun yerine fp1 ve fp2 güncellemelerini alacak.
donnayi almasa bile 2.nesil cihazların bu güncellemeyi alacağı belirtildi
berke benim sana cevabım yok xperia mini jb almayacak 2rom denendi 2side stabil çalışmamış son romda olmazsa jb gelmeyecek
ayrıca sende bizi ilgilendirmiyorsun gidip ios cihaz alsan androidi söversin iosu seversin
ışte duygularımın tercümanı:alkış:güncelleme konusuna gelince fp2 dışında symbianin kapanış deviri carla ve donna ile olacakdonnayi almasa bile 2.nesil cihazların bu güncellemeyi alacağı belirtildi
berke benim sana cevabım yok xperia mini jb almayacak 2rom denendi 2side stabil çalışmamış son romda olmazsa jb gelmeyecek
ayrıca sende bizi ilgilendirmiyorsun gidip ios cihaz alsan androidi söversin iosu seversin
![]()

Tehlike ";5143153][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Milletin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor.Herkes kendi çapında haklı çıkmıştır.Ben yazmasam kimsenin aklında bile yoktu Mini modeli.Çünkü her mesajında andoid e bir garezi varmış gibi mesajlar atıyor çünkü.4.1 ile stabillik geldi diyorum inanmıyor bile ki kullandığı telefonda en güçlü telefonlardan kıymetini bilmesi lazım.Bu arada ben 600tl ye aldım kardeşim telefonu yurtdısından bir telefona okadar para vermemDiğerleriyle karıştırma beni bile okadar para vermem telefona anca indirimde olur 4s öyle alırım
bu arada 4s en güçlü telefonlar arasında düşük bir model kullanırsan 4s veya başka bir yuksek modele geçersen sende aynısını yaparsın
bunları nerden uyduruyorsun sen? Heralde çevrendekiler böyle yapıyor bizidede öyle sanıyorsun herkes bir değildir herkesle.Herşey androidde olmasa zaten ios ve android için çıkmazdı.603 üde çok iyi bilirim.Sonydede led ekran bulunuyor
xperia serisini anlatmama gerek yok heralde.
- - - Eklendi - - -
Yaw nerden uyduruyorsunuz şunu bunu kullansan şunu söversin gibi saçma kelimeler? Allah Allah symbiandan android e geçen biri olarak symbiana söverim bu doğru ancak androidte laf dedirtmem heleki 4.1 jelly beanden sonra.
ben symbiandan androide geçtim androidi dövüyorum 1000 tllik telefonu ne olacak bu is. Ayrıca ben elindeki telefondan daha iyi farklı bir işletim sistemli telefon alsaydım Her öneri bekleyene o işletim sistemindeki telefonu önermezdim. Gereken en iyi telefon hangisi ise onu önerirdim. Burada çok insan var gerek symbiandan androide geçmiş gerek iOstan androide gerek te androidten iOsa geçmiş. Ama hiçbiri diğerini kötülemiyor. Ha ona göre eksik ve artı yanlarını eleştirenler var fakat buda onun hakkı en azından diğer telefonunu yerden yere vurmuyor. Vurmasa bile en azından o sistemdeki bazı telefonların o sistemden daha kötü bir sistemdeki telefonlardan kötü olduğunu biliyor. Bilmem anlatabildimmi (sanmıyorum ama...)

Ozaman kusura bakmada andoidin değerini bilmiyorsun.Değerini bilsen böyle konusmazsın zaten.Ofiyata en iyi işletim sistemi andoid bu arada herşey sistemle değil desteklede alakalı.Symbian a nokia destek verdimi? öyle 10-15 oyun çıktı bitirdi symbian ı ve hala gelip symbian ı övüyorsan sana cevap yazmam bile.n97 den andoid e geçmiş biri olarak symian ın nekadar rezil bir sistem oldugunu görüyorum zaten kötü bir sistem olmasa suan 3 büyük olurdu.Ben okadar şeyler anlattım anlamayan belli eder zaten kendini.Bende şarj sorunu yok.Bunun nedeni one x in bataryasının düşük olması 1800mah ile 1 gün zar zor gider.Android zaten günden güne geliştiriyor kendini zaten jelly bean ilede baya geliştirdi.Şuan ram sorunu hiç yaşamadım.Şuan benim gözümde andoid in tek sorunu google voice bazen başka bir şey algılıyor veya yazmıyor çok nadir oluyor bu olay.Ve oyun oynarken batarya kısmı ısınıyor.Androide bir garezim yok olmazda.tek sorunum rami sömürmesi ve şarj problemi![]()
Tehlike ";5143200][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Andoid i napıyorsun dövüyormusun![]()
Ozaman kusura bakmada andoidin değerini bilmiyorsun.Değerini bilsen böyle konusmazsın zaten.Ofiyata en iyi işletim sistemi andoid bu arada herşey sistemle değil desteklede alakalı.Symbian a nokia destek verdimi? öyle 10-15 oyun çıktı bitirdi symbian ı ve hala gelip symbian ı övüyorsan sana cevap yazmam bile.n97 den andoid e geçmiş biri olarak symian ın nekadar rezil bir sistem oldugunu görüyorum zaten kötü bir sistem olmasa suan 3 büyük olurdu.Ben okadar şeyler anlattım anlamayan belli eder zaten kendini.
- - - Eklendi - - -
Bende şarj sorunu yok.Bunun nedeni one x in bataryasının düşük olması 1800mah ile 1 gün zar zor gider.Android zaten günden güne geliştiriyor kendini zaten jelly bean ilede baya geliştirdi.Şuan ram sorunu hiç yaşamadım.Şuan benim gözümde andoid in tek sorunu google voice bazen başka bir şey algılıyor veya yazmıyor çok nadir oluyor bu olay.Ve oyun oynarken batarya kısmı ısınıyor.
1.Benim telefonda var zaten multitasking.Bu arada ne dediğsem çok iyi anlıyor bazen anlamıyor e okadarda olur.Sanırım sessiz konuştum birkaçkere ondandır zaten %99 sorunsuz.
1. Elindeki telefonda multitaskingi tam anlamı ile yerine getirmiyor. Böyle bi telefon tabi kapmaz
2. Nokiadaki carl zeiss keyfinin kılını bile vermiyor.
3. Aşırı ısınıyor.
4. Güya gorilla glass telefon 2. Gününde düşüş yaşadı ve ekran paramparça. 603 kullandım gorilla glass değil ekran ama betona aile düştü yüz üstü hala sağlam.
Bu sebeplerden dolayı...
Tehlike ";5143227][COLOR="DarkRed' Alıntı:
1.Benim telefonda var zaten multitasking.Bu arada ne dediğsem çok iyi anlıyor bazen anlamıyor e okadarda olur.Sanırım sessiz konuştum birkaçkere ondandır zaten %99 sorunsuz.
2.N97 kullandım kamerası rezaletti.Ki carl zeis vardı hiçbir işe yaramadı.603 te autofokus ve flaş yok oyuzden resimler resimlerin çoğu bulanık çıkıcaktır.Xperia minide var hepsi.
3.Isınma sorunu yok normalde internette vs.Aşırı ısınmıyor hepsi ısınıyor telefonların zaten 4s one x hepsi bunun nedeni pilin yoğun akım vermesi zaten pil kısmı ısınır.
4.onu bilemiycem ancak zaten betona düşen telefon yüksek ihtimal kırılır veya çatlar bunun için koruma kılıfı şart.

Android her açıdan üstün kardeşim symbianı koruma artık.Şuan nexusta bulunan kamera 4s ten canlı resim çekiyor ona bile meydan okuyor inanmıyorsan video atarım.Hiçbir nokianın telefonu nexus a meydan okuyamaz bu kadar emin konusuyorum 808 hariç.N97 ekran kalitesinden değil kamerası gerçekten kötü 5mp sadece göz boyama Xperia mini 720p çekiyor.
bunları söylemem androidin symbiandan kötü olduğunu göstermez ki zaten değil. Ama eksikleri var. Emin ol otofokuslu 5 megapixel bi nokia galaxy nexus tan iyi fotoğraf çeker. N97 ekran kalitesinden dolayı kötü gelmiştir sana. Xperia mini otofokus vardır fakat 603 teki gibi 720p hd çekim yapıyor mu![]()
Tehlike ";5143259][FONT="Impact' Alıntı:
Android her açıdan üstün kardeşim symbianı koruma artık.Şuan nexusta bulunan kamera 4s ten canlı resim çekiyor ona bile meydan okuyor inanmıyorsan video atarım.Hiçbir nokianın telefonu nexus a meydan okuyamaz bu kadar emin konusuyorum 808 hariç.N97 ekran kalitesinden değil kamerası gerçekten kötü 5mp sadece göz boyama Xperia mini 720p çekiyor.
kardeşim her halükarda deme şuna eksikleri her sistemde olduğu gibi var. Ayrıca nexus 4s ten iyi çekemez. Nokiadaki 808 meydan okur mu bilmem ama gir nexus vs lumia 900 videolarını izle derim. Hangisi daha hızlı sen karar ver.
"her halükarda"
Ics ile Jb ile hız ve performans konusunda baya bir fark var.Bende 4.0 oldugu zaman nenamark 2 de 24fps alıyordum.JB yükledikten sonra 28.8 fps alıyorum 5fps artış oldu buda telefonlarda baya etkilidir.Ics videosunda her iki cihazda eşitnexusun lumia900 ün 2katı donanıma sahip olduğunu unutmamak lazım
![]()
Bu arada 808 ve N8 dışında olacak 
