Telefon TL harciyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon TL harciyo
S.A arkadaslar ben vodafone'nun 1 TL'lik cepnet paketini aldim ama gece saat 12'de bitiyo benim telefonum samsung galaxy ace 5830 gece paket bitmeden once gprs ve wifi kapatiyorum ama kontor gidiyo. Yardim edin.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Mobil veriyi kapatacaksın.teli kapatma tuşuna bas mobil veriyi kapat de:good:

avcitalip

avcitalip

Üye
açma kapama tuşuna basılı tut oradan veri ağı modunu kapat kullanacağın zaman açarsın bu hem fazla şarz yemesini önlüyor hemde kendi kendine internete girmesini eğer dediğimi yaptıktan sonra yine devam ederse telefonuna recovry moddan wipe data ve wipe cache yap sonra reboot yap telefonun açıldığında sıfırlanmış olacak ilk aldığın gündeki gibi eğer yinede düzelmezse müşteri hizmetlerini ara söyle neden böyle oluyor diye eğer bizde anlam veremiyoruz derse yapacak birşey yok o beni aşıyor :oke:

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Kapatma yerinde oyle bisey yok orda
ucak modu
sessize alma
kapatma var

avcitalip

avcitalip

Üye
Kapatma yerinde oyle bisey yok orda
ucak modu
sessize alma
kapatma var

ozaman dediğim işlemleri yap hemen düzelir ama önce dosyalarını yedekle hepsi silinir :oke:

1-telefonu kapat
2-ses açma+ev ekranı(orta tuş)+telefonu açma tuşuna basılı tut recovry ekranı gelecek oradan wipe data ve wipe cache yapacaksın kesin düzelir :oke:

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
bidaha internete girebilir miyim?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sen kullandığın operatör neyse mobil veriyi kapattır:good:

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
para cekip duruyo 10 tl gitti

- - - Eklendi - - -

baglanti ayarlari vodafone internetti ben vodafone live yaptim acaba ondan mi?

avcitalip

avcitalip

Üye
bidaha internete girebilir miyim?

tabiki girersin aynı olay benimde başıma gelmişti telefon 2-3 kez 70-80 MB dosya çekti bende sinirlendim sıfırladım satmadan öncede bir problem yoktu yani bir sıfırla düzeliyor emin ol :oke:

aleranol

aleranol

Üye
dostum o ayarı vodafon internet yap. Belki işe yarar. Yaramazsa ayarlar kablosuz ağlar ve bağlantıdan mobil şebekeyi kapat. Kullanmak istediğinde geri aç. Wipesız en iyisi bu. Eğer olmazsa wipe :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
dostum o ayarı vodafon internet yap. Belki işe yarar. Yaramazsa ayarlar kablosuz ağlar ve bağlantıdan mobil şebekeyi kapat. Kullanmak istediğinde geri aç. Wipesız en iyisi bu. Eğer olmazsa wipe :oke:

wipe yapsın kurtulsun da dayı hem telefonda bir rahatlar yani :ehe

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
iphone 3gs de şöyle yapıyordumtl harcamasına karşın ayarlar->ağ->hücresel veri - kapat ondada bunun gibi birşey varsa bunu yap

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
paket veriyi kapattim oluyo artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt