Telefon Önerebilecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carlos1989

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerebilecek ?
Arkadaşlar fiyat aralığı 300-500 TL arası olan, NOKIA telefon modeli önerebilecek var mı ? Menüsü kamerası falan açısından ?

berfo98

berfo98

Üye
Nokia C7 İknci El Veya Galaxy Ace 2.el 0da bulabilirsin bnde c7 aldm smdi :D bu gece güzel telefon

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Nokia 603:good:c7den daha iyidir:oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
ashalara bak bro

Kerim.

Kerim.

Üye
603:oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kardeş 603 öneririm fiyat 480 - 550 arası bi bak istersen :good:

15097

15097

Üye
nokia 603 :oke:

carlos1989

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar, verdiğiniz modellere bakacağım. Daha fazla görüş varsa alabilrim.

furkan176

furkan176

Üye
O fiyata en mantıklı telefon 603 dür :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
O fiyata alıncak telefon tartışmasız Nokia 603'dür ..

futbol123

futbol123

Üye
O fiyata alibileceginiz en iyi telefon xperia mini dir.tek eksisi ekrani kucuk.ozellikleri xperia neo v ile ayni

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tehlike ";5141883][COLOR="DarkRed' Alıntı:
O fiyata alibileceginiz en iyi telefon xperia mini dir.tek eksisi ekrani kucuk.ozellikleri xperia neo v ile ayni

ya sen her konuda android önermek zorundamısin:vur bütün forum 603 öneriyor bi sen akıllsın xperia mini öneriyorsun:ah: o fiyata alacağı androidin ona ne faydası olacak:off:603 fp cihazı ve o fiyata alınacak en iyi cihaz:good:
[/COLOR]

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ya sen her konuda android önermek zorundamısin:vur bütün forum 603 öneriyor bi sen akıllsın xperia mini öneriyorsun:ah: o fiyata alacağı androidin ona ne faydası olacak:off:603 fp cihazı ve o fiyata alınacak en iyi cihaz:good:

:alkis tamamen katılıyorum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

bende onu diyorum miniden çok daha iyi 603var sırf android bağımlılığı yüzünden android öneriyor:vur

böyleleri çok var. Sırf android diye o fiyata 603 yerine android önerilmez ki yaw. Hadi tamam android de çok uygulama oyun var o yüzden öneriyorsun peki o telefon o oyun ve uygulamaları çalıştıracak kapasitede değilse neye yarar?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

böyleleri çok var. Sırf android diye o fiyata 603 yerine android önerilmez ki yaw. Hadi tamam android de çok uygulama oyun var o yüzden öneriyorsun peki o telefon o oyun ve uygulamaları çalıştıracak kapasitede değilse neye yarar?

aynen kardeşim:)ama böylelerine laf anlatmak çok zor:kotu:görürsün yine gelip burda tartışma çıkaracak:oke:hep aynısını yapıyor:vur

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bi de bi konuda gelmiş diyo jb iosla wpden daha stabil:d:tam ona fatihın nutukları cevap yapıştıracaktım mesajı gönder deyince konu kapandı uyarısı aldım:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt