beyler dün hack attım tele 2kere durduk yere kapandı acaba hackle alakası varmıdır?
pantelli Üye Konu Sahibi [yardım] hack attım tele 2 kere telefon kapandı beyler dün hack attım tele 2kere durduk yere kapandı acaba hackle alakası varmıdır?
goktas19 Üye pantelli' Alıntı: beyler dün hack attım tele 2kere durduk yere kapandı acaba hackle alakası varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mi Hack derken CFW attin di mi? OFW ye don JAF la Flashlarken yanmasi gereken isiklari CFW gore ayarla boyle flashla
pantelli' Alıntı: beyler dün hack attım tele 2kere durduk yere kapandı acaba hackle alakası varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mi Hack derken CFW attin di mi? OFW ye don JAF la Flashlarken yanmasi gereken isiklari CFW gore ayarla boyle flashla
pantelli Üye Konu Sahibi cfw filan ne bilmiyomki yazım destekte varya tepede ona göre yaptım - - - Eklendi - - - cevap yokmu
Metin MF Üye pantelli' Alıntı: onu nasıl yapcam Genişletmek için tıkla ... rompatcher a gir all patches i disable yap, uygulama yüklemeden önce gir all patches i apply yap sonra işin bitince yine disable yap
pantelli' Alıntı: onu nasıl yapcam Genişletmek için tıkla ... rompatcher a gir all patches i disable yap, uygulama yüklemeden önce gir all patches i apply yap sonra işin bitince yine disable yap
pantelli Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: rompatcher a gir all patches i disable yap, uygulama yüklemeden önce gir all patches i apply yap sonra işin bitince yine disable yap Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Metin' Alıntı: rompatcher a gir all patches i disable yap, uygulama yüklemeden önce gir all patches i apply yap sonra işin bitince yine disable yap Genişletmek için tıkla ... teşekkürler