Belle TopBar Xtreme v3.00 S^3 Anna Belle Unsigned by Txus 42 Skins

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Belle TopBar Xtreme v3.00 S^3 Anna Belle Unsigned by Txus 42 Skins
Özellikler:
- Mesajları ve çağrıları Bildirimler.
- Ana bar biz Bluetooth, terminal dönme, kablosuz ve Profili (modları) çevirmek gerekiyor.
- Terminal başlatmak için açmak için Autostart.
- Cilt değiştirin: Biz çubuğunun renk ve simgelerin seçebileceğiniz.
- Yakınlık Sensörü: Sensör terminali parmağınızı koymak için araç çubuğu görselleştirmek veya gizlemek.
- Paket Veri Bilgisi: ağ bağlantısı görüntülemek veya gizlemek için.
- Bağlantı: bildirimleri almak bağlanmak için uygulama için.
- İstisna: Eğer, vb gibi menü çubuğu, oyuncu notları ve ayrılmak istemiyorum ekleyebilirsiniz.
Değişiklikler:
* Parlaklık sürgü ile ışık kontrolü eklendi
(Seç Skins)
Wifi bağlantısı ile * Sabit sorun
* Bu tür kulaklık bildirimleri, birkaç eklendi.
* Sonra seçim ve yöntem olarak kaydırın (Standart veya Belle)
* Binbaşı kod değişiklikleri, artık daha hızlı ve daha iyi.
* Saat sağa kaydı.
Üst çubuğunda * Grup adı.
* 42 Skins

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: By Kavak ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hocam bu üst bardaki sessizin yerine mobil veriyi atma şansımız varmı mesela ben şöyle olsun istiyorum mobil veri, wifi, bt, ekran çevir .. Ama malesef bu yok mobil verinin yerine ekran döndürmeyi koyuyorlar koyuyorlar hep oysa en çok kullanılan mobil veri:hmmm

larten123

larten123

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu üst bardaki sessizin yerine mobil veriyi atma şansımız varmı mesela ben şöyle olsun istiyorum mobil veri, wifi, bt, ekran çevir .. Ama malesef bu yok mobil verinin yerine ekran döndürmeyi koyuyorlar koyuyorlar hep oysa en çok kullanılan mobil veri:hmmm

walla maalesef kardeş bundan anlamıyorum hiç üst bar kurcuklamadım :) haklısın ekran döndürmeyi kim kullanır ki bari kullanılır bişey koyun da bi işe yarasın dimi :)

- - - Eklendi - - -

:rica:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

walla maalesef kardeş bundan anlamıyorum hiç üst bar kurcuklamadım :) haklısın ekran döndürmeyi kim kullanır ki bari kullanılır bişey koyun da bi işe yarasın dimi :)

- - - Eklendi - - -

:rica:

yok ben çok film izlediğim kullanıyorum normalde kullanmıyorum ama film izlerken kullanıyorum çünkü mesaj yazmak için telefonu çevirmem gerekiyor ya da oyun oynarken falan aynı sıkıntı sessiz seçeneği olmasada olur zaten kırmızı tuşa basınca çıkıyor tercih seçenekleri widget olarakta var zaten hani en sağ tarafta sessiz yerine ekran döndürme olsa iyi olur :)

tempestshine

tempestshine

Üye
üst barın üstüne binip karmaşa yaratıyor.yoksa çok iyi

cihatyılmaz

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt