Androidden sonra Belle ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Androidden sonra Belle ?
Merhaba arkadaslar.LG Optimus White(P970) imi gecen hafta ahizenin ses vermediği,menülerde sürekli donma ve takılma olduğu şikayetlerimle servise kargoladım.Fakat dün beni sıvı teması oldugu için garanti dısı kaldığını ve 100 tl karsılıgı telefonun içinin temizleneceğini,böylece sorunların düzeleceğini bildirmek için aradılar.Ben de kabul etmedim tabi.Cihazımda hiç sıvı teması olmadı çünkü.Her neyse konuma döneyim.Bu telefonu sorunlu olarak 300 tlye elden cıkarabilecegimi söyledi telefoncu arkadasım.Ve bunu elden cıkarıp 500 tl ye tamamlayarak Nokia 603 alma kararı aldım.Sizce çok sıkıntı çeker ve androidi özler miyim,bu doğru bir seçim mi ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim merak etme hiçbir sıkıntı çekmezsin telefon canevar:zuhaha: gibi maşallah

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :tşk:

asigsasi

asigsasi

Üye
symbiana hoş Geldin temennisiyle

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Garantide hep aynı sorunu veriyorlar bırakma pesini kovalana derim. Bana ve arkadsımada en ufak sıvı teması olmadigı halde sıvı teması var dediler. İslerine gelmeyince sıvı teması.

adnlburak33

Üye
Kardeşm Korkmadan AL Hiç Bir Sıkıntı Çekmessin Telefonda Yok Yok Hızı Çok İyi Uygulamalar Sınırsız Zaten Androiddi Arattırmaz :)

burakkk97

Üye
bi 97li daha gelsin symbian bolumune :)

luckysleven

luckysleven

Üye
bende 701 ile optimus black takasi dusunuyorum : ) o ekrandan sonra zorluk cekersin dostum buraya yaziyorum . Dikkatini cekerim androidden gecis yaptigina pisman olmazsin ama 603 ekrani zorlar seni .. Ben 3.7 lik ekrandan 3.5 e gectim pisman oldum. Bu arada optimusa rom attinmi cunku stock rom lar hep bas agritir romsuz android cekilmez

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
bende 701 ile optimus black takasi dusunuyorum : ) o ekrandan sonra zorluk cekersin dostum buraya yaziyorum . Dikkatini cekerim androidden gecis yaptigina pisman olmazsin ama 603 ekrani zorlar seni .. Ben 3.7 lik ekrandan 3.5 e gectim pisman oldum. Bu arada optimusa rom attinmi cunku stock rom lar hep bas agritir romsuz android cekilmez
hayır atmadım bi kere atmıstım brick olmuştu :D zaten acana kadar canım çıktı açınca direkt garantiye gönderdim.ekran cok önemli değil aslında ama bilmem ki :D

- - - Eklendi - - -

Garantide hep aynı sorunu veriyorlar bırakma pesini kovalana derim. Bana ve arkadsımada en ufak sıvı teması olmadigı halde sıvı teması var dediler. İslerine gelmeyince sıvı teması.
sen sıvı teması denildikten sonra ne yaptın ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Hemen birak bence Lg i destek yok bisey yok

erdew

erdew

Üye
belki nokia 701 ama 603 onermem aslında belle gecmenide onermem bellenin önünü çok açık görmüyorum eski bir symbian kullanıcısı iyi düşün

moonstar90

moonstar90

Üye
Valla benimkinin usb kısmı da arızalandı sıvı teması demeden değiştirip yolladılar ama bu sıvı teması olmadığından emin arkadaşların telefonlarında servisler böyle şeyler çok söylüyormuş.Servisten servise fark var sanırım.Kimileri soyma peşinde.

luckysleven

luckysleven

Üye
ben senin yerinde olsam rom olaylarini takip ederdim telefonun tadini cikarirdim ugrasmazdim 603 cart curtlarla ekran cidden fark ediyor yinede secim senin : )

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım kullanamıyorum telefon takılı kalıyor karsıdan ses gelmiyor parça değişimi harici kurutup yollamak için 100 tl vermedim ben de :)

- - - Eklendi - - -

belki nokia 701 ama 603 onermem aslında belle gecmenide onermem bellenin önünü çok açık görmüyorum eski bir symbian kullanıcısı iyi düşün
senin gibi düşünen cok var arkadasım belki de ikinci el xperia x10i veya sıfır xperia u alırım :)

- - - Eklendi - - -

Valla benimkinin usb kısmı da arızalandı sıvı teması demeden değiştirip yolladılar ama bu sıvı teması olmadığından emin arkadaşların telefonlarında servisler böyle şeyler çok söylüyormuş.Servisten servise fark var sanırım.Kimileri soyma peşinde.
haklısın.bir yerde okumuştum adam kvkya götürdüm sıvı teması dediler baska bir şubesine götürdüm üretsiz onardılar diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt