Microsoft apps yardim !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft apps yardim !
N8 telefonum var güncellemelerde microsoft apps i güncellerken bir sorunla karşılaşıldı diyor bunun sebebi nedir sonra ovi suitedende denedim ordada bir süre doluyor aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım güncelliyemedim telefonumu ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
N8 telefonum var güncellemelerde microsoft apps i güncellerken bir sorunla karşılaşıldı diyor bunun sebebi nedir sonra ovi suitedende denedim ordada bir süre doluyor aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım güncelliyemedim telefonumu ?

Ovi suit versiyonu nedir ?

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
3.5 34 yeni güncelledim ovi suitide

- - - Eklendi - - -

maalesef güncellemenizi alırken bir sorun çıktı n8-00 telefonunuzu normal olarak kullanabilirsiniz.lütfen güncellemeyi tamamlamak için daha sonra tekrar deneyin diyor telefondan güncellerken

- - - Eklendi - - -

3.5 34 yeni güncelledim ovi suiti, maalesef güncellemenizi alırken bir sorun çıktı n8-00 telefonunuzu normal olarakkullanabilirsiniz.lütfen güncellemeyi tamamlamak için daha sonra tekrar deneyin diyor telefondan güncellerken

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
3.5 34 yeni güncelledim ovi suitide

- - - Eklendi - - -

maalesef güncellemenizi alırken bir sorun çıktı n8-00 telefonunuzu normal olarak kullanabilirsiniz.lütfen güncellemeyi tamamlamak için daha sonra tekrar deneyin diyor telefondan güncellerken

- - - Eklendi - - -

3.5 34 yeni güncelledim ovi suiti, maalesef güncellemenizi alırken bir sorun çıktı n8-00 telefonunuzu normal olarakkullanabilirsiniz.lütfen güncellemeyi tamamlamak için daha sonra tekrar deneyin diyor telefondan güncellerken

Kullandığınız belle sürümü nedir ? Ayrıca bende ilk etapta hata aldım sonra ovi suiti tamamiyle kaldırıp yenide indirip kurdum sorun düzelmişti ölede deneyebilirsiniz

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
kaldırdım baştan yükledim ovi suiti ama yine olmadı bu microsoft uygulaması hakkında bilgi verirmisiniz birde tam olarak bu güncellemedeki programlar neler ?

- - - Eklendi - - -

Kullandığınız belle sürümü nedir ? Ayrıca bende ilk etapta hata aldım sonra ovi suiti tamamiyle kaldırıp yenide indirip kurdum sorun düzelmişti ölede deneyebilirsiniz
2-3 oldu deniyorum olmuyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
en iyisi kaldır microsoft apps'i

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kaldırdım baştan yükledim ovi suiti ama yine olmadı bu microsoft uygulaması hakkında bilgi verirmisiniz birde tam olarak bu güncellemedeki programlar neler ?

- - - Eklendi - - -

2-3 oldu deniyorum olmuyor

Office dosyalarınızı açıp editleyebileceğiniz normal programları içeriyor.

Bence belle sürümünüzde bir sorun olabilir.Belle sürüm orjinal mi ? yoksa özel bir sürümmü yüklü .

najanaja

najanaja

Üye
yaw bende de sorunsuz yüklendi ama ilk kurulum yapılmıyor e-mail şifre belirliyorum ölece bekliyor bağlantı kurulamıyo diyor nasıl kurulum yapacaz kayıt ettirecez bunu ?

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
Belle sürümünü tekrar yükleyeceğim şimdi ardından güncellemeleri yaparım öyle bir deniyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Belle sürümünü tekrar yükleyeceğim şimdi ardından güncellemeleri yaparım öyle bir deniyim

Sonucu bildirirsiniz ;)

- - - Eklendi - - -

yaw bende de sorunsuz yüklendi ama ilk kurulum yapılmıyor e-mail şifre belirliyorum ölece bekliyor bağlantı kurulamıyo diyor nasıl kurulum yapacaz kayıt ettirecez bunu ?

Burda detaylı bilgiye ulaşırsın.:)

najanaja

najanaja

Üye
Burda detaylı bilgiye ulaşırsın.:)

walla bişey anlamadım desem :) nereye bakmam gerekiyor bahsettiğim olay bu.
burda bilgileri yazıyorum oturum açılıyor falan diyor sonra bu hatayı veriyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

walla bişey anlamadım desem :) nereye bakmam gerekiyor bahsettiğim olay bu.
burda bilgileri yazıyorum oturum açılıyor falan diyor sonra bu hatayı veriyor.

Server mantığı ile çalışıyor bu link sana daha iyi yardımcı olur sanırım.Ben ofiste denedim kilitleniyor açılamsı çok uzun sürüyor online olarak ofis ortamında pcden uzak iken işe yarar ama

N8 de mobildede denedim sonuç olumlu

asigsasi

asigsasi

Üye
yüklemesi bi dert kaldırması bi dert

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
najanaja

najanaja

Üye
ilgin için saol kardeş ama o pdf dosyası kullanım klavuzu benim sorunu anlatmıyor ki başlarkende yazanlar.
1 Giriş ekranında, öğesini seçin.
2 Kurumsal veya Office 365 hesabınız için e-posta adresini ve şifreyi girin.
3 Varsa kurumsal etki alanı adınızı ve kullanıcı adınızı girin.
4 Giriş seçeneğini belirleyin.

ben hotmail adresi ve şefre yazıyom olmuyo ilk verdiğin office365 linkinde msn hesabınız varsa o aynı zamanda microsoft hesabıdır diyodu e onu yazıyorum olmuyo işte broadcast, office mobile, onenote menüden normal tıklayınca açılıyo ama microsoft apps ve lync açılmıyo bu ilşk kurulumu yapmıyo işte neyse wazgeçtim uğraşmayacam zaten kullacamızda yokta sadece biraz pimpirikliyimdir biraz :) sorunlu bi uygulama istemem telefonumda herşey düzgün çalışmalı :) tekrar teşekkürler ilgin için.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yoo rica ederim bir anektod daha paylasayim bende wifide nedense ayni sorun oldu mobileden giris yaptı.sonra da rehber ve dosya senkronize islemleri cikti.Bende kullanmıyorum acıkcası.cok agirlasıyor telefon ;)

najanaja

najanaja

Üye
Yoo rica ederim bir anektod daha paylasayim bende wifide nedense ayni sorun oldu mobileden giris yaptı.sonra da rehber ve dosya senkronize islemleri cikti.Bende kullanmıyorum acıkcası.cok agirlasıyor telefon ;)

aslında oda gelmişti aklıma ben hep wifi deniyodum dedim acaba wifi desteklemiyomu pro hattım öbür teldeydi deiştirip normal netle denedim yine aynı :) telin netiyle de olmuyo aynı htayı weriyo dedim gibi kullanacağımdan deil zaten office uygulamalarıyla hiç işim olmaz ama tel de sorunlu uygulamada görmek istemem bastımmı çalışmalı herşey :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt