Silinen Üye 2278206
Kapalı Hesap
ben orda yazdım çocuğun olana kadar taksitini ödersin diye![]()
hd 7970 kaç tl
ben orda yazdım çocuğun olana kadar taksitini ödersin diye![]()
oha bin mi dedi valla internette fiyat yok yazdığım şey yazıyo hazır alınıyomuş o fiyata gtx 680 veya 7970 alabilirsen süper olur![]()
Kartın ddr5 se iyi bir kart 192bit ayrıca kartın Hd 720p düzeyde çoğu oyunu oynarsınSatsam nere satıcam ki zaten hd 7970 olsa süperde su gt545 bi en az 800-900 satsam
- - - Eklendi - - -
1.g gb ddr3 gt545 200$ bendeki 3gb ddr3 400$ bunu bi 500-600$ satılık yapsam alan olurmu ki

Bnm kartım ddr3 3gb gt545 - erko diyorum ki gt545 1.5 gb ı 300 tl bnm ki 3gb yani 600 tl olur düz hesap
Ben sadece bi sitede gördüm onu söylüyorum kardeş. Ozaman ekran kartının rami önemli değilse hepsi 128 mb olsun?
Los Angeles Noire indir onu oyna , Türkçe yamasını da indir tabi 2. sürümü olsun. Oyunda çevirinden dolayı mause imleci ekranda gözükür onu da kaldırma mevcut internetten bulursun
Mafia 2
Gta 4
crysis 2
medal of honor serisi
FIFA 2012
vb. Max payne 3 ve gta 5 gelecek takipte ol. Yarış oyunlarından EA Games menşeili olanları tercih et
Trgamer sitesinden kapsamlı oyun bilgisi alabilirsin
menşeili ea games oyunlarını anlamadım 
Ekran kartının rami önemli değil demiyorum fakat, kartın performansı vasat olduktan sonra 10gb olsa ne yazar bunu anlatmaya çalışıyorum sana fakat anladığını sanmıyorum, neyse tekrar bir bilgisayar alacak olursan eğer bir daha kazık yemeyesin diye uğraşıyorum fakat boşuna.
ekran kartinda en önemli olay bastan 2. rakamdir ; 545 bastan 2. rakam '4' buda orta gibi bisi demektirbnm kartim 7300 snnkiyle arasında sadece gb farkı var o da pek bisi ifade etmiyor
![]()
Onunla gta 4 very high oynarmıyım
6870 alma bence onun yerine biraz daha para ekleyip daha performanslı olan gtx 560 ti al derim.
Benim pc:
İntel i7 3960x extreme
hd 7970 lightining crossfire
16gb ram
Render aldığım için ve photoshop ile uğraştığım için mecburen piyasadaki en iyi işlemciyi kullanıyorum.
20MB cache'li 8 çekirdekli Xeonlara ayıp ediyorsun bak