dosbox ile .exe açmak

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
dosbox ile .exe açmak
arkadaşlar internette araştırdım dosbox ile .exe gibi dosyaları açabiliriz mesela warcraft 2 oyunu gibi ben herşeyi öğrendim yalnız tek birşey kaldı o da dosbox programını açtığım da komut verirken komutlar yazı olarak değil sayı olarak çıkıyor eğer yardım edebilecek birisi varsa çalıştırabilirim ve nasıl yaptığımı açıklarım yardımlarımızı bekliyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
arkadaşlar internette araştırdım dosbox ile .exe gibi dosyaları açabiliriz mesela warcraft 2 oyunu gibi ben herşeyi öğrendim yalnız tek birşey kaldı o da dosbox programını açtığım da komut verirken komutlar yazı olarak değil sayı olarak çıkıyor eğer yardım edebilecek birisi varsa çalıştırabilirim ve nasıl yaptığımı açıklarım yardımlarımızı bekliyorum

Profil bilgileri: Praet0r2 - MaxiCep.Com

dosbox için yardım edebilir, bende biliyorum fakat başkasından da bunu yapılamayacağını duyarsan iyi olur.boşa uğraş bana güven :oke:

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
eminim ki olur s60v5 lerde oluyor nedeni onların virtual keyboard kulanmaları eğer bende komut verirken tr karekter kullanmanın yolunu bulursam yapabilirim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
eminim ki olur s60v5 lerde oluyor nedeni onların virtual keyboard kulanmaları eğer bende komut verirken tr karekter kullanmanın yolunu bulursam yapabilirim

pc exelerini donanımsal sorularını gidererek açmayı bulabilirsen ancak öyle açarsın yoksa emülatör ile olacak iş değil..

ayrıca s60v5lerin virtual keyboard ı ile o dediklerinin alakasını kuramadım şahsen..

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
virtual keyboardla tr karakterlerle komut veriyorlar ama ben komut verdiğim de sayı olarak yazdığı için olmuyor

Mc Demir

Mc Demir

Üye
güzel bişey'e benziyor

ismail

ismail

Üye
böyle bişey olduğunu bile bilmiyodum :D

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebilen yok mu

kerimkursat

kerimkursat

Üye
dosbox'ı kurarken hafıza kartına attığımız windows klasöründe(win 3.1, win 95, win 98) zaten .exe uzantılı dosyalar var telefon dosbox ile bu dosyaları zaten acıyor dosbox ı dosya yönetici gibi kullanıp .exe bi dosyayı açmaya deyebilirsin bence olucaktır.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
dosbox'ı kurarken hafıza akrtına attığımız windows klasöründe(win 3.1, win 95, win 98) zaten .exe uzantılı dosyalar var tlefon dosbox ile bu dosyaları zaten acıyor dosbox ı dosya yönetici gibi kullanıp .exe bi dosyayı açmaya deyebilirsin bence olucaktır.

dokunmatik telim olsa kesin çözerdim olayı

- - - Eklendi - - -

dediğim gibi komut verdiğim de sayı olarak yazılıyor karakter olarak yazılsa yapıcam ama olmuyor

kerimkursat

kerimkursat

Üye
dokunmatik olmasına gerek yok bence virtual ile sayı veren tusu harfe cevırerek dene telefonun ne senın

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
s60v3 ama virtual ile bazı karakterler yok

kerimkursat

kerimkursat

Üye
mesela hangi karekterler

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
: bu mesela

kerimkursat

kerimkursat

Üye
: mi klavyeli telefonlarda rahat oluyor hem dosbox ıcın gereklı oldugunu sanmıyorum

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
komut verirken o kelime kullanılıyor sende üstünde çalış belki buluruz

kerimkursat

kerimkursat

Üye
sen bana uygulama linkini, windowsu at ve sen hangı ısletımı kullanıyosun yaz win 3.1 win 95 win 98 mi hangısı

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
win 3.1 kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

win 3.1 kullanıyorum forum da var

kerimkursat

kerimkursat

Üye
win 3.1 değilde 95 veya 98 üzerinde calısalım 3.1 de rahat olmaz ve telefonun modelınıde soylersen

Takipçi Satın Al

Üst Alt