Hangi oyunları kaldırır?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi oyunları kaldırır?
İşlemci Intel Core i7-2600 Quad Core
İşlemci Hızı 3.4GHz / Turbo 3.8Ghz
Anakart ASUS H61 Anakart
RAM 8GB DDR3 1333Mhz (2x4gb)
Sabit Disk (HDD) 1TB 7200rpm 32mb Cache SATA 6Gbs
Ekran Kartı ASUS NVIDIA GeForce GT545
Ekran Kartı Ram 3GB DDR3
İşletim Sistemi Windows 7 Home Basic 64bit
gta 5- gta 4- pes 12-13 falan sorunsuz açar mı ?

lolaman

lolaman

Üye
Hangi oyunları kaldırır değil kaldırmaz de :D ama 1 elin parmaklarını geçmez açmadığı oyunlar.

• Beğen
Tepkiler: El-CD
Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yani kaldırır :D oh rahatladım yeni aldık :D bütün ayarları en yüksekken açarmı sorunsuz olarak?

muqiwara

muqiwara

Üye
Kaldıramayacağı Oyun oLduqunu sanmıyorum :)

lolaman

lolaman

Üye
pes 12 açar gta 5 de gta 4 gibi sorunlu olursa belki very high değilde high açar.Sorun ne diyosan oyun için gerektiğinden az sistem yazmışlar ama orda yazan sistem açmıyor yanlış hatırlamıyorsam :ehe açar ama hepsini

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hm :) özellikleri iyi demi ekran kartı flana :) oyun önerileriniz varmo

lolaman

lolaman

Üye
Güzel güzel benim sistemden iyi :D fazla iyi :D

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:D seninkiler ne kadar bide gta 4 ayarları nasıl sende :D

onurince

Üye
benim sistem bundan düşük pes 12 - 13(demo) en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynuyorum . Gta 4 - 5 rahat kaldırır die düşünüorm (benimki laptop bide )

El-CD

El-CD

Üye
yani kaldırır :D oh rahatladım yeni aldık :D bütün ayarları en yüksekken açarmı sorunsuz olarak?

battlefield 3 'ü ultra high değil de high ' da oynarsın misal

- - - Eklendi - - -

ha bir de fifa ve pes serisinden yana sıkıntın olmasın benim yarı özellikli olmayan pc bile açıyor grafikleri pes ve fifa da

erko merko

erko merko

Üye
Bu konuda yorum yazanların pc'den anladığını hiç sanmıyorum.
Kardeşim sanırım pc'yi hazır aldın hevesini kırmak istemem kesinlikle fakat o paraya bu pcden çok daha iyi bir pc toplardın. İşlemcin fena değil fakat ekran kartın tabiri caizse vasat.
Battlefiled 3'ü highda açarsın diyenler bile var :nono: Biz boşunamı hd 7970 gibi kartlara para veriyoruz o zaman bf'3 ü crysis 2'yi kasmadan oynaya bilmek için ?

El-CD

El-CD

Üye
Bu konuda yorum yazanların pc'den anladığını hiç sanmıyorum.
Kardeşim sanırım pc'yi hazır aldın hevesini kırmak istemem kesinlikle fakat o paraya bu pcden çok daha iyi bir pc toplardın. İşlemcin fena değil fakat ekran kartın tabiri caizse vasat.
Battlefiled 3'ü highda açarsın diyenler bile var :nono: Biz boşunamı hd 7970 gibi kartlara para veriyoruz o zaman bf'3 ü crysis 2'yi kasmadan oynaya bilmek için ?

gt 545 kötü mü ? yapma ama :hmmm bu arada işlemciye dikkat etmemişim 37k serisi çok iyi işlemci biraz daha iyi olabilirmiş

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

erko merko

erko merko

Üye
gt 545 kötü mü ? yapma ama :hmmm bu arada işlemciye dikkat etmemişim 37k serisi çok iyi işlemci biraz daha iyi olabilirmiş

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Gt 545 iyimi ? yapma Allah aşkına, videodaki adam 800x600 low'da 25 fps anca alıyor ben ise 7970 ile 1920x1080 8xaa 16xaf açık olmasına rağmen 60-70 fps alıyorum işlemci i7 3960x extreme. Vede işlemcisi kesinlikle kötü değil, 35xx,37xx serisi işlemcileri kesinlikle tavsiye etmiyorum çok fazla ısınıyorlar.

El-CD

El-CD

Üye

Gt 545 iyimi ? yapma Allah aşkına, videodaki adam 800x600 low'da 25 fps anca alıyor ben ise 7970 ile 1920x1080 8xaa 16xaf açık olmasına rağmen 60-70 fps alıyorum işlemci i7 3960x extreme. Vede işlemcisi kesinlikle kötü değil, 35xx,37xx serisi işlemcileri kesinlikle tavsiye etmiyorum çok fazla ısınıyorlar.

olabilir alıp denemedim sonuçta bilemiyorum. Bilgi için teşkkürler ;)

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
gta 4 ve 5 i very high olarak oynamak istiyorum aslında bütün oyunları :D bilgisayarın özellikleri iyi demi ekran kartının bilgisini hiç bulamadım eski olabiilr diye korkuyorum- bilgisayar çokmu kötü :( gta 4 flaan nasıl oynarm erko merko ?

erko merko

erko merko

Üye
gta 4 ve 5 i very high olarak oynamak istiyorum aslında bütün oyunları :D bilgisayarın özellikleri iyi demi ekran kartının bilgisini hiç bulamadım eski olabiilr diye korkuyorum- bilgisayar çokmu kötü :( gta 4 flaan nasıl oynarm erko merko ?

Ekran kartın dışında diğer parçalar iyi.

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim işlemci çok mu ısınır? Y?w biz bunu benm bi akraba ile baktık ekran kartı çok iyi dedi bilgisayarcıya sorduk oda iyi dedi burdakilere sordum onlarda iyi bende aldım . Gta 4 pes 2013 flana en iyi özelliklerde oynaya bilirmiyim

erko merko

erko merko

Üye
Benim işlemci çok mu ısınır? Y?w biz bunu benm bi akraba ile baktık ekran kartı çok iyi dedi bilgisayarcıya sorduk oda iyi dedi burdakilere sordum onlarda iyi bende aldım . Gta 4 pes 2013 flana en iyi özelliklerde oynaya bilirmiyim
Pesi oynarsında gta 4'ü yüksek ayarlarda oynayamazsın. Keşke toplama pc alsaydın çok daha iyi bir bilgisayarın olurdu şuan.

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Off ağlayacağım 10 yıl sonra yeni bilgisayar almıştım oda ezik çıktı hepsiburada.comdan aldım bugun :( 2.137 tl toplama olsa nereden alcam ve onun özellikler lnasıl olurdu

El-CD

El-CD

Üye

Pesi oynarsında gta 4'ü yüksek ayarlarda oynayamazsın. Keşke toplama pc alsaydın çok daha iyi bir bilgisayarın olurdu şuan.

dh'de exper'in yeni oyuncu bilgisayarını gördünüz mü ? Exper'in sattığı fiyat 4435 tl , aynı parçaları toplarsak 3500 lira :oha: