Arabesk rapten nasıl kurtulabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
kızlara bakarak hareket edeceksek oohhhooo :ah

Corrupt

Corrupt

Üye
Yea biz dört kişiyiz gardaaaş
Gamera da kendi kendine çekiyodu zaten allahın kro apaçileri :d:

jackalmami

jackalmami

Üye
kro mu apaçi mi? Bunları bir tutmayalım lütfen.

Corrupt

Corrupt

Üye
kro mu apaçi mi? Bunları bir tutmayalım lütfen.

Tipleri apaçi yaşam tarzları kro. Çok San Andreas oynamış hepsi. Bulundukları yeri Grove St. Kendilerini de ballaslılar sanar aptallar
Kime bu hava kimse bilmiyor ama zaten onlar hep şaibelidir.
Oruç tutmaz ramazanda sigara içerler. çoğu kez allaha kitaba küfredenlerini gördüm.. Ohoo daha be anlatayım anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az

15097

15097

Üye
Arabesk rap mi :allalla:

son.kral

son.kral

Üye
neden kurtulmak istiyorsun ki? beğeniyorsan dinle. Beğenmiyorsan zaten dinlemezsin :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
green say den rap dinler gibi zevk almak ilginç :) ben onları severim ama green day çok yumuşak. Solistin gırtlağını açıp kalın tel takacam. Bas gitarlarının sesi çıkmıyo la!

ANIL

ANIL

Admin
green say den rap dinler gibi zevk almak ilginç :) ben onları severim ama green day çok yumuşak. Solistin gırtlağını açıp kalın tel takacam. Bas gitarlarının sesi çıkmıyo la!

bas gitarlarının sesi mi çıkmıyo? tekrar dinle bence bir çok parçada var :D

Jitou

Jitou

Üye
Dinlemiyeceksin bu kadar basit

aleranol

aleranol

Üye

bas gitarlarının sesi mi çıkmıyo? tekrar dinle bence bir çok parçada var :D

dostum bana yetmiyo. :D ya green dayin müziğindeki yumuşaklık solistin gırtlağındanmı ritimdenmi neden? Onu bi çözsem iyi olacak. Aslında müzikleri iyi ama bi endüstriyel kadar hoşuma gitmiyor. Bazı müzikleri yakın birbirine. Sence rammstein, lordi tarzı müzik yapan iyi bi hard rockçı varmı? Müziklerim beni besleyemiyo 100 küsür müzikle 5 gün olmuyor yav:)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

dostum bana yetmiyo. :D ya green dayin müziğindeki yumuşaklık solistin gırtlağındanmı ritimdenmi neden? Onu bi çözsem iyi olacak. Aslında müzikleri iyi ama bi endüstriyel kadar hoşuma gitmiyor. Bazı müzikleri yakın birbirine. Sence rammstein, lordi tarzı müzik yapan iyi bi hard rockçı varmı? Müziklerim beni besleyemiyo 100 küsür müzikle 5 gün olmuyor yav:)

Green Day'in çok iyi bass riffleri vardır ayrıca iyi bir kulaklık ve iyi bir kulak ile çoğu şarkısında duyuluyor sesi.Ayrıca arkadaş ya başka müzik dinle ya da intihar et hadi rap neysede arabesk rap ne ya :(

Ayrıca rap'ten geçişte Red Hot Chili Peppers ve türevi sanatçıları öneririm ;)

gevhern

gevhern

Üye
rihanna dinle ciddiyim 2 güne biter ama hepsini dinle

MRat.YGin

MRat.YGin

Üye
abicim sagopa kajmer dinle çok ıyi gelir bişen kalmaz :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
TSM dinle kendine gelirsin

aleranol

aleranol

Üye

Green Day'in çok iyi bass riffleri vardır ayrıca iyi bir kulaklık ve iyi bir kulak ile çoğu şarkısında duyuluyor sesi.Ayrıca arkadaş ya başka müzik dinle ya da intihar et hadi rap neysede arabesk rap ne ya :(

Ayrıca rap'ten geçişte Red Hot Chili Peppers ve türevi sanatçıları öneririm ;)

dostum sen nokianın verdiği kulaklıkla dinleyen kardeşini kırdın ;( yav haci philips oneil stretch ile dinledim ama bir türlü ekolayzerini yapamıyorum dolby açınca bası kısılıyor falan.

Üst Alt