kızlara bakarak hareket edeceksek oohhhooo![]()

kro mu apaçi mi? Bunları bir tutmayalım lütfen.
black keys den devam et öneri:lies, next girlgreen day'e başladım hadi bakalım hayırlısı![]()
olmadımı u2 ya aban 
black keys den devam et öneri:lies, next girlolmadımı u2 ya aban
![]()
dinlerken aynı rap müzik dinler gibi zevk alıyorum 
Arabesk rap mi![]()

green say den rap dinler gibi zevk almak ilginçben onları severim ama green day çok yumuşak. Solistin gırtlağını açıp kalın tel takacam. Bas gitarlarının sesi çıkmıyo la!

bas gitarlarının sesi mi çıkmıyo? tekrar dinle bence bir çok parçada var![]()
ya green dayin müziğindeki yumuşaklık solistin gırtlağındanmı ritimdenmi neden? Onu bi çözsem iyi olacak. Aslında müzikleri iyi ama bi endüstriyel kadar hoşuma gitmiyor. Bazı müzikleri yakın birbirine. Sence rammstein, lordi tarzı müzik yapan iyi bi hard rockçı varmı? Müziklerim beni besleyemiyo 100 küsür müzikle 5 gün olmuyor yav
dostum bana yetmiyo.ya green dayin müziğindeki yumuşaklık solistin gırtlağındanmı ritimdenmi neden? Onu bi çözsem iyi olacak. Aslında müzikleri iyi ama bi endüstriyel kadar hoşuma gitmiyor. Bazı müzikleri yakın birbirine. Sence rammstein, lordi tarzı müzik yapan iyi bi hard rockçı varmı? Müziklerim beni besleyemiyo 100 küsür müzikle 5 gün olmuyor yav
![]()

rihanna dinle ciddiyim 2 güne biter ama hepsini dinle
Green Day'in çok iyi bass riffleri vardır ayrıca iyi bir kulaklık ve iyi bir kulak ile çoğu şarkısında duyuluyor sesi.Ayrıca arkadaş ya başka müzik dinle ya da intihar et hadi rap neysede arabesk rap ne ya
Ayrıca rap'ten geçişte Red Hot Chili Peppers ve türevi sanatçıları öneririm![]()