mesaj baloncukları herkes bekliyor da hayırlısı![]()

Arkadaşlar telefon nokia 700 fp1 hackli avkon mif. yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyo yardım edermisiniz? Acaba nerede hata yapıyorum
Arkadaşlar telefon nokia 700 fp1 hackli avkon mif. yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyo yardım edermisiniz? Acaba nerede hata yapıyorum
z/resource/appsdeki mifleri e/resource/apps'e kopyalamadın mı?
evet hepsini dediğiniz gibi kopyaladım. sonra bi kaç değişik mif dosyalarını e/resource/apps ye yükledİM.Sonra restart attım ama hiç değişen bir şey olmadı
akn.dll diye dosyalar falan vardı.onları gerekli yere attın mı?
evet onları da aynen dediğiniz gibi yaptım fakat yinede olmadı
arkadaşim cfw kullanmıyorsan "z-resource-apps" klasörünù olduğu gibi upload et ben sana modu yaptıracam
Dediğin gibi dosyaları yükledim bir de bi resim yükledim yapabilirsen bu iki saati de eklersen çok memnun olurum bi daha kendine göre tüm widgetleri şekilleri değiştirebilirsin.Hay Allah razı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya arkadaş nerede hata yapıyorum indirdim dosyayı aknIcon E sys bin ' e attım
Vermiş olduğunuda e/resource/app içine teli başlatıyorum yine aynı
Tel nokia 700 fp1 acaba nedir sorun of valla kafayı yiyecem
Ya arkadaş nerede hata yapıyorum indirdim dosyayı aknIcon E sys bin ' e attım
Vermiş olduğunuda e/resource/app içine teli başlatıyorum yine aynı
Tel nokia 700 fp1 acaba nedir sorun of valla kafayı yiyecem
Arkadaşım c ye attım tam oldu dedim yeni açılış ekranı geldi pin i giriyorum tel tam başlarken tekrar rest atıyo ne yapabilirim
valla dostum yapacak birşey yok o zaman, biz olması gerekeni yaptık senin telefon tepki vermiyor
istersen diğer konuya bakabilirsin ilk sayfada link verdim konu içinde enerden arkadaşımız yardımcı olacaktır
- - - Eklendi - - -
dostum aynı işlemi dosyaları C ye atarak dene birde
e ye attım görmedi. C ye attım ama tel birden rest attı sim kart hafıza kartını söktüm yeniden başlattım ama tam açılıyor derken tekrar rest atıyo geceden beri uğraştım açamadım teli en sonunda menü tuşu+ses tuşu+kapama tuşu ile restart yaptım içindeki orjinal dosyalar bile gitti ama nihayetinde tel açıldı. Artık navifirmden tekrar yazılımı kuracam.