Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
mesaj baloncukları herkes bekliyor da hayırlısı :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
eskiden toggle skinleri için de flash gerekiyodu ama artık gerekmiyo işte bence gelir ona da çare

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşlar telefon nokia 700 fp1 hackli avkon mif. yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyo yardım edermisiniz? Acaba nerede hata yapıyorum

tempestshine

tempestshine

Üye
Arkadaşlar telefon nokia 700 fp1 hackli avkon mif. yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyo yardım edermisiniz? Acaba nerede hata yapıyorum

z/resource/appsdeki mifleri e/resource/apps'e kopyalamadın mı?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

pm atabilirsin istersen arkadaşim sorunun neymiş bakalım

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye

z/resource/appsdeki mifleri e/resource/apps'e kopyalamadın mı?

evet hepsini dediğiniz gibi kopyaladım. sonra bi kaç değişik mif dosyalarını e/resource/apps ye yükledİM.Sonra restart attım ama hiç değişen bir şey olmadı

tempestshine

tempestshine

Üye
evet hepsini dediğiniz gibi kopyaladım. sonra bi kaç değişik mif dosyalarını e/resource/apps ye yükledİM.Sonra restart attım ama hiç değişen bir şey olmadı

akn.dll diye dosyalar falan vardı.onları gerekli yere attın mı?

Alperen Şuayb

Üye
Kardeşim Allah Sizden Razı Olsun Yaptım Çok Şükür Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
tempestshine

tempestshine

Üye
işte bu tuhaf :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
teşkürler :D ben yeni görüyorum önceden dailymobiledan anca işte :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
efsane2bin6

efsane2bin6

Üye

arkadaşim cfw kullanmıyorsan "z-resource-apps" klasörünù olduğu gibi upload et ben sana modu yaptıracam

Dediğin gibi dosyaları yükledim bir de bi resim yükledim yapabilirsen bu iki saati de eklersen çok memnun olurum bi daha kendine göre tüm widgetleri şekilleri değiştirebilirsin.Hay Allah razı olsun

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gibi dosyaları yükledim bir de bi resim yükledim yapabilirsen bu iki saati de eklersen çok memnun olurum bi daha kendine göre tüm widgetleri şekilleri değiştirebilirsin.Hay Allah razı olsun

dostum eve geçiyim upload edeceğim dosyalar hazır

- - - Eklendi - - -

dostum öncelikle 1 numaralı işlemi daha önce yaptığın için o dosyanın adını değiştirip restart yap sonra alttaki yolu izle adını değiştirdiğin dosyayı istersen sil

1]ALTTAKİ ZİPTEN ÇIKAN DOSYAYI hangisini kullanacaksan XPLORE İLE C YADA E HANGİ HAFIZAYI KULLANACAKSANIZ DOSYAYI ANA DİZİNE ATIN
E ana dizine at FP1.zip
C ana dizine at FP1.zip

2]alltaki zipten çıkan dosyayı xplore ile üstteki dosyayı attığın hafızaya at ve restart yap
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

not: HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞIRSANIZ KORKMAYIN XPLORE İLE C-SYS-BİN KLASÖRÜNE GİRİP "Aknlcon.dll" İSİMLİ KLASÖRÜ SİLİN VE RESTART YAPIN TELEFONUNUZ ESKİ HALİNE DÖNECEKTİR

Ekli dosyalar

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Ya arkadaş nerede hata yapıyorum indirdim dosyayı aknIcon E sys bin ' e attım
Vermiş olduğunuda e/resource/app içine teli başlatıyorum yine aynı
Tel nokia 700 fp1 acaba nedir sorun of valla kafayı yiyecem

Arkadaşım c ye attım tam oldu dedim yeni açılış ekranı geldi pin i giriyorum tel tam başlarken tekrar rest atıyo ne yapabilirim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

valla dostum yapacak birşey yok o zaman, biz olması gerekeni yaptık senin telefon tepki vermiyor
istersen diğer konuya bakabilirsin ilk sayfada link verdim konu içinde enerden arkadaşımız yardımcı olacaktır

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım c ye attım tam oldu dedim yeni açılış ekranı geldi pin i giriyorum tel tam başlarken tekrar rest atıyo ne yapabilirim

dostum aynı işlemi dosyaları C ye atarak dene birde

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye

valla dostum yapacak birşey yok o zaman, biz olması gerekeni yaptık senin telefon tepki vermiyor
istersen diğer konuya bakabilirsin ilk sayfada link verdim konu içinde enerden arkadaşımız yardımcı olacaktır

- - - Eklendi - - -

dostum aynı işlemi dosyaları C ye atarak dene birde

e ye attım görmedi. C ye attım ama tel birden rest attı sim kart hafıza kartını söktüm yeniden başlattım ama tam açılıyor derken tekrar rest atıyo geceden beri uğraştım açamadım teli en sonunda menü tuşu+ses tuşu+kapama tuşu ile restart yaptım içindeki orjinal dosyalar bile gitti ama nihayetinde tel açıldı. Artık navifirmden tekrar yazılımı kuracam.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
e ye attım görmedi. C ye attım ama tel birden rest attı sim kart hafıza kartını söktüm yeniden başlattım ama tam açılıyor derken tekrar rest atıyo geceden beri uğraştım açamadım teli en sonunda menü tuşu+ses tuşu+kapama tuşu ile restart yaptım içindeki orjinal dosyalar bile gitti ama nihayetinde tel açıldı. Artık navifirmden tekrar yazılımı kuracam.

dostum E ye attığın dosyaları sildinmi C ye aynı işlemi uygulamadan önce

srgngrbzz

Üye
Merhabalar.Bende kurtuluş40 ın en son ki cfwsi yüklü bulunmakta ve telim n8.Fakat ne yaptım ne ettiysem telefonuma avkon2 yi yükledikten sonra menüdeki simgelerin kaybolma sorunun bir türü çözemedim.Bir yerde yanlışlık yapıyormuyum? 2 linkten indirdiğim dosyalardan birini e birini c hafızaya atıyorum yine olmuyor

Üst Alt