Parmaklarım çok acıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Parmaklarım çok acıyor.
Arkadaşlar biliyorum sağlıklı beslenmediğimden oluyor genelde fast food ve aynı şeyleri yiyorum meyveylede pek aram yok önüme gelmedikçe yemiyorum. Çocukluğumdan beri çekiyorum bu sıkıntıyı ve artık düzeltmek istiyorum sizce ne yapmalıyım tırnak etrafım hep yara oluyor soyulur gibi biliyorsunuzdur sizede olmuştur illa tırnağın üst tarafı yani başladığı yerler kızarıyor soyuluyor ve acıyor heleki ceplerime ellerimi sokup çıkarınca vitaminsizlikten olduğunu tahmin ediyorum sizce neyle beslenmeliyim sanırım biraz meyve yemem gerekiyor ama hangi meyve ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kollarında halsizlik varmı
UzmanTv ye gir boyun fıtığınıda bir incele parmak uclarına acı olarak vurabiliyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Kollarında halsizlik varmı
UzmanTv ye gir boyun fıtığınıda bir incele parmak uclarına acı olarak vurabiliyor

yok dostum öyle acı değil herhangi başka bir sorun yok yara olduğu için acıyor

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
bence bir doktor a git senin durum biraz ilginç normalde o etler kalkarda kızarmasını görmedim meyve ile alakası olduğunuda sanmam bu sorun büyümeden doktor a git derim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bence bir doktor a git senin durum biraz ilginç normalde o etler kalkarda kızarmasını görmedim meyve ile alakası olduğunuda sanmam bu sorun büyümeden doktor a git derim

ya herkeste olduğu gibi oluyor ama biraz fazla oluyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tamam anladım senin hastalığına sahip bir arkadaşım vardı onunda geçmiyordu bir türlü adı neydi hastalığın aklıma getiremedim şimdi e ile başlıyordu sanırsam

- - - Eklendi - - -

Buldum Egzama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Yok dostum benim sorunum egzama değil tırnağımın üst tarafındaki deriler kalkıyor sadece ellerde bir sorun yok

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bunu birçok kişidede görüyorum ama son günlerde sık olmaya başladı yara bandı takmak zorunda kalıyorum bazen

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
yara bandıyla olacak iş değil bu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
sanırsam oruçta tutuyorum zaten düzgün beslenmiyordum hep aynı şeylerle besleniyordum şimdi bir de aç kalınca çok olmaya başladı bundan sonra daha farklı yemekler yiyip farklı vitaminler alıcam birazda meyveye ağırlık vermeliyim heralde :)

cardanadam

cardanadam

Üye
vitamin eksikliği tırnaklarında beyaz lekeler varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...