900-950 tl bütçeye android smartphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tamam oldu

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Evet sola al:good:

bountykiller

bountykiller

Üye
madem nexus için 1075 tl gözden çıkarmşsın aksaray iletişimden 1100 tl ye nexus alabilirsin. Güvenilirlikte ondan iyisini bulamazsın... (toptancı firma perakendeye başlamış)

futbol123

futbol123

Üye
madem nexus için 1075 tl gözden çıkarmşsın aksaray iletişimden 1100 tl ye nexus alabilirsin. Güvenilirlikte ondan iyisini bulamazsın... (toptancı firma perakendeye başlamış)
Fake imei dolu orası :)

MaxipmaN

Üye
galaxy ace2

MoonLife01

MoonLife01

Üye
kardeş jb gelecek bir telefon al bu saaten sonra hemen karar verme haberlere bak nexus veya sonylerde önerrım samsunga buluşma adamlar telefonun arkasında durmuyorlar

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Çoktan var:)

badmus

badmus

Üye

buyur kardesim burdan bak istersen.

- - - Eklendi - - -

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-nexus-i9250/

android telefonlari.com guvenilirdir. fiyati da iyi 1119 :tl: bunu oneririm.

TheCower

TheCower

Üye
Sola değil sağa al :ehe
Soladaki o 3 gb bellek nereye kayboluyor ayıptır sorması

bountykiller

bountykiller

Üye
Tehlike ";5132928][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Fake imei dolu orası :)
[/COLOR]

iyimisin kardeş ? Sen ithalatçı garantisini fake zannediyorsun heralde...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Gördüğüm en ilginç beklentiler :D olmalı olmamalı :d: Bende çoğu arkadaşa katılıyorum biraz daha biriktir S2 al her istediğini karşılıyor ek olarak android için flash player devri kapandı tabi flash destekleyen browserler mevcut onları kullanırsın

futbol123

futbol123

Üye
iyimisin kardeş ? Sen ithalatçı garantisini fake zannediyorsun heralde...
Kardeşim dogubankta fake imei dolu dogubanktan telefon alınmaz zaten neyle karşılaştığını bilemessin uyan artık.

bountykiller

bountykiller

Üye
Tehlike ";5135255][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Kardeşim dogubankta fake imei dolu dogubanktan telefon alınmaz zaten neyle karşılaştığını bilemessin uyan artık.
[/COLOR]

ya sen hakikaten iyi misin? Ben aksaray iletişim diyorum. Sen doğubank diyorsun. Yanlş anlaşlma oldu herald

futbol123

futbol123

Üye
ya sen hakikaten iyi misin? Ben aksaray iletişim diyorum. Sen doğubank diyorsun. Yanlş anlaşlma oldu herald
Karıştırmışım kardeşim :hmmm dogubanktata öyle bir vardı çünkü.(Kazıklayan biryer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt