Symbian dan Androide Geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Symbian dan Androide Geçiş
Arkadaşlar bir hafta önce nokia 700 telefonumu sattım şimdi galaxy s2 almayı düşünüyorum ikinci el almak istiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...

emrelives2

Üye
tanıdığın birinden al

erdi_s

erdi_s

Üye
bence de tanımadığın kimseden alma. sonuçta hassas telefonlar bunlar. Alabiliyosan sıfırını al yoksa ikinci el fiyatına alabileceğin başka model sıfır telefonlara bak

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Telefon iyi seçim ama temiz olsun. Mümkünse bildiğin bi yer olsun.

YawShack

YawShack

Üye
İkinci el alma garantisiydi arızasıydı çiziğiydi filan :stres:

Electro World ve Teknosada fiyatlara bak ama ne olursa olsun sıfır al :oke: İstiyorsan internet üzerinden ak akceden de fiyatlara bakabilirsin orada daha makuldur :hmmm

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar Türkiyeandroid market sizce güvenilir bir sitemi orda galaxy s2 1.130 TL civarında orayıda düşünüyorum...

osicik

Üye
sahibinden e falanda bak.... ben ordan aldım 3 aylık teldi n8 le takas yaptım 1000 tanede rom kurmuşumdur maşallah tık yok daha ... ama s2 iyi seçim pişman olmazsın...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sahibinden e falanda bak.... ben ordan aldım 3 aylık teldi n8 le takas yaptım 1000 tanede rom kurmuşumdur maşallah tık yok daha ... ama s2 iyi seçim pişman olmazsın...
senin aldığın adam iyiymiş ora pek güvenilir değil kötü kişilerde var. Tabi elden alınırsa olabilir.

- - - Eklendi - - -

Saolun arkadaşlar Türkiyeandroid market sizce güvenilir bir sitemi orda galaxy s2 1.130 TL civarında orayıda düşünüyorum...
o değilde ben androidtelefonlari.com'u biliyorum ve kötü yorum okumadım pek.

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı çok teşekür ederim önerilerinizi dikkate alacam.Umarım kısa sürede alırım

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
Kardeşim o paraya sana Galaxy S III alırız. 1130 tl ne demek ya S II için. Ben Kilis'te yaşıyorum ve kaçak (spot) ürünler burda bol. 1150 liraya S III aldım ve çoook ta memnunum. Pasaport kaydından sonra 1 yılda garantin oluyor zaten (uluslararası). Bi düşün derim.

abandonware

abandonware

Üye
ben 0 bi xperia sola filan derim.

MaxipmaN

Üye
1150 tl s3 nerde var acaba güvenilir?

futbol123

futbol123

Üye
Almışken sıfır al yada biraz bekle iphone 5 note 2 çıkınca alırsın fiyatlarda düşmüş olur :) yeni modellerde çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt