nokia 603 fp1 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 fp1 ?
arkadaşlar ben 603 aldım ve fp1 diye bişey duydum güncellemeymiş 1ghz 1.3 çıkıyomuş öncelikle sizce güncelemeyi yaparsam

garanti dışı kalırmı telefon ve neler değişir telefonda sıfırlanırmı bilgiler müziklerim ve oyun ve dosyalar hepsi silinirmi bide nasıl

yapcam güncellemeyi ?? :hmmm şimdiden:tşk:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Öncelikle hayırlı olsun. Fp1 yüklemeyle garanti devre dışı kalmaz. Resmi bir güncelleme zaten. Bildiğim kadarıyla 603 de Fp1 ile birlikte işlemci hızı yükselmiyor. Sadece 700, 701 ve 808 için. Yeni widgetlar gelir, tarayıcı ve müzikçalar gibi uygulamaların versiyonu yükselir, tema değişir vs. Herhangi bir verinde silinmez. Ancak yedekleme yapman yerinde olur.

gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bide nerden yapabilirim güncellemeyi ..yapmalımıyım ..

benighted

benighted

Üye
kardeşim garanti falan gitmez zaten güncelleme nokia tarafından yapılan orjinal yazılımdır nokia suite ile yapacakdın. Sana tavsiyem telefonun önce yedeğini al ayarlar-telefon-telefon yönetimi-orjinal tel ayarları-veri sil geri yükle yap daha sonra güncellemeni yap ama dikkat bunların hepsinden önce rehber resim müzik... Gibi dosyalarınım yedeğini almayı unutma

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
teşekkürler bide nerden yapabilirim güncellemeyi ..yapmalımıyım ..

Telefonu usb kablosuyla PC ye bağla. Ovi suite yi aç. Zaten program güncelleme konusunda yardımcı olur. Ayrıca şunu da yapabilirsin; wi-fi yi aç. Telefonun menüsünden yazılım güncelleme yi aç ve bekle. Gelişmiş güncelleme göründüğünde yükle. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: gariipp
gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim =)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
belle kullan daha iyi fp1 kullanan arkadaşlar devamlı birşeyleri yapamamaktan yakınıyor
zaten aralarında pek bir fark yok

• Beğen
Tepkiler: gariipp

nokia603belle

Üye
ne çok doktor varmış burda yaw.bilende yazıyo bilmeyende:))))

- - - Eklendi - - -

güzel arkadaşım 603 zaten fp1 le geldi sana.sen hiçbişey yapma otur fp2 yi bekle yakında gelicek.her duyduğunada inanma.en kısa yoldan güncelleme şudur.*#0000# seçenekler/güncellemeleri kontrol et de bukadar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

güzel arkadaşım 603 zaten fp1 le geldi sana.sen hiçbişey yapma otur fp2 yi bekle yakında gelicek.her duyduğunada inanma.en kısa yoldan güncelleme şudur.*#0000# seçenekler/güncellemeleri kontrol et de bukadar.
Geçen tanıdıklara 2 tane aldırttım ikisi de Nokia Belle ile geldi hepsi FP1 ile gelmiyor. :oke:

benighted

benighted

Üye
Geçen tanıdıklara 2 tane aldırttım ikisi de Nokia Belle ile geldi hepsi FP1 ile gelmiyor. :oke:

hay agzin bal yesin sens tam ben diyecektim bide insanlari zan altinda birakiyorlar bilmiyosunuz diye bende arkadasla birlikte aldim arkadasa onada belleli geldi sonra ben guncelledim hatta

asigsasi

asigsasi

Üye
hani orjinal belle yüklü olarak geliyor dese neyse

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

Yardımcı olduk diye dalga mı geçiyorsun? Her 603 Fp1 ile gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

nokia603belle

Üye

iki tane telefon alıyo arkadaş vede kendisi deilde akrabası alıyo!!!hahaha yemezler aga:)))))))

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
iki tane telefon alıyo arkadaş vede kendisi deilde akrabası alıyo!!!hahaha yemezler aga:)))))))
İnanıp inanmamak size kalmış. Kendimde de 700 var o da Nokia Belle ile geldi. Size mi inanayım yoksa kendi elimle güncellediğim telefonlara mı?

benighted

benighted

Üye

kardeş şaka gibisin sanırım bazı sorunların var forumun alt bölümlerinde sağlık bölümüde var birazda orada takıl istersen burada niye yalan söyleyelim sana belleli geliyor işte teller ... Sinirlendim valla en iyisi susuyım

asigsasi

asigsasi

Üye
üretimi 4. Aydan sonra çıkan telefonlar da yüklü olur *#0000# den bakılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt