Askerlik Sebebiyle Bir Süre Aranızda Çok Aktif Olamayacağım ... 12 Ağustos 2012 - 17 Ocak 2013

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayırlısı olsun.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

enes122

enes122

Üye
Biz askerdeyken 329. Kısa dönemler vardı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Hayırlı tezkereler Ozan

Joker.

Joker.

Üye
Merhaba arkadaslar,

Uzun zamandır hazırlandığım ve belli ettiğim vatani görevi nihai olarak 12 Ağustos Pazar günü birliğe teslim olarak yapmaya baslıyorum :)

Öncelikle askerliğimle ilgili merak edenlere kısa bir bilgi vereyim.

Sınıf: Jandarma (Kısa Dönem Er)
Acemilik: KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/ GÖLKÖY KASTAMONU
Ustalık: J.KOMD.TATB.KONT.MRK./VİZE-KIRKLARELİ

12 Ağustos yani pazar günü teslim oluyorum. Muhtemelen 2013 yılının Ocak ayının ortalarında, tekrar aranızda aktif olarak bulunacağım. Bu süreç içerisinde, baslıkta da belirttiğim gibi çok aktif olamayacagim. Ancak her fırsatta, siteye girerek yetkilerimi kullanacağım ve sizlere sorunsuz ve kaliteli bir maxicep sunmak için gerekeni yapacağım ve organize edecegim.

Bu süreç zarfında, benim ilgilendigim her konuyla ilgilenebilecek çeşitli arkadaslar görevlendirilmis durumda, site sizlere hem teknik anlamda hem de forum kurallarına uygun yönetim anlamında aynen ilerleyecektir, yönetici arkadaslarımın eksikligimi rahatlıkla kapatacak kapasitede oldugunu düşünüyorum.

Son Not; bu konuyu konu dısına açmayıp buraya açarak kural ihlali yaptıgımın farkındaysanız, forum kuralları ve isleyisini iyi bilen akıllı bir üyesiniz demektir :good: Siz yapmayın :ehe

Hepiniz kalın sağlıcakla !
Gözüm burada olmasa bile, kalbim burada sizlerle :oke:

Şikayet Edelim :eller:
Şaka bir yana

Allah Kolaylık Versin Abi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Has torunum askere gitmiş. :)

Hayırlı teskereler Ozan. 150'den bir düşerseniz tamamdır. =)

asigsasi

asigsasi

Üye

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Attığım pm e cevap vereydin iyidi abi :ehe Hayırlı tezkereler Ozan Abi Allah kolaylık versin :)

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
Hayırlı teskereler abi :oke:

Mert

Mert

Üye
Çoğu kişi yanlış kullanmış. Bunu açıklamak için en iyi zaman :D
Teskere : Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç
Tezkere : Askerlik görevinin bittiğini bildiren belge

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Çoğu kişi yanlış kullanmış. Bunu açıklamak için en iyi zaman :D
Teskere : Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç
Tezkere : Askerlik görevinin bittiğini bildiren belge

aynen :ehe

matrixliozkan

Üye
evet arkadaşlar atarsa sadece 13 91/2B P.Onbaşı :))

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ozan abimizin konusunu güncel tutalım. :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:D forumdan kendisi uzak kalsada son konusu yakın olsun. somuru:
iyi fikir demi?

- - - Eklendi - - -

:ehe

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
15 Eylül e kadar internet erişimim rahat olmuyor ama 15 Ocak tan sonra rahat olacağını ümit ediyorum, şimdilik Jandarma Acemi Er olarak calismalara devam ediyorum :)

Merak etmeyin arkadaslarım, herşey güzel herhangi bir sıkıntım yok zaten eskisi gibi daha dogrusu anlatıldıgı gibi çekinilcek derecede degil şu zamanlarda yapılan vatani görev..

Herkese iyi forumlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve anılbaran
doctorrr

doctorrr

Üye
15 Eylül e kadar internet erişimim rahat olmuyor ama 15 Ocak tan sonra rahat olacağını ümit ediyorum, şimdilik Jandarma Acemi Er olarak calismalara devam ediyorum :)

Merak etmeyin arkadaslarım, herşey güzel herhangi bir sıkıntım yok zaten eskisi gibi daha dogrusu anlatıldıgı gibi çekinilcek derecede degil şu zamanlarda yapılan vatani görev..

oo hoşgeldin abi sıkıntı olmaması mutlu etti bizi :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Şimdi yeri değil ama bişey sormak istiyorum. Ben simile yarışmasını kazandım. Sen olmadığın için Reşwan a PM attım o da numaramı aldı. Ödülü göndererim dedi. (geçikebilirde demişti) Ama Praetor forumda ödül verme işlerine ben bakıyorum diyor... Şimdi Reşwan bana ödülü (7tl) yollayamazmı? :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
seni görmek güzel ozan

anılbaran

anılbaran

Üye

:sarıl:

Üst Alt