Küfür Eden Kızlar ..!!

Sponsorlu Bağlantılar

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Küfür Eden Kızlar ..!!
Küfür eden kızlar sadece bana mı itici geliyor ne bilim çevremdeki kızlar benden çok küfür biliyor (: Ve bana çok itici geliyorlar ?

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi, dready112 ve FatoŞ

_RYUK_

_RYUK_

Üye
çok itici oluyorlar.birde erkek gibi konuşup onlar gibi giyinenler yok mu onlar kadar iğrençı yok.görünce ağızlarının ortasına bir tane patlatmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi, dready112, veysel001905 ve 1 kişi daha

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
çok itici oluyorlar.birde erkek gibi konuşup onlar gibi giyinenler yok mu onlar kadar iğrençı yok.görünce ağızlarının ortasına bir tane patlatmak istiyorum.

:oke: zor tutuyorum kendimi

larten123

larten123

Üye
Çok itici olan gördüğüm yerde pataklamak istediğim varlık

15097

15097

Üye
Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

• Beğen
Tepkiler: dready112, abandonware ve Dede
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Küfür etmeyen, facede kız arkadasına, askmm yerimm kii snii cok tatlı ckmssın salkk <3 yazmayanı kızlar kendi aralarında dışlıyorlar heralde :D Her gecen zaman insanlar sınırları terbiyeyi aşıyorlar..

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Metin MF

Metin MF

Üye
Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

Katılıyorum. Küfür etmek acizliğin göstergesidir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: abandonware
_RYUK_

_RYUK_

Üye

küfür etmeyi sevmiyoruz ama konuşmaya başlayan çocuklara ilk öğretilen sey küfür oluyor.ne kadar tuhaf bir milletız

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kız gibimi büyüsün diye bir mantık var erkek çocukları için.. Sövdürecen saydıracan babayiğit olsun.. Bu nasıl bir çelişkidir :ah

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Kız gibimi büyüsün diye bir mantık var erkek çocukları için.. Sövdürecen saydıracan babayiğit olsun.. Bu nasıl bir çelişkidir :ah

Sövmekle adam olunmuyor malesef büyüyünce de neden küfür ediyorsun diyorlar

jackalmami

jackalmami

Üye
küfür bile kendini kızlara yakıştıramıyordur :zong:
merak ettiğim nokta şu : olmayan şeyle nasıl yapıyorlar acaba :hmmm
ya da neden böyle bir eyleme yeltenme taahhütü veriyorlar :hmmm
aslında hiç biri söylediği kelimelerin anlamını bilmiyor. Cahil bir milletiz diyenler boşuna demiyorlar :ah

TheCower

TheCower

Üye
Jackal ne adamsın ya sabah sabah güldürdün beni :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
aslında hiç biri söylediği kelimelerin anlamını bilmiyor. Cahil bir milletiz diyenler boşuna demiyorlar :ah

:ehe bence anlamını da çok iyi biliyorlar :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye

:ehe bence anlamını da çok iyi biliyorlar :hmmm

bence; biliyor iseler eee biliyordurlar. Eeee... Bilmiyorlarsa eeee bilmiyorlardır. Bilmem anlatabildim mi :ehe

normalde biliyor olabilirler ama söylerken bilseler bile unutuyorlardır yoksa bile bile söylenecek kelimeler değil. Ya da bile bile söyleyecek kadar dengesizler. Bence her ikisinden de mevcut. Bu sefer anlatabildim :ehe

larten123

larten123

Üye

Takma :eller: :D

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
kufur degilde sinirlenmeleri cok dadlu oluyor yahu.

Üst Alt