çok itici oluyorlar.birde erkek gibi konuşup onlar gibi giyinenler yok mu onlar kadar iğrençı yok.görünce ağızlarının ortasına bir tane patlatmak istiyorum.
zor tutuyorum kendimiÇok itici olan gördüğüm yerde pataklamak istediğim varlık

Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

küfür etmeyi sevmiyoruz ama konuşmaya başlayan çocuklara ilk öğretilen sey küfür oluyor.ne kadar tuhaf bir milletız
Kız gibimi büyüsün diye bir mantık var erkek çocukları için.. Sövdürecen saydıracan babayiğit olsun.. Bu nasıl bir çelişkidir![]()
Jackal ne adamsın ya sabah sabah güldürdün beni![]()

küfür bile kendini kızlara yakıştıramıyordur![]()
merak ettiğim nokta şu : olmayan şeyle nasıl yapıyorlar acaba
ya da neden böyle bir eyleme yeltenme taahhütü veriyorlar
aslında hiç biri söylediği kelimelerin anlamını bilmiyor. Cahil bir milletiz diyenler boşuna demiyorlar![]()
bence anlamını da çok iyi biliyorlar 
bence anlamını da çok iyi biliyorlar
![]()

küfür bile kendini kızlara yakıştıramıyordur![]()
merak ettiğim nokta şu : olmayan şeyle nasıl yapıyorlar acaba
ya da neden böyle bir eyleme yeltenme taahhütü veriyorlar
aslında hiç biri söylediği kelimelerin anlamını bilmiyor. Cahil bir milletiz diyenler boşuna demiyorlar![]()

smileyı neden kullandın. şüphelenmeye başladım senden