Mad EagLe
Üye
niyeti bozdum cfw yükleyecem yardımsever arkadaşları bekliyorum :)
Arkadaşlar uzun zamandır atacam atacam güncelleme çıkacak falan diye bekledim bir halt olacağı yok inanın telefonun herşeyini biliyorum ama şu flaş işine hiç bulaşmadığım için tecrübem yok flaş nasıl atılır niye atılır cfw nasıl yüklenir hiç bilmiyorum bakmadımda artık sıktı orjinal sürümde biraz farklı şeyler yapmak istiyorum pek zamanımda yok yapmak için şimdi diyeceksiniz sürekli aktifsin diye ama hep mobilim pc'ye nadir giriyorum şimdi bunlarla ilgilide o kadar çok şey varki aslında bugüne kadar cfw atmamamın sebebi smart guard prosunda özel dosyalarımın olması hani onları aç yedekle falan kimsenin görmemesi gereken şeyler ve kaybolmaması gereken şeyler var pc'yede atamıyorum o yüzden hiç kafa yormadım ama artık tak etti cfw'de kasmaların daha az ve batarya ömrünün daha uzun olduğu söyleniyor.
Şimdi sizden ricam lütfen yardım edecek arkadaşlar baksın yok konu kilit falan diye saçma mesaj atanlar olmasın yardımcı olmak istemeyen girmez tabiki ama yardımcı arkadaşlar olacaktır bu işten anlayan belco hocanın cfw'sini düşünüyorum herkes çok memnun ama nasıl yüklerim bilmiyorum bahsettiğim dosyalarıda flaş diskime atıcam. Bir de bu cfw'yi yüklediğimde bu mesaj baloncuklarını falanda değiştirmek istiyorum bir de dolby falan var heralde belco hocanın cfw'sinde var diye biliyorum. Şimdi daha önce yapmadığım için sizden inceliklerini öğrenerek yapmak istiyorum hani yanlış birşey olmasın bir sıkıntı yaşamıyim çünkü çalışıyorum telefona birşey olursa pc başında uğraşamamda inanın müsait olsam oturur üşenmem bütün konuları okur yaparım ama dediğim gibi zamanım olmuyor ve böyle daha rahat olacağına inandığım için konuyu açtım yardımcı olan olmayan bütün arkadaşlara teşekkürler
Şimdi sizden ricam lütfen yardım edecek arkadaşlar baksın yok konu kilit falan diye saçma mesaj atanlar olmasın yardımcı olmak istemeyen girmez tabiki ama yardımcı arkadaşlar olacaktır bu işten anlayan belco hocanın cfw'sini düşünüyorum herkes çok memnun ama nasıl yüklerim bilmiyorum bahsettiğim dosyalarıda flaş diskime atıcam. Bir de bu cfw'yi yüklediğimde bu mesaj baloncuklarını falanda değiştirmek istiyorum bir de dolby falan var heralde belco hocanın cfw'sinde var diye biliyorum. Şimdi daha önce yapmadığım için sizden inceliklerini öğrenerek yapmak istiyorum hani yanlış birşey olmasın bir sıkıntı yaşamıyim çünkü çalışıyorum telefona birşey olursa pc başında uğraşamamda inanın müsait olsam oturur üşenmem bütün konuları okur yaparım ama dediğim gibi zamanım olmuyor ve böyle daha rahat olacağına inandığım için konuyu açtım yardımcı olan olmayan bütün arkadaşlara teşekkürler

arkadaşım bilgilendirdiğin için gaarantiden korkuyordum. Eve gidince pcden yüklerim belco hocamın cassini..