Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Foğraf Makinası almayı düşünüyorum bütçem ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
St*
Üye
Konu Sahibi
Foğraf Makinası almayı düşünüyorum bütçem ...
Arkadaşlar güzel bir fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bütçem en fazla 500 TL.
Doğrusunu söylemek gerekirse fotoğraf makinalarıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Bunun için sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen ..
St*
Üye
Konu Sahibi
14 kişi bakmış .s
Bi harf yazaydınız bari
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Ben geçen hafta Teknosadan Fujifilm marka Finepix Jz500 model makineyi aldım.14megapiksel ve F ull Hd video kayıt özelliği var.
10 x normal zoom ve 31x digital zoom özelliği var.Gerçekten çok uzaklardan yaptığım çekimlerde diğer makinelerden farklı olarak görüntüyü bozmadan iyi kalitede fotoğraf elde edilebiliyor.
Ve bir diğer özelliği yakın plan çekimler.ben oldukça başarılı buldum.otomatik odaklama ile mükemmel yakın çekim yapıyor.
Video çekimi çok çok yüksek kalite diyemem fakat iyinin de üstünde olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca F ull hd çekim ile 16 dk bir video yaklaşık 8 gb yer kaplıyor bilgine.
Yüz tanıma özelliği,ve 15-20 farklı yakın ve uzak çekim modu var(gece-yazı-havai fişek-kar-plaj-hareketli nesne..)ve kesinlikle süs için değil bu modlar.çekim kalitesini üst seviyeye taşıyor.
Makineden yana tek sıkıntım var onu da söyleyeyim.Video çekerken mercek zoom yaptıkça dişlilerinden ses geliyor.Diğer makinelerde bu asgaride iken bu makinede oldukça yüksek.Video çekim esnasında zoom yaptığımda daha sonradan izlediğimde videodan merceğin zoom sesinin bariz geldiğini duydum.Yarın Teknosa ya uğrayıp değişim talep edeceğim bu yüzden.
Her şey bitti kaldı fiyat
Fiyatı 500 Tl(İndirimlidir,normal fiyatı 700 lerdeydi sanırım)
St*
Üye
Konu Sahibi
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Anlattıklarınız hemen hemen benim istediğim şeyler , ama dedimya fazla anlamam ben fotoğraf makinası falan .s sizin tafsiyelerinizle almayı düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
dewilalone
Üye
459 tl ye Nikon coolpix L310 var teknosada bi bak derim. bn aldım çok memnunum.
ersoylu
Üye
fuji den şaşmayın,uygun fiyatlarda yarı pro alırsanız pişman olmazsınız..
edit: yeni üye diyo ya)
St*
Üye
Konu Sahibi
Yorumlarınız ve ilginiz için
Bakıyorum ...
>Pessimistic.
Üye
o fiyata labileceğin en iyi kameralar
CanonPowerShot SX150IS
Fujifilm S2960
bende senin durumundaydım en az 2 ay araştırdım bu ikisini buldum ve canon powershotsx150 aldım
Ben geçen hafta Teknosadan Fujifilm marka Finepix Jz500 model makineyi aldım.14megapiksel ve F ull Hd video kayıt özelliği var.
10 x normal zoom ve 31x digital zoom özelliği var.Gerçekten çok uzaklardan yaptığım çekimlerde diğer makinelerden farklı olarak görüntüyü bozmadan iyi kalitede fotoğraf elde edilebiliyor.
Ve bir diğer özelliği yakın plan çekimler.ben oldukça başarılı buldum.otomatik odaklama ile mükemmel yakın çekim yapıyor.
Video çekimi çok çok yüksek kalite diyemem fakat iyinin de üstünde olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca F ull hd çekim ile 16 dk bir video yaklaşık 8 gb yer kaplıyor bilgine.
Yüz tanıma özelliği,ve 15-20 farklı yakın ve uzak çekim modu var(gece-yazı-havai fişek-kar-plaj-hareketli nesne..)ve kesinlikle süs için değil bu modlar.çekim kalitesini üst seviyeye taşıyor.
Makineden yana tek sıkıntım var onu da söyleyeyim.Video çekerken mercek zoom yaptıkça dişlilerinden ses geliyor.Diğer makinelerde bu asgaride iken bu makinede oldukça yüksek.Video çekim esnasında zoom yaptığımda daha sonradan izlediğimde videodan merceğin zoom sesinin bariz geldiğini duydum.Yarın Teknosa ya uğrayıp değişim talep edeceğim bu yüzden.
Her şey bitti kaldı fiyat
Fiyatı 500 Tl(İndirimlidir,normal fiyatı 700 lerdeydi sanırım)
Haklısın,ben taşıması kolay kullanımı kolay olsun diye böyle bir makine aldım.tavsiye ettiklerine göre benim makine yaya kalıyor birazcık.Bir kere aldık geri dönüş yok.Fujifilm nihayetinde.