selam banaya evet :D tamam :D
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iki evetin var bizimlesin - - - Eklendi - - - aleyküm selam hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Metin sağolasın...
- SerkeŞ -' Alıntı: iki evetin var bizimlesin - - - Eklendi - - - aleyküm selam hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Metin sağolasın...
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: selam bana - - - Eklendi - - - 5000. sayfaya bakın geçen sene yazılmış, şu an 15000. sayfadayız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Pondusss' Alıntı: selam bana - - - Eklendi - - - 5000. sayfaya bakın geçen sene yazılmış, şu an 15000. sayfadayız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: nasılsın Hidayet abi? sen nasılsın Furkan? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Metin.. Sabah ezanını bekliyorum.
- SerkeŞ -' Alıntı: nasılsın Hidayet abi? sen nasılsın Furkan? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Metin.. Sabah ezanını bekliyorum.
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: nasılsın Hidayet abi? sen nasılsın Furkan? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız
- SerkeŞ -' Alıntı: nasılsın Hidayet abi? sen nasılsın Furkan? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür
Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Furkan...
Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Furkan...
SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim Metin.. Sabah ezanını bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... anladım abi - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim gayet
Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim Metin.. Sabah ezanını bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... anladım abi - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Sen nasılsın sen de Hidayet abi Ömer nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim gayet
Emrgncy Üye StunnerDead' Alıntı: Selamun aleykum canlarım nasılsınız ? kandiliniz mübarek olmuştur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam... inşallah...
StunnerDead' Alıntı: Selamun aleykum canlarım nasılsınız ? kandiliniz mübarek olmuştur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam... inşallah...
StunnerDead Üye - SerkeŞ -' Alıntı: uyumak yok Rocky Genişletmek için tıkla ... yeni uyandım ben daha da yatmam
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: yarın öğleden sonra Samsun'a yola çıkıyoruz Genişletmek için tıkla ... hayırdır
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: neden herkes iyi - - - Eklendi - - - şaka şaka Genişletmek için tıkla ... kötü oldugum günler bile buraya iyi yazıyorum
Pondusss' Alıntı: neden herkes iyi - - - Eklendi - - - şaka şaka Genişletmek için tıkla ... kötü oldugum günler bile buraya iyi yazıyorum
SHS Üye Pondusss' Alıntı: yarın öğleden sonra Samsun'a yola çıkıyoruz Genişletmek için tıkla ... Vodafone reklamı gibi Samsun'a Samsun'a
Pondusss' Alıntı: yarın öğleden sonra Samsun'a yola çıkıyoruz Genişletmek için tıkla ... Vodafone reklamı gibi Samsun'a Samsun'a
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Vodafone reklamı gibi Samsun'a Samsun'a Genişletmek için tıkla ... yine vodafone götürüyo olmasın
- SerkeŞ -' Alıntı: Vodafone reklamı gibi Samsun'a Samsun'a Genişletmek için tıkla ... yine vodafone götürüyo olmasın
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: hayırdır Genişletmek için tıkla ... hiç düşünmedim biraz düşüneyim belki gitmekten vazgeçerim niye gidiyom la ben
StunnerDead' Alıntı: hayırdır Genişletmek için tıkla ... hiç düşünmedim biraz düşüneyim belki gitmekten vazgeçerim niye gidiyom la ben