Hacker ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhiguramos

djhiguramos

Üye
valla ister say ister sayma pek umrumda değil hatta hiç umrumda değil ben 2 sene önce bu işleri öğrenmeye başlarken lamer diye dalga geçiyorlardı eğer onları dikkata alsaydım şuanda 500 site hacklemez dim

Ben sana o programlarla yapamazsın demiyorum zaten o programlar güvenlik açısından riskli ubuntu altında virtual box la yada wine ile çalıştırıyordum ben.Hele ki bir trojan 'ın kontrol panelinde virtualbox la ilgili bir kaç ayar görünce bıraktım direk.Senin güvenliğin yok demeye getiriyorum.

MrTech

MrTech

Üye
hacker dan kastınız websitesi hacklemek cart curt ama siz bunları script kiddie olarak yapıyorsunuz kendinizin bulduğu birşey yok.Yok ben kendim buluyorum o açıkları ve o açıklara göre kendim program yazıyorum diyorsa hacker sayabilirim ancak.

kardeşim ben kurcalıya kurcalıya öğrendim.ister inan ister inanma o sana kalmış birşey.şimdi üst düzey olabilirdim.ama bana para kazandırmadıgı için bıraktım.

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Madem bu kadar iyi hackersin güvenliğini sağlıcaksın benim kullandığım program sql varsa havij başlada ufak tefek programlar ve zaten güvenmediğim kişiden program almam cyber dan tanıdık 3-4 kişi var onların yaptığı programları kullanıyorum anlatmak istediğin ile yazdığın arasında çok fark var ilk yazında sadece küçümsemek için yazmış görünüyor

djhiguramos

djhiguramos

Üye

kardeşim ben kurcalıya kurcalıya öğrendim.ister inan ister inanma o sana kalmış birşey.şimdi üst düzey olabilirdim.ama bana para kazandırmadıgı için bıraktım.

Para kazandırmadığı konusunda ciddi şüphelerim var.Facebook hesabı ve şifresi satanı bile var benden iyi bilirsiniz.Bankalardan milyarlarca parayı kendi hesabına aktaranlar.

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Para kazandırmadığı konusunda ciddi şüphelerim var.Facebook hesabı ve şifresi satanı bile var benden iyi bilirsiniz.Bankalardan milyarlarca parayı kendi hesabına aktaranlar.

Ben sadece protesto amaçlı yapıyorum şikayet edilse 2 yıldan başlıyor siteye zarar verir giriş engelleme .
Para kazanma dediğinde yasadışı tamamen yasal kazanacaksan site açacaksın yoksa kazanamazsin face ve benzeri her türlü site şifresi hesabı satmak yasak suç

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Ben sadece protesto amaçlı yapıyorum şikayet edilse 2 yıldan başlıyor siteye zarar verir giriş engelleme .
Para kazanma dediğinde yasadışı tamamen yasal kazanacaksan site açacaksın yoksa kazanamazsin face ve benzeri her türlü site şifresi hesabı satmak yasak suç

Bilişim suçlarını bilmiyor değilim uzak durmamda önemli etkenlerden biri de bu?2 yıl mı yahu?Şu avrupanın internet yasalarını kabul ettiğimizden beri mi böyle?eskiden 6 aydı yasada da açıklar vardı. :D

---
Site açıp yasal hacker'lık? nasıl oluyor o? Biraz açar mısın?

- - - Eklendi - - -

Bilişim suçlarını bilmiyor değilim uzak durmamda önemli etkenlerden biri de bu?2 yıl mı yahu?Şu avrupanın internet yasalarını kabul ettiğimizden beri mi böyle?eskiden 6 aydı yasada da açıklar vardı. :D

---
Site açıp yasal hacker'lık? nasıl oluyor o? Biraz açar mısın?

edit sonradan gördüğüm mesaj

Kardeşim Madem bu kadar iyi hackersin güvenliğini sağlıcaksın benim kullandığım program sql varsa havij başlada ufak tefek programlar ve zaten güvenmediğim kişiden program almam cyber dan tanıdık 3-4 kişi var onların yaptığı programları kullanıyorum anlatmak istediğin ile yazdığın arasında çok fark var ilk yazında sadece küçümsemek için yazmış görünüyor

cyberwarrior da size güven sağlayan kişilerle 1 e 1 yüz yüze görüştünüz mü yoksa internet ortamında mı size bu güveni sağladılar(sosyal mühendislik :D ) Küçümsemek değil herkes o aşamaları geçiyor ama o ikisi arasında dağlar kadar da fark var bunun için diyorum.

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
2 yıl ve 4 yıl siteye zarar verip sitedeki bilgileri değiştirip silersen ama sadece site paneline girer index atarsan 6 ay ile 2 yıl arası diye biliyorum
Yasal hackerlik açarsın bilisim sitesi içinde hack yapan olur sen sözleşmede belirt hacklerden kesinlikle sorumlu değiliz diye o zaman sitende olan hacklerden sorumlu değilsin kullanıcı sorumlu
Sitede giriş oldukça reklam koyarsın paranı alırsın tim kurarsin yarışma yaparsın ücretini alırsın yaparsın kendi ürününü satarsın mesela ayyıldız tim yüzük falan satıyor hack programını kurup satarsın ve bunlar yasak otur program kodla sat hack programı olsada önemli değil güvenlik amaçlı yapıyorum de sat mesela cyber hack programlarını yasallaştırma için en iyi savunma için saldırı bilmek gerekir diyor umarım açıklamışımdır

- - - Eklendi - - -

yüz yüze konuştuğum yok ama sosyal mühendislik yapacak kadar düşmezler akıncılar sonuçta adamlar kendini tüm dünyaya kanıtlamış durumda sosyal mühendislikle uğraşmazkar

cukuleaks

Üye
Beni neden söyleyen olmadı :D

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
senin söylemen lazım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Buyrun

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:eller: :koş:

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
? (:

- - - Eklendi - - -

:)(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...