FIFA 13, Gamescom 2012 trailer'ı yayımlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
FIFA 13, Gamescom 2012 trailer'ı yayımlandı
EA Sports, FIFA 13'ün Gamescom 2012 için hazırlamış oldukları trailer'ı yayımladı. Trailer'da Messi'nin diğer futbolcuları nasıl çalımladığını ve nasıl gol attığını göreceksiniz.

İlerleyen kısımlarda ise oyundaki ilk dokunuş kontrolünün nasıl olduğunu ve oyunda bulunan çeşitli özellikleri izleyeceksiniz.

İyi seyirler.

[video=youtube;cNnmAlEnUt0]http://www.youtube.com/watch?v=cNnmAlEnUt0&feature=player_embedded#t=0s[/video]
(merlininkazanı)

erko merko

erko merko

Üye
Fifa her zamanki ezip geçmiş pes'i.

erko merko

erko merko

Üye
Her zamanki gibi mi :D
Yav he he demek istiyorum :D Dostum pes tarih oldu artık fifa 12 15 milyon satarken pes 1milyon bile satamıyor. 2011 yılına kadar fifa sadece ps3 ve xbox360ta liderdi, pc'ye deki fifayı konsol sürümüyle çıkardılar 2011 yılından itibaren pc'de de liderler.

onurince

Üye

Yav he he demek istiyorum :D Dostum pes tarih oldu artık fifa 12 15 milyon satarken pes 1milyon bile satamıyor. 2011 yılına kadar fifa sadece ps3 ve xbox360ta liderdi, pc'ye deki fifayı konsol sürümüyle çıkardılar 2011 yılından itibaren pc'de de liderler.

Yaw hehe dedim . :) kardeşim çık sokağa sor pesmi oynuon fifamı 10 kişiden8 i pes der.

lolaman

lolaman

Üye
Balotelli'nin gol sevinci var ama formayı çıkarmadan bu da balotelliye ulaşmış gerçekten ulaşmış o da şunu demiş "FİFA benim gol sevincimi koymuş fakat formayı çıkarmıyorum.FİFA'da kaslı vücudumu kıskanıyor olmalı."

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
tartışmaya gerek yok arkadaşlar. herkes beğendini oynar bunu değiştirmek pek anlamlı gelmiyor...

onurince

Üye
şunun yzünden 1 hafta ban aldım :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

onurince

Üye

Türkiye'de PES oynayanlar daha fazla. Ama bu PES'in daha iyi olduğunu göstermez.

Beni öldürselere buraya bidaha yazmıcm arkadaşım sadece yazını görüp katılmadıgımı bilmen yeter .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...