Oyun Önerebilcek varmı_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Önerebilcek varmı_?
Pcmin Özellikleri;

intel p6200 2.13GHz (çift çekirdek)

2GB DDR3 Ram

Ekran kartım 730MBdir aşşağıdaki fotoda 0 yazdığına bakmayın...

Windows 7 32bit kullanıyorum.

İyi bir dreksiyon setine sahibim

Jericho yu PC kaldırıyor...(ama fazla oynanmıyor oyun sıkıcı)

LFS oynuyordum ama artık sıkmaya başladı grafikleri biraz kötü..Needforspeed shifti kaldırmıyor pcm denedim..

bu özelliklere göre similatör oyunu varmı bildiğiniz LFS gibi debriyajlı falan

dandik 18wheels gibi oyun önermezseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: dsf

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben sana oyun değil ama yeni bi sistem öneriyorum

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi

onurince

Üye
kardeş sana sudden attack k öneririm .ama sudden attackı sistem gereksinimleri hiç yazılmadı :D o yüzden kaldırabilir belki snin pc youtubeden trailer a bak cs gibi ama daha zevkli oyuna girersen pm at yardımcı olurum nick ; onur_kartal23

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sana sudden attack k öneririm .ama sudden attackı sistem gereksinimleri hiç yazılmadı :D o yüzden kaldırabilir belki snin pc youtubeden trailer a bak cs gibi ama daha zevkli oyuna girersen pm at yardımcı olurum nick ; onur_kartal23

Güzel bir oyuna benziyor indiriyorum şu anda

- - - Eklendi - - -

Güzel bir oyuna benziyor indiriyorum şu anda

Oyun Tam Bir Wolfteam çakması çıktı grafikler ve oynayış berbat

abandonware

abandonware

Üye
yahu ne sistemi iki yıl idare eder o makine :) sen merak etme. buyur bunlarda oyunlar:

max payne; max payne2; nfs carbon; rise of nations; age of empires; call of duty 2 & 4; bus driver; euro truck; track mania united forever; sim city 3000 & 4; prince of persia: the sands of time; assassain's creed II; vs vs...

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
yahu ne sistemi iki yıl idare eder o makine :) sen merak etme. buyur bunlarda oyunlar:

max payne; max payne2; nfs carbon; rise of nations; age of empires; call of duty 2 & 4; bus driver; euro truck; track mania united forever; sim city 3000 & 4; prince of persia: the sands of time; assassain's creed II; vs vs...

:good::tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt