Cfw için takim arkadaşi araniyor not bilgili !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miaculpa

miaculpa

Üye
    Konu Sahibi
Cfw için takim arkadaşi araniyor not bilgili !
arkadaşlar N8 Belle için takım arkadaşı arıyorum yapıcağımız cfw de iş bölüşücez ve kaliteli bir cfw yapmayı düşünüyorum görsel ve hızlı
yardımcı olucak arkadaşlar facebook ile bana ulaşabilir

[email protected]

miaculpa

miaculpa

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olucak bi arkadaş yokmu ?

djkaptan

djkaptan

Üye
kolay gelsin kardeş :D

miaculpa

miaculpa

Üye
    Konu Sahibi
sistem dosyalarının içinden gereksiz gördüğüm programları çıkarmak istiyorum , ingilizce ve türkçe hariç dil dosyalarını çıkarmak istiyorum, ana ekrana 4 tanımlı resim eklemek istiyorum ,hacklemek istiyorum ,boot screene resim tanımlamak istiyorum ,sürüm bilgilerinde modumun adının geçmesini istiyorum yardımcı olabilirmisin ?

karasahinemre

Üye
bunları yapacaksam sana ne gerek var?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
sistem dosyalarının içinden gereksiz gördüğüm programları çıkarmak istiyorum , ingilizce ve türkçe hariç dil dosyalarını çıkarmak istiyorum, ana ekrana 4 tanımlı resim eklemek istiyorum ,hacklemek istiyorum ,boot screene resim tanımlamak istiyorum ,sürüm bilgilerinde modumun adının geçmesini istiyorum yardımcı olabilirmisin ?

Dediğin özelliklerde Kurtuluş abinin Cfwsi var zaten illaki egonu tatmin etmek istiyorsan rofs2/resource/version girip sürüm bilgilerini değiştirip istediğini yazabilirsin.

miaculpa

miaculpa

Üye
    Konu Sahibi
Kurtuluş abime saygılar gayet emektar birisi onuda kullandım. uzun uğraşlar cabasında kendi cfwmi yaptım ve istediğim randımanı alamadım siliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt