Ps3'te Harici Hard Disk ile oyun oynamak ?

Sponsorlu Bağlantılar

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
Ps3'te Harici Hard Disk ile oyun oynamak ?
s.a arkadaşlar ben ps3 almaya karar verdim ama harici hard diskten oyun oynanılıyorsa alacağım. Sizin bilginiz var mı, bazıları oynanıyor diyor bazıları ps3te korsan oyun oynanmaz diyor. internette de adam akıllı bi bilgi yok. 500 gb wd hdd var bunu ps3 te oyun oynamak için kullanabilirmiyim kullanırsam nasıl kullanırım bilgilendirirseniz sevinirim...

slklm95

Üye
a.s. bende ps3 slim 120 gb var oyunları ucuza aldığım biyer var oradaki adama bu soruyu sordum ilk önce son sürümünün yüklü olmaması gerekiomuş bana istersen ver iki üç saatte kırıyım dedi ama pek önermedi bende kırdırmadım. bence ps3 ü al yanında zaten oyun verirler o oyunu bitirip takas yaparsın ya da ikinci el oyun alırsın boşu boşuna kırdırmana ve oyunlara fazla para vermene gerek kalmaz. yine de senin tercihin... :oke:

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
hard diskle oynamak için ps3 ün kırılmasımı gerekiyor?

kingb04

Üye
evet kardeş firmware atılması gerekiyor bende de 320 gb slim var firmware lı gayet güzel oynanılıyor valla dahili hdd ine bir çok oyun attım gayet güzel şahsen ben bi oyuna 100 tl verecek değilim o yüzden gayet iyi bir yol
;)

alemburda

alemburda

Üye
ps3 kendi harddiski 5400rpm yazıyor senin alacağın harddisk 7200rpm olsun öncelikli buna dikkat et güncelleme yapmassan çok iyi ama yaptıysanda fark etmez 24 saat içinde yeni update kırılıyor zaten öncelikle online oynayamayacaksın 1TB harddisk almanı tavsiye ederim. Fat32 formatı zorunlu tutmasa ps3 kırmak çok kolay çakallar fat32 zorunluluğu koydu :D ps3 yeni harddisk taktığında direkt işletim sistemini kendisi otomatik yükleyecektir. Gerisi kolay bir çok programla korsan kullanabilirsin ama torrenten senin indirmen uzun sürer hazır sistemi sen yüklet sonra yavaş yavaş sen eklersin... :oke:

khytr89

khytr89

Üye
İllaki kendi hdd sini mi değiştirmek gerekiyor yoksa harici hdd de iş görür mü? 2tb 3.5 inç 7200 rpm harici hdd yi usb den bağlasak olmaz sanırım

alemburda

alemburda

Üye
İllaki kendi hdd sini mi değiştirmek gerekiyor yoksa harici hdd de iş görür mü? 2tb 3.5 inç 7200 rpm harici hdd yi usb den bağlasak olmaz sanırım
USB'deki bağlantı hızı çok düşük sorun çıkartır. Garantinin süresi geçmediyse biraz daha bekle...

vipere

Üye
evet kardeş firmware atılması gerekiyor bende de 320 gb slim var firmware lı gayet güzel oynanılıyor valla dahili hdd ine bir çok oyun attım gayet güzel şahsen ben bi oyuna 100 tl verecek değilim o yüzden gayet iyi bir yol
;)

insanlar o oyunları yapmak için dev bütçeli firmalar kuruyor,aylarca programlar başında harap olup bizlere zevkle oynayacağımız hatta kendimizi içinde hissedeceğimiz tarz işlere imza atıyorlar,sen 100 tl verme ben 100 tl vermeyeyim bakalım kıracak bir cihazın alacak bir kopya oyunun olacakmı ????

herşeyden önce emeğe saygı!

ayrıca ps3 orjinal oynamak inanılmaz keyiflidir,arkadaşlarınla beraber bir takımın,bir clubun üyesi olup yeşil sahada birlikte koşuyorsun 11 kişi aynı anda
kulağında bluuetooht kulaklık ile oyun oynamazsan bunu bilemezsin,red dead redeptionda yahşi batının maden ocaklarını birlikte soymak,atlarımızla yarışmak buda paha biçilemez,
tekken 6'da eskiden arcade salonlarında sıra gelsin diye beklemek yok,gir oyna anında ya listenden yada dünya üzerinden bir rakip çıksın karşına,jetonda yok üstelik :)
bad company'de arkadaşlarınla birlikte savaşmak ve hatta ölmek! bu bir insanı sevindirirmi ? elbette!

kısacası makinasını kırdıranlar kayıpta,yanlız başına oyun oynamaya mahkumlar..malesef ne tadı olur ne tuzu..ama bu korsancılığı oyunlar pahalı hegomanyası ile örtbas etmeyelim
o halde cihazda pahalı alma!?

ayrıca oyunlar sanıldığı kadar pahalı değil,sıfır almak zorunda değilsiniz

takas sistemleri ile 10-20 tl gibi rakamlarla gayet güzel oyunlara sahip oluyorsunuz hemde kutulu kitapçıklı
ayrıca psn storeden psn kardeşliği ile oyun alabiliyorsunuz
5 kişi 1 oyunu beraber alıyor,infaomus 2 için adam başı 22 tl düşüyor,gow collection için ise adam başı 10 tl..bunada pahalı denemez sanırım!

öncelikle cihazını kırdıranların bir kez daha düşünmesini isterim,çünkü bu güzel oyun dünyasının
oyun alabilecek kapasitede olan gençlerden çok gerçek oyun sever kişilere ihtiyacı var,lütfen oyun konusunda hem kardeşliği hem takası detaylıca araştırın ondan sonra
cihazı kırdırıp pişman olmayın...saygı ve sevgilerimle... psn id : rahimece79

fırtzırt

Üye
eğer ps3 ünüz varsa kırdırmayın 500 gb lik harici bir hardisk alsan doldur oyunları içine neyine yetmiyoo. gidipte bir oyuna 100-150 tl vermeye ne gerek war?

FULLKONTAQ

Üye
insanlar o oyunları yapmak için dev bütçeli firmalar kuruyor,aylarca programlar başında harap olup bizlere zevkle oynayacağımız hatta kendimizi içinde hissedeceğimiz tarz işlere imza atıyorlar,sen 100 tl verme ben 100 tl vermeyeyim bakalım kıracak bir cihazın alacak bir kopya oyunun olacakmı ????

Herşeyden önce emeğe saygı!

Ayrıca ps3 orjinal oynamak inanılmaz keyiflidir,arkadaşlarınla beraber bir takımın,bir clubun üyesi olup yeşil sahada birlikte koşuyorsun 11 kişi aynı anda
kulağında bluuetooht kulaklık ile oyun oynamazsan bunu bilemezsin,red dead redeptionda yahşi batının maden ocaklarını birlikte soymak,atlarımızla yarışmak buda paha biçilemez,
tekken 6'da eskiden arcade salonlarında sıra gelsin diye beklemek yok,gir oyna anında ya listenden yada dünya üzerinden bir rakip çıksın karşına,jetonda yok üstelik :)
bad company'de arkadaşlarınla birlikte savaşmak ve hatta ölmek! Bu bir insanı sevindirirmi ? Elbette!

Kısacası makinasını kırdıranlar kayıpta,yanlız başına oyun oynamaya mahkumlar..malesef ne tadı olur ne tuzu..ama bu korsancılığı oyunlar pahalı hegomanyası ile örtbas etmeyelim

Ayrıca oyunlar sanıldığı kadar pahalı değil,sıfır almak zorunda değilsiniz

takas sistemleri ile 10-20 tl gibi rakamlarla gayet güzel oyunlara sahip oluyorsunuz hemde kutulu kitapçıklı
5 kişi 1 oyunu beraber alıyor,infaomus 2 için adam başı 22 tl düşüyor,gow collection için ise adam başı 10 tl..bunada pahalı denemez sanırım!

öncelikle cihazını kırdıranların bir kez daha düşünmesini isterim,çünkü bu güzel oyun dünyasının
oyun alabilecek kapasitede olan gençlerden çok gerçek oyun sever kişilere ihtiyacı var,lütfen oyun konusunda hem kardeşliği hem takası detaylıca araştırın ondan sonra
cihazı kırdırıp pişman olmayın...saygı ve sevgilerimle... Psn id : Rahimece79

adamsın kardeşim, adamın dibisin hatta adamın kralısın. Süper bi yorum olmuş tebrikler...

slevin29

Üye
merhaba hocam yazdıgın yazıyı oludum aklı9ma takıldı ps3 ü kırdırmadan harıcı dısk ıle oyun yukleyıp oynamak mumkun mu eger mumkunse nasıl oluyor anlatabılırmısın cunku bende ps3 var ve bende kırdırma taraftarı degılım ama oyunlar belımı buktu hele ogrencı oldugum ıcın ıstedıgım oyunları alamıyorum

Criver

Üye

ayrıca ps3 orjinal oynamak inanılmaz keyiflidir,arkadaşlarınla beraber bir takımın,bir clubun üyesi olup yeşil sahada birlikte koşuyorsun 11 kişi aynı anda
bad company'de arkadaşlarınla birlikte savaşmak ve hatta ölmek! bu bir insanı sevindirirmi ? elbette!

kısacası makinasını kırdıranlar kayıpta,yanlız başına oyun oynamaya mahkumlar..malesef ne tadı olur ne tuzu..ama bu korsancılığı oyunlar pahalı hegomanyası ile örtbas etmeyelim

Abicim sana şunu söyleyeyim çoğu insan sırf oyun oynayabilmek için alıyor ps serisini herkes sizin gibi bol para veremiyor bu tür şeylere ben şahsen kendim para yığıp aldım bu tür şeyler sadece zenginlerin zevki oluyor "psn" ben sırf gow serisi için aldım mesela :D

alicoskun09

Üye
Sevgili kardeşim bu yazıyı yazalı baya olmuş okurmusun bilmiyorum çok önemlide değil fakat bizim gibi üçüncü dünya ülkelerindeki herkes senin gibi düşünse biz teknoloji üreten ülkelerin kulu kölesi olurduk.Yani düşün adam arabayı icat etmiş ve ben ona saygımdan araba üretmiyor onun ürettiği arabayı satın alıyorum ve sana şunu söyleyeyim bu firmalar o oyunları 2-3 dolara bile satsalar yine maliyetini çıkarıp üstüne kar ederler.Anlayacağın sömürü düzeni.Bu kadar lafın üzerine anlamayan varsa azını açıp hayranlığa devam edebilir.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sevgili kardeşim bu yazıyı yazalı baya olmuş okurmusun bilmiyorum çok önemlide değil fakat bizim gibi üçüncü dünya ülkelerindeki herkes senin gibi düşünse biz teknoloji üreten ülkelerin kulu kölesi olurduk.Yani düşün adam arabayı icat etmiş ve ben ona saygımdan araba üretmiyor onun ürettiği arabayı satın alıyorum ve sana şunu söyleyeyim bu firmalar o oyunları 2-3 dolara bile satsalar yine maliyetini çıkarıp üstüne kar ederler.Anlayacağın sömürü düzeni.Bu kadar lafın üzerine anlamayan varsa azını açıp hayranlığa devam edebilir.

2-3 dolara kar mı ederler ? Sen gidip bir PS3 ya da ne bileyim XBOX-360 oyunu için mobil sektörde olduğu gibi 3-5 kişinin çalıştığını mı sanıyorsun.2-3 dolara satılsa sadece senaryoyu yapan kişilerin masrafları karşılanmaz.Biraz mantıklı konuşalım.Bir PS3 oyunu yapmak için 6 ay ile 1 yıl arasında çalışıyor insanlar hemde öyle 3-5 adam değil onlarca, yüze yakın kişi çalışıyor.Üstüne birde iyi kar etmesi gelişmesi lazım dimi...

Eğer hiç ödeyecek durumun yoksa kırdır ama kırılmamışın hazzını asla vermeyecektir.Özellikle online konusunda.

JoGa

Üye
kardeşm harddisk alıp oyun atma şu bu yorumlarına katılıyorum :D

ps3 sistemi oldukça basit bi sistem. İnternette biraz araştırma yaparsan bulabilrisin kısaca anlatım ben sana burda

FAT32 usb bellek
Orjinal bi yazılım
Orjinal yazılımın hacklenmiş hali
ve Multiman adındaki programımız

bunlarlar para ''çip kırmadan'' korsan oyun oynayabilirsin :D ama korsana karşıyız bunuda bil :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kardeşm harddisk alıp oyun atma şu bu yorumlarına katılıyorum :D

ps3 sistemi oldukça basit bi sistem. İnternette biraz araştırma yaparsan bulabilrisin kısaca anlatım ben sana burda

FAT32 usb bellek
Orjinal bi yazılım
Orjinal yazılımın hacklenmiş hali
ve Multiman adındaki programımız

bunlarlar para ''çip kırmadan'' korsan oyun oynayabilirsin :D ama korsana karşıyız bunuda bil :D

Olay değişmezki yine Online oynayamazsın yine oynayamazsın.Zaten çoğu kişinin cihazını hacklememesinin sebebi Online oynayamayacak olması.

paladindemir

Üye

Valla ben uzun süre Türkiyede oyun ve film dağıtımının içinde bulundum. Şu kadarını söyliyim gökten bir oyun indi, yani sıfır maliyet, bulan kişiye çoğaltıp satması kaldı. Disk+kapak resmi+kutu+yasal izinler+üretim yeri maliyetleri(fabrikada çalışan maaşları,elektrik, yiyecek cart curt)+nakliye derken bir oyun yada filmin ortalama maliyeti 9 dolar. Bunun altına satılan ürün zararla satılır. Yada satmayan ürünü eritmek adına satılır, yada parasını çıkarmıştır stokta kalmasın diye satılır. Öte yandan oyunun yapım aşamasında ki bütçeyi hiç koymadık bile, örneğin GTA 5 in yapımı devam ediyor Tahmini maliyet 400 milyon dolar. Bunu şunla kıyasla Hollywood da bütçeli filmlerin maliyetleri 70-80 milyondolar anca tutar. yani GTA 5 dünyada 10 milyon orjinal satsa 400/10=40 dolar kafadan maliyetine binmiş olur.9 dolarda ortalama maliyet, oyun kafadan 49 dolar eder. Bu 3 aşağı 5 yukarı gerçek rakamlar, olayın ortalaması budur.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ayrıca 3. dünya ülkeleri ezilir biz hacklemesek demiş arkadaş e kardeşim sende yap konsolunu oyununu sende sat kimse sana engel oluyor mu.Sadece şunu diyeceğim PSP neden şuan bu kadar kötü durumda ? Neden bu kadar kolay yok edildi ? Çünkü çok çabuk kırıldı.Kırıldığından dolayıda oyun firmaları zaten oyun yapamayacağız diye oyun üretmeyi kesti.Şimdi PSP alıpta 2 ayda bulunan bütün oyunları (diyelimki 100 tane) bitiripte sonra cihazı çöp etmek mi daha iyiydi yoksa hacklenmeyipte yavaş yavaş ne bileyim ayda bir iki ayda bir oyun alıpta değişik ve kaliteli oyunlar oynasamıydı daha iyi olurdu.Şuan ben ve benim gibi PSVita sahibi olan insanların %99'u cihaz kırılmasın diye dua ediyorlar.Çünkü zaten şuan taş çatlasın 60 oyunu var yeni oyunlar hızla hazırlanıyor ve neredeyse bütün firmalar cihaz güvenilir mi diye 1 yıl kadar daha bekleyecekler oyun üretmek için.Şimdi sen PSVita'yı kırarsan hem gelecek denilen oyunların gelmesi gecikir, kalitesi düşer hemde ileride gelir dediğimiz oyunlar gelmez.Tabi PSV sahibi olmayan arkadaşlar Hacklensin alırım satış patlaması yapar öyle böyle diye atıp tutuyor.Bir anda satış patlaması yapsa kaç yazar 1 yıl sonra pert olacaksa.

alikucuk

Üye
abiler data cod 1b 320 gb kırlma imkani warmi bilginiz warmi acaba

10TMHCY

Üye

abim aylık geliri benim gibi -500 olan dışarda asla vakit geçiremicek evinde eğlenmek isteyen adam ne yapsın katılıyorum oyun pahalı değil biz fakiriz arkadaş Allah oyunu yapandan da kırandan da razı olsun

- - - Eklendi - - -

abim aylık geliri benim gibi -500 olan dışarda asla vakit geçiremicek evinde eğlenmek isteyen adam ne yapsın katılıyorum oyun pahalı değil biz fakiriz arkadaş Allah oyunu yapandan da kırandan da razı olsun

- - - Eklendi - - -

telefondan bağlandığım için istemeden flood yapmışım silemiyorum ö.dilerim

Takipçi Satın Al

Üst Alt