Nefret Ettiğiniz Şeyler

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Nefret Ettiğiniz Şeyler
ttnet diyor ve başlıyorum

CABBAR

CABBAR

Üye
Telsiz kullanım ücreti :zzz:

cliolar

Üye
Kopru ucreti
Yakit kdv si
Yakit otv si
Pasaport kayit ucreti(telefonlar icin)

doctorrr

doctorrr

Üye
soğan doğranmış bir bıçakla kesilmiş karpuz +o(

cukuleaks

Üye
Bağırmak , bağrılmak , toplum içinde yüksek sesle konuşmak , kızlara el kaldırmak (asla yapmam :) ) ve şakasınada olsa arkadaş ortamında birinin geğirmesi....

Mert

Mert

Üye
Marketten yeni alınmış kolanın şişesinde çok küçük bir delik olması ve bu delikten kaçan gazı farketmeyip büyük bir heyecanla buz gibi kolayı bardağa doldurduktan sonra bir yudum alıp acı gerçekle karşılaşmak.
Siz siz olun gazlı bir içecek almadan önce şişeyi bastırın hava kaçırıyor mu diye.

Revengeful

Emekli Yönetici
Marketten yeni alınmış kolanın şişesinde çok küçük bir delik olması ve bu delikten kaçan gazı farketmeyip büyük bir heyecanla buz gibi kolayı bardağa doldurduktan sonra bir yudum alıp acı gerçekle karşılaşmak.
Siz siz olun gazlı bir içecek almadan önce şişeyi bastırın hava kaçırıyor mu diye.
Arada şişeler yapış yapış oluyor :(

Mert

Mert

Üye
İnan ki o tadı yaşadıktan sonra yapışkanlık ödenmesi gereken çok küçük bir miktar

__xXx__

__xXx__

Üye
özellikle ağır vasıta kullanan şoförlerin motor kullanan sürücüleri dikkate almamasi onlar yokmuş gibi yola devam etmeleri öyle şoförleri tanınmayacak hale gelene kadar dövmek istiyorum

otostopçu

otostopçu

Üye
her önüne gelenin dj lik yapması onunda edebi adabı var önce kursa gitmek lazım :zzz: onlar yüzünden dj ler abaza ergen apaçi olarak adlandırılıyor. gitar çalmak için kursa gitmek gerekiyosa buda öyle...

jackalmami

jackalmami

Üye
birşey anlatırken dinlenilmemek :off:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kış ayında zar zor giydiğim botu giydikten sonra içerisinde taş olduğunu farketmekten nefret ediyorum :(

jackalmami

jackalmami

Üye
bıyıklı,sakallı kızlardan nefret ederim

KayraBey

KayraBey

Üye
Elveda sakasindan nefret ederim

TheMadness

TheMadness

Üye
Adil kullanım kotası :(

PriZm

PriZm

Üye
Sevdiğim insana laf atılması.(katillik sebebi)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
mediafire vs. Gibi download hızını yüksek tutan siteler varken, oyun/programların letitbit tubobit gibi yavaş ve gıcıq sitelere up load edilmesi.

- - - Eklendi - - -

Elveda sakasindan nefret ederim

Bi duvarda 'Elveda güzel kız' yazısı görmüştüm. :hmmm

nsoftg

nsoftg

Üye
ırkçılık ve benim memleketim senin memleketini döver v.s. muhabbetleri...

Üst Alt