Ban Yiyebilirim Ama Arkadaşlarım Daha Önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Ban Yiyebilirim Ama Arkadaşlarım Daha Önemli
Adminler bu mesaj yüzünden uyarı veya ban alabilirim ama arkadaşlarım daha önemli lütfen konuyu silmeyin S60v5 Bölmündeki Son anılarımdan biri Olabilir :ağlarım:

Saçma bir çözüm Önerisine abartarak güldüğüm için (yarıldım filan) 3 Puan ceza puanı aldım. BU BAN DEĞİL ANCAK bana ban gibi koyuyor.En çok haşir neşir olduğum bölümden şikayet ile uyarılmak çok kötü bir his.3Puan=3 aya bedelmiş 3 ay içersindeki yanlış bir hareket sonucu güm . Bende kendi çapımda önlem alıyorum belki beni şikayet eden arkadaş beni attırmaya çalışır niyetinde ise. Burda bir çok kişeye yardımcı oldum yardımın dokunda bana Saygı duyan duymayan Seven sevmeyen bütün üyeleri özleyecem.Bu benim 3 aylık süre içersinde S60v5 Bölümlerine açtığım son konu son mesaj olabilir.Sıradan maxi cepi keşfetmemiş üyeler gibi dosya indirim kala bilirim MazAllah Teşekkürü Post kasmak olarak görenler olur ve bum .
Burdan Tanıdığım Bazı arkdaşlarımı sayacam Hepini kalbimdesiniz bunu unutmayım
Symbian Türkiye,Rambo-Ft,anılbaran,By Gablin . LEOFRANKLY (Engin )
Metakci melek :rock: ,Marjinal,Oğuzhan, Dangerboy,Dün akşam tanıştığım Furkan Emekli

İsmini unuttuklarımda kalbimdesiniz.
Mesajı yazarken ellerimin titrediğini ve gözlerimin dolduğuna Yemin Edebilirim ....

Ne olur Bu Konuyu silmeyin Ne olur Allahınızı Seviyorsanız.

Ve Gececilere Son Mesajımı Bırakıp Maxicepi Keşfetmemiş bir üye olarak dolaşıcam.

Sevgilerle

Joker.

Daima Kalbimdesiniz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sebep neydi?

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Saçma bir çözüm Önerisine abartarak güldüğüm için (yarıldım
filan)

Metin MF

Metin MF

Üye
Güldüğün kişinin onurunu kırmış olabilirsin.

Corrupt

Corrupt

Üye
Sen bu konuyu açarak seni o mesajda şikayet edene koz verdiğinin farkında mısın?
Hemen konuyu sil ban yeme

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Kalsın Sana Ben Avata imza cep fosu bide walpapes yamığtım

anılbaran

anılbaran

Üye
konuyu buraya açmayacaktım ama güzel kardeşim yapma böyle

Corrupt

Corrupt

Üye
Kalsın Sana Ben Avata imza cep fosu bide walpapes yamığtım

Evet kardeşim vallaha hala kullanıyorum onları :(somuru: hakkını helal et

- - - Eklendi - - -

Sadece avatarı kullanmıyorum değiştirmeye zamanım olmadı

hizan

hizan

Üye
bana da saçma bir neden den dolayı 3 puan ceza verdiler.

adamın biri n8 kullanıyormuş sanırım androitte yaşlandırma proğramı varmış burada varmı diye konu açmış.

bende ona gel bende var ben seni bir güzel yaşlandırayım burada öyle proğram yok git androite sor dedim diye coo admin arkadaşımız bana bu küfür sayılır diyerekten 3 puan ceza verdi.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

adamın biri n8 kullanıyormuş sanırım androitte yaşlandırma proğramı varmış burada varmı diye konu açmış.

bende ona gel bende var ben seni bir güzel yaşlandırayım burada öyle proğram yok git andrite sor dedim diye coo admin arkadaşımız bana bu küfür sayılır diyerekten 3 puan ceza verdi.

:ohaa: 1-2 puan neysede 3 ay ağır olmuş

spy ghost

spy ghost

Üye
Konunun yeri burası değil ama yine de yazıyorum , bir uyarı için gitmen yanlış olur tamam ben şimdiye kadar bu sitede ceza almadım ama millet ceza puanlarıyla barışık.Öyle bir dengesizin de çıkıp seni banlatmaya çalışacağını sanmıyorum

Corrupt

Corrupt

Üye

bende ona gel bende var ben seni bir güzel yaşlandırayım burada öyle proğram yok git androite sor dedim diye coo admin arkadaşımız bana bu küfür sayılır diyerekten 3 puan ceza verdi.

Laf çok ağır ama kabul et

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Konunun yeri burası değil ama yine de yazıyorum , bir uyarı için gitmen yanlış olur tamam ben şimdiye kadar bu sitede ceza almadım ama millet ceza puanlarıyla barışık.Öyle bir dengesizin de çıkıp seni banlatmaya çalışacağını sanmıyorum

Bana s60v5 olması koyu horttan dese bakmazdım bile

Corrupt

Corrupt

Üye

Burası symbian bölümü. Düşmanı çok . Anlatabiliyor muyum?

spy ghost

spy ghost

Üye

Burası symbian bölümü. Düşmanı çok . Anlatabiliyor muyum?
gayet iyi anlıyorum symbian düşmanı çok adeta bir savunma sistemiyle buraya girmek gerek çeneniz kuvvetli olacak yani

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

gayet iyi anlıyorum symbian düşmanı çok adeta bir savunma sistemiyle buraya girmek gerek çeneniz kuvvetli olacak yani

Ben artık yardım işini pm den halletsem mi diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Abi sana bişi sora bilir miyim ?

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt