Joker.
Üye
Ban Yiyebilirim Ama Arkadaşlarım Daha Önemli
Adminler bu mesaj yüzünden uyarı veya ban alabilirim ama arkadaşlarım daha önemli lütfen konuyu silmeyin S60v5 Bölmündeki Son anılarımdan biri Olabilir 
Saçma bir çözüm Önerisine abartarak güldüğüm için (yarıldım filan) 3 Puan ceza puanı aldım. BU BAN DEĞİL ANCAK bana ban gibi koyuyor.En çok haşir neşir olduğum bölümden şikayet ile uyarılmak çok kötü bir his.3Puan=3 aya bedelmiş 3 ay içersindeki yanlış bir hareket sonucu güm . Bende kendi çapımda önlem alıyorum belki beni şikayet eden arkadaş beni attırmaya çalışır niyetinde ise. Burda bir çok kişeye yardımcı oldum yardımın dokunda bana Saygı duyan duymayan Seven sevmeyen bütün üyeleri özleyecem.Bu benim 3 aylık süre içersinde S60v5 Bölümlerine açtığım son konu son mesaj olabilir.Sıradan maxi cepi keşfetmemiş üyeler gibi dosya indirim kala bilirim MazAllah Teşekkürü Post kasmak olarak görenler olur ve bum .
Burdan Tanıdığım Bazı arkdaşlarımı sayacam Hepini kalbimdesiniz bunu unutmayım
Symbian Türkiye,Rambo-Ft,anılbaran,By Gablin . LEOFRANKLY (Engin )
Metakci melek
,Marjinal,Oğuzhan, Dangerboy,Dün akşam tanıştığım Furkan Emekli
İsmini unuttuklarımda kalbimdesiniz.
Mesajı yazarken ellerimin titrediğini ve gözlerimin dolduğuna Yemin Edebilirim ....
Ne olur Bu Konuyu silmeyin Ne olur Allahınızı Seviyorsanız.
Ve Gececilere Son Mesajımı Bırakıp Maxicepi Keşfetmemiş bir üye olarak dolaşıcam.
Sevgilerle
Joker.
Daima Kalbimdesiniz

Saçma bir çözüm Önerisine abartarak güldüğüm için (yarıldım filan) 3 Puan ceza puanı aldım. BU BAN DEĞİL ANCAK bana ban gibi koyuyor.En çok haşir neşir olduğum bölümden şikayet ile uyarılmak çok kötü bir his.3Puan=3 aya bedelmiş 3 ay içersindeki yanlış bir hareket sonucu güm . Bende kendi çapımda önlem alıyorum belki beni şikayet eden arkadaş beni attırmaya çalışır niyetinde ise. Burda bir çok kişeye yardımcı oldum yardımın dokunda bana Saygı duyan duymayan Seven sevmeyen bütün üyeleri özleyecem.Bu benim 3 aylık süre içersinde S60v5 Bölümlerine açtığım son konu son mesaj olabilir.Sıradan maxi cepi keşfetmemiş üyeler gibi dosya indirim kala bilirim MazAllah Teşekkürü Post kasmak olarak görenler olur ve bum .
Burdan Tanıdığım Bazı arkdaşlarımı sayacam Hepini kalbimdesiniz bunu unutmayım
Symbian Türkiye,Rambo-Ft,anılbaran,By Gablin . LEOFRANKLY (Engin )
Metakci melek
,Marjinal,Oğuzhan, Dangerboy,Dün akşam tanıştığım Furkan Emekliİsmini unuttuklarımda kalbimdesiniz.
Mesajı yazarken ellerimin titrediğini ve gözlerimin dolduğuna Yemin Edebilirim ....
Ne olur Bu Konuyu silmeyin Ne olur Allahınızı Seviyorsanız.
Ve Gececilere Son Mesajımı Bırakıp Maxicepi Keşfetmemiş bir üye olarak dolaşıcam.
Sevgilerle
Joker.
Daima Kalbimdesiniz

hakkını helal et
haa: 1-2 puan neysede 3 ay ağır olmuş