Bu Ekmekleri Yiyebilir Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre

-Emre

Üye
Niye yemeyelim ki :DDDDD şaka bir yana gerçekten iğrençç ötesi görünüyor.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Jitou

Jitou

Üye
Çinlilerden korkmaya başladım :zzz: insan böbreği şeklinde pasta, akciğer şeklinde börek . . . Falan da yapmaya kalkarlar :) :) :)

Dostum sen ne diyosun bizim tuvalette banyoda gezen hamam böceğini onlar sinemada patlamış mısır niyetine satıyorlar :ehe

Jitou

Jitou

Üye
:ehe

hizan

hizan

Üye
yaa bu neki adamlar cenin yiyorlar.

Sanal alemde hızlı bir şekilde yayılan cenin yeme vakası bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Çin'de cinsel performansı artırdığı ve bir çok hastalığa iyi geldiği gerekcesiyle cenin yiyorlar. Yabancı kaynaklarda cenin pahalı olmasından dolayı genellikle zengin insanların yediği söyleniyor.
Bu nasıl bir insanlıktır ki bebeğini yiyor. Bunların yaptıklarını hayvanlar yapmaz, çinlilerin yemekleri üstüne yoğunlaştıkca karşıma çok tuhaf şeyler çıkıyor. İnsan gördükçe dayanamıyor.
de çinlilerin en sevdiği et yemekleri listesinin başında gelen dünyanın en güzel varlıkları kediler geliyor görüntüler çok iğrenç tek kelimeyle vahşet dolu.

KayraBey

KayraBey

Üye
Allah bunlara akıl fikir versin

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi

Sanal alemde hızlı bir şekilde yayılan cenin yeme vakası bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Çin'de cinsel performansı artırdığı ve bir çok hastalığa iyi geldiği gerekcesiyle cenin yiyorlar. Yabancı kaynaklarda cenin pahalı olmasından dolayı genellikle zengin insanların yediği söyleniyor.
Bu nasıl bir insanlıktır ki bebeğini yiyor. Bunların yaptıklarını hayvanlar yapmaz, çinlilerin yemekleri üstüne yoğunlaştıkca karşıma çok tuhaf şeyler çıkıyor. İnsan gördükçe dayanamıyor.
de çinlilerin en sevdiği et yemekleri listesinin başında gelen dünyanın en güzel varlıkları kediler geliyor görüntüler çok iğrenç tek kelimeyle vahşet dolu.

Bunları daha öncd görmüştüm yabancı bir forumda gezerken gördüm köpek partisi miydi neydi köpekleri derileri yüzülmüş şekilde satıyorlardı:off:

Jitou

Jitou

Üye

:sahan2:

- - - Eklendi - - -

:sahan:

EneSinan

EneSinan

Üye
allahım ya. kusacak gibi oldum

15097

15097

Üye
Yorumsuz :zong:

Haluk.

Haluk.

Üye
ben onun ekmek olduğunu sanmıyorum.resmen ceset yediriyorlar.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:zzz:

jackalmami

jackalmami

Üye
cenin mi yiyorlar :oha:
asıl bunlarda kürtajı yasaklamak gerek:ehe

15097

15097

Üye
Bu ekmekleri neden tavuk kızartması yer gibi yiyorlar :ehe :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt