Assassain's Creed III - Çıkış Tarihi Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Assassain's Creed III - Çıkış Tarihi Açıklandı
Connor'un soluksuz macerası için gün mü sayıyorsunuz? Hangi güne kadar sayacağınızı bilmiyor musunuz? Rahat olun çünkü Ubisoft AC III'ün PC için resmi çıkış tarihini açıkladı.

31 Ekim'de konsollara gelecek olan AC III'ün PC'ye ne zaman geleceği belli değildi ama Ubisoft bugün bu merakımızı giderdi. Oyun 23 Kasım'da PC'ye çıkacak. Böylelikle tüm dünya oyuncuları Connor ve ezeli düşmanlarıyla tarihsel bir yolculuğa çıkmış olacak.

Alıntıdır:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
şu oyunu bi ben sevemedim zaten çıkacak olanı da pc kaldırmıyo :dry:

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
şu oyunu bi ben sevemedim zaten çıkacak olanı da pc kaldırmıyo :dry:

bu oyunu nasıl sevmessiniz anlamıyorum :dry: ama bazen bende ısınamıyorum oyunlara; mesela max payne ni 12 max payne 2 yi 18 kere bitirmeme rağmen max payne 3ü satın alddım fakat hiç oynayasım gelmedi; öyle duruyo, bakam ne olcak...

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bu oyun beni bilgisayar bağımlısı yaptı
brotherwoodu bitirdim revelationu bitirene kadar yeniside gelmiş olur
Herkese Öneririm

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bu oyunu nasıl sevmessiniz anlamıyorum :dry: ama bazen bende ısınamıyorum oyunlara; mesela max payne ni 12 max payne 2 yi 18 kere bitirmeme rağmen max payne 3ü satın alddım fakat hiç oynayasım gelmedi; öyle duruyo, bakam ne olcak...
:bilmm belki biri zorla yarım saat filan oynatsa sonra ısınır bidaha bırakmam ama :D öyle bişey olmadığı için bu zevkten mahrumum sanırım

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bu oyun serinin son oyunu üzülüyorum:ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ASCD üstüne oyunn tanımam aksiyon tam istediğim gibi :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Bu oyun serinin son oyunu üzülüyorum:ehe

Hayır son değil adamlar bu oyundan hem milyar dolarlar kazanıyorlar hem de kendileri dediler oyun devam edecek.Bu desmondın sonu.:oke:

- - - Eklendi - - -

*Koyu AC'ciyim.:d:

• Beğen
Tepkiler: abandonware
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hayır son değil adamlar bu oyundan hem milyar dolarlar kazanıyorlar hem de kendileri dediler oyun devam edecek.Bu desmondın sonu.:oke:

- - - Eklendi - - -

bendensin reis :D:oke:

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bende hem ac hem mw2 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt