1. Maxicep Smiley Yarışması (Katılım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_atomcu_

Üye
Son zamanlarda bir sürü smiley yapan çıktı forumda. Benim de aklıma bu yarışma geldi.

1-Katılımcı sayısı 15 kişiyle sınırlıdır.
2-Her yarışmacı yalnız 1 smiley ile yarışmaya katılabilir.
3-Katılımcılar smileylerini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirler.
4-Smileyleri bana 8 ağustosa kadar gönderebilirsiniz.
5-Smiley kesinlikle sizin yapımınız olacak birşeyi değiştirerek yapmayacaksınız.
6-Sapık sapık ya da ne bileyim küfürlü ya da genel olaraktan maxicep kurallarına aykırı smiley gönderenlere acımam direkt diskalifiye ederim haberiniz ola
7-Katılmak isteyenler lütfen konuya katılmak istediklerine dair mesaj yazsınlar sadece özel mesajla smileyi gönderirseniz karışıklık olur.
8-1. olan tamı tamına 7 tl telefon bakiyesi kazanacaktır. :)
Katılımcılar
1-
v0ld3m0rt1s
2-Joker.
3-FinalDestinatioN
4-MarjinaL -TR
5-majorty
6-gevhern
7-sanalmevzi
8-veyseloglu
9-fotosok

Smiley ne?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
10 kişi olmasa da yarın oylama konusunu açıyorum

Consul9

Consul9

Üye
Katılıyorum,bugüne yetitirmeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler:
gevhern

gevhern

Üye
Oleey sonunda bir kişi geldi bu arada ben yeni yarışma açtım güzel bir oyun bilgi oyunu onay bekliyo seveceğinizden eminim :halay2:

Consul9

Consul9

Üye
Arkadaşlar özür dilerim ben cs4 falan yüklü sanıyodum ama değilmiş.Normal yapacak olsam editlemek zorunda kalırm ki bu da yasak.Üzülerek çekiliyorum.Ama ödül konusunda Ozan anlayışlıdır.Bir kişi yok diye ödülü vermemezlik yapmaz.Başarılar hepinize.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar özür dilerim ben cs4 falan yüklü sanıyodum ama değilmiş.Normal yapacak olsam editlemek zorunda kalırm ki bu da yasak.Üzülerek çekiliyorum.Ama ödül konusunda Ozan anlayışlıdır.Bir kişi yok diye ödülü vermemezlik yapmaz.Başarılar hepinize.
Bende cs3 portable mı ne var istersen upload yapıp sana gönderebilirim yine de katılmak istemezsen sağlık olsun 10 kişi olduk zaten biri dahkatılıyo da konuya mesj yazmamış direkt özel mesaj attı

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Bende katılıyorum öğlen yolladım fotoyu ama ismim yazılmamış.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
pcye geçeyim yazıcam öğlen oylama konusu da açarım ;)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Sonunda... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt