Telefon Tavsiyesi 5800mı xperia solamı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_atomcu_

Üye
    Konu Sahibi
5800mı xperia solamı
5800mı xperia solamı sizce hangisi

- - - Eklendi - - -

hadi ama konu günceel

furkan176

furkan176

Üye
:D Tabiki sola da biraz saçma olmuş 5800 eski telefon

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:ah biri orta biri alt segment

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Şaka mı bu tabiki sola.En basitinden fiyat farkına bakarak bile anlayabilirsin bunu -.-

_atomcu_

Üye
    Konu Sahibi
bn 5800la yazıyo bunları solanın 3g görüşmesi yok

- - - Eklendi - - -

bu nokianın ilk dokunmatik telefonu

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

Amacın ne arkadaşım Sola çok daha iyi bir telefon 5800 ile kıyaslanamaz işte.Egonu mu tatmin etmeye çalışıyorsun anlamadım.

abandonware

abandonware

Üye

- - - Eklendi - - -

ilkler genelde tecrübesize yapılır; her zaman yeni teknolojiy itakip et; bu sırada kusura bakma ama 5800 ın takozdan farkı yok. neyse eğer sola satın alacaksan hiç bekletme harikka bir telefon olduğunu anlarsın :oke:

- - - Eklendi - - -

boşyere ? koyma adam haklı :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Diyoruzki Sola çok daha üstün bir telefon bir kere birisi alt birisi orta segment.Fiyatlarına bakarakta anlayabilirsin bunu.İlk dokunmatik telefonu olsa ya da sesi güzel olsa ne değişir.Sola daha iyi dedikçe ama 5800 böyle şöyle diyorsun bu durumda bi art niyet varmış gibi gözüküyor.

_atomcu_

Üye
    Konu Sahibi

Amacın ne arkadaşım Sola çok daha iyi bir telefon 5800 ile kıyaslanamaz işte.Egonu mu tatmin etmeye çalışıyorsun anlamadım.

Diyoruzki Sola çok daha üstün bir telefon bir kere birisi alt birisi orta segment.Fiyatlarına bakarakta anlayabilirsin bunu.İlk dokunmatik telefonu olsa ya da sesi güzel olsa ne değişir.Sola daha iyi dedikçe ama 5800 böyle şöyle diyorsun bu durumda bi art niyet varmış gibi gözüküyor.

Bi tanıdıkta sola var ama 5800 daha iyi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bi tanıdıkta sola var ama 5800 daha iyi

:kop2: he 5800 daha iyi.5800 dünyanın en iyi telefonu manyak bir şey mükemmel cihaz.Hem sesi çok çıkıyor hem Nokia'nın ilk dokunmatik telefonu...Mutlu musun şuan konuyu neden açtığın belli oldu şimdi :kotu:

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2 ve seytan_avcisi

_atomcu_

Üye
    Konu Sahibi
Bn sadece kendi görüşümü söylüyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu işin görüşle alakası yok.Sola'nın daha üstün olduğu bir gerçek sadece sen 5800 kullanıyorsun diye 5800 iyi olmaz sen öyle düşünebilirsin ama öyle olmaz.

_atomcu_

Üye
    Konu Sahibi
Tmm dediğini anladım ama bu öznel yargı kimide 3310 dünyanın en iyi telefonu der

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
5800 soladan iyi desen stephen elop bile kahkaha atar :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve kullanıcıadları

_atomcu_

Üye
    Konu Sahibi
Ama herkesin göüşü farklıdır bu öznel yargı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tmm dediğini anladım ama bu öznel yargı kimide 3310 dünyanın en iyi telefonu der

Öznel değil nesnel bir yargı.Sola'nın her halikarda 5800'dan üstün olduğu verisel olarak kanıtlanabiliyor yani nesnel.Bence 5800 dünyanın en iyi telefonu gibi bir olay yok yani.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt