Samsung Galaxy S2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erens591

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S2 telefonumu satıyorum .
Garantisi devam etmektedir . Cepkask ı vardır .
Fiyat 950 Tl .

Uygun Fiyata Takas + Nakit Olarak İphone 4S alınacaktır

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
Acik artirma gibi birsey mi yapmak niyetinizdeki?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
fiyatı yazmak zorundasınız forum kuralları böyle

poq

Üye
fiyatlar biraz düşsün şu telefondan bi tane düşünüyorum ama şu an hala çok yüksek

___kaptan___

___kaptan___

Üye
fiyatlar biraz düşsün şu telefondan bi tane düşünüyorum ama şu an hala çok yüksek

aynen yaaa hemen hemen 3aydır takip ediyorum s2yi 1000 liradan aşağı inmedi yaaa :(

-ORKA-

-ORKA-

Üye
dükkanlara götürsen 650 den fala vermezler iyisimi fiyatı 800 e çekte belki biri alır sende fazla zarar etmessin

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeş gittigidiyor üzerinden satarsan ve cihazın resimlerini en az 8MP olmak üzere bir kamerayla çekip koyarsan temizliğine göre satın alabilirim :oke: pm at verebileceğim en yüksek fiyat 950 TL bu arada !

erens591

Üye
    Konu Sahibi
Elden satmak benim niyetim . Gitti gidiyora yazdığım net fiyat gelmiyceği için düşünmüyorum internet üzerinden

avcitalip

avcitalip

Üye
Elden satmak benim niyetim . Gitti gidiyora yazdığım net fiyat gelmiyceği için düşünmüyorum internet üzerinden

en fazla 100 TL falan etkiliyor ben n9 sattım :

820 TL mi ne para kaldı 900 e satmıştım yani eğer 100 tl nin lafını yapıyorsanız boşverin almıyım ama ilanı hemen vermeyin note alma durumumuz var ben size ona göre haber veririm :oke:

- - - Eklendi - - -

en fazla 100 TL falan etkiliyor ben n9 sattım :

820 TL mi ne para kaldı 900 e satmıştım yani eğer 100 tl nin lafını yapıyorsanız boşverin almıyım ama ilanı hemen vermeyin note alma durumumuz var ben size ona göre haber veririm :oke:

kardeş kusura bakma note aldık :oke: iyi satışlar

bosjo

bosjo

Üye
Takas olarak Dell Streak 5 düşünür müsün?

erens591

Üye
    Konu Sahibi
Düşünmüyorum .
Marka olarak tercihim (HTC , İphone )

genç1282

Üye
söylediğin fiyat yüksek .bence düşürmelisin

- - - Eklendi - - -

ayrıca elden almak biraz tehlikeli.herhangi bir kusurunu anlarsan sonra garantide kullanıcı hatası diyorsa elinde kalır.

erens591

Üye
    Konu Sahibi
Kaskosu var . bi sıkıntı yaratmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt