Rica ederim kardeşim ne demek...saol ottomansimdi ben evimin adresini yazsam getirirlermi bide nakit 500 tl vercem olurmu.
Aldığım ürün ne zaman teslim edilir?samsung galaxy s3 alsak kac gunde gelir ve kapida peşin olarak nakit odeyebilirmiyim.
| Siparişiniz verdiğiniz ürün stoklarımızda varsa rezervasyonunuz hemen yapılır. Faturanız düzenlenir ve ürün paketlenerek kargoya verilir. Siparişinizde birden çok ürün olması durumunda, ilk sipariş verilen üründen başlayarak, stoklarımızda olanların rezervasyonları yapılır. Stoklarımızda henüz bulunmayan siparişleriniz için ise tedarik süreci başlar. (Bu durumda, sipariş ettiğiniz ürünün karşısında “Tedarik Sürecinde” yazısını görürsünüz.) İlgili tedarikçimize otomatik olarak geçilen talepler takip edilir ve siparişlerinizin en kısa sürede stoklarımızda yer alması sağlanır. |
Ödeme seçeneklerini sipariş oluşturma aşamasında sadece siz belirleyebilirsiniz. Verdiğiniz siparişle ilgili ödeme seçeneğine sonradan müdahale etmemiz mümkün değildir. Bu nedenle siparişiniz onaylanmadan önce, işaretlemiş olduğunuz ödeme şeklini kontrol edin. Taksit seçeneği belirlenmemiş olan siparişleriniz peşin ödeme olarak kabul edilir ve daha sonradan taksitli ödemeye dönüştürülemez. |
Helal olsun Gökçen abim konuyu silmiş süpürmüşsünAldığım ürün ne zaman teslim edilir?
Normal şartlar altında, İstanbul içindeki teslimatlar kargoya verildikten sonra 24 saat içinde; İstanbul dışı teslimatlar ise (kargo firmasının bulunduğunuz il ve ilçeye taahhüt ettiği teslim süresine göre değişmekle birlikte) 2-3 gün içinde yapılır.
Eğer ürün tedarik sürecinde herhangi bir sorun yaşanırsa, müşteri temsilcilerimiz e-posta yoluyla sizi bu durum hakkında bilgilendirir.
“Tedarik Sürecinde” uyarısı ne anlama gelir?
Siparişiniz verdiğiniz ürün stoklarımızda varsa rezervasyonunuz hemen yapılır. Faturanız düzenlenir ve ürün paketlenerek kargoya verilir. Siparişinizde birden çok ürün olması durumunda, ilk sipariş verilen üründen başlayarak, stoklarımızda olanların rezervasyonları yapılır. Stoklarımızda henüz bulunmayan siparişleriniz için ise tedarik süreci başlar.
(Bu durumda, sipariş ettiğiniz ürünün karşısında “Tedarik Sürecinde” yazısını görürsünüz.)
İlgili tedarikçimize otomatik olarak geçilen talepler takip edilir ve siparişlerinizin en kısa sürede stoklarımızda yer alması sağlanır.Ödeme seçeneklerini sipariş oluşturma aşamasında sadece siz belirleyebilirsiniz.
Verdiğiniz siparişle ilgili ödeme seçeneğine sonradan müdahale etmemiz mümkün değildir.
Bu nedenle siparişiniz onaylanmadan önce, işaretlemiş olduğunuz ödeme şeklini kontrol edin. Taksit seçeneği belirlenmemiş olan siparişleriniz peşin ödeme olarak kabul edilir ve daha sonradan taksitli ödemeye dönüştürülemez.

Estağfurullah kardeşim kendi çapımda yardım ediyorum işte...
Helal olsun Gökçen abim konuyu silmiş süpürmüşsün![]()

Ben kapıda nakit ödeme yok sanıyordum![]()
bende linkin yalançısıyım
Bilgi için çok teşekkürler abicimbende linkin yalançısıyım
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rica ederim efem...
Bilgi için çok teşekkürler abicim