Nokia E7 Nasıl Bir Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
ÖZellikleri bakımında,dış görünüş,hız,ekran,
Kullananlardan sorunu var mı bu telefonun
Hiç servise gönderen oldumu e7'sini

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

aslankaplants

aslankaplants

Üye
benim şu an e7'm var. her program çok güzel çalışıyor. kamerasından memnunum. hafıza kartı girişi yok bence gerek de yok.
hız açısından ihtiyacımı rahatça karşılıyor.

Bizim evdeki kablosuz internete bağlanmıyor ama dışarıdaki yerlere sorunsuz bağlanıyor( bu herhalde bizim modemden ama modeme bilgisayardan bağlanabiliyorum). telefon biraz ağır ama zamanla alıştım.
servise hiç göndermedim

• Beğen
suatsari

suatsari

Üye
Kayınçoma Hepsiburadadan 899 tl'ye aldık.3 gün sonra gümledi.Telefon hiçbir şekilde şarj etmiyordu.Kvk tamir edemedi.Parayı iade ettiler.tabiiki hepsi öyle olacak değil .Servise gönderen varmı diye sordun o yüzden...

• Beğen

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Ewt bnde bu sorun var kamera çektiğimde flaşı açık resimler sisli çıkıyor hiç güzel çıkmıyor üstündeki kameranın jelatinii çıkarmağımdan mı? oluyor acaba?

• Beğen
suatsari

suatsari

Üye
Ewt bnde bu sorun var kamera çektiğimde flaşı açık resimler sisli çıkıyor hiç güzel çıkmıyor üstündeki kameranın jelatinii çıkarmağımdan mı? oluyor acaba?

Kameranın jelatinini çıkar.O yüzden sisli çıkıyor....

• Beğen
Jrcan1

Jrcan1

Üye
Bence telefon.ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde.N8'in klavyesiz olanı ve de kamerası biraz daha düşük olanı gibi

enolaguy

Üye
e7 ile iphone 4s i aynı anda kullanıyorum ve en az iphone kadar memnunum yalnız ovi mağazada işe yarar programlarda en az iphone kadar ücrete tabi durumda yani symbian da program edinmek iphone dan ucuz değil.
E7 nin kamerasında otofokus özelliği bulunmuyor ve bu yüzden macro resimler çekmek başarılı olmuyor ama manzara resimleri gayet başarılı bir şekilde çekiliyor
Batarya durumuna ortalama diyebilirim 1 günü yoğun kullanımda dahi rahat çıkarır yani batarya konusunda iphone ile aynı ama çoğu android ten başarılı diyebilirim
program sorunu yok bana göre ha iphone ha e7 fark etmiyor ama oyun manyağı değilim belki iphone oyunları daha fazladır bilmiyorum
navigasyonda e7 gayet başarılı internette de idare eder her siteyi açıyor ve nokia ya özgü klasik hafıza dolu sorununu e7 de bir kere bile yaşamadım.
Kısacası bana göre telefon başarılı kasma donma falan yok mekanik klavyesi çok başarılı iphone u fazla aratmaz diyorum

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
ÖZellikleri bakımında,dış görünüş,hız,ekran,
Kullananlardan sorunu var mı bu telefonun
Hiç servise gönderen oldumu e7'sini

Şuan kullanmaktayım kardeş, güzel cihaz tavsiye ederim, / servis konusuna gelince hayatımda ilk defa bi telefonumu servise gönderdin nedeni ise, cihazın 1 saatte bir kendine reset atmasıydı, ve ekranın sağ tarafı boydan boya dokunmatiği devre dışı kalmıştı kvk genpa vb uğraşmadım Kayseri Nokia Care servisine verdim 2,5 hafta sonra cihazınız teslimata hazır die msj geldi gittim aldım, güzelce de bi paketlemişler, içini dışını sağını solunu temizlemişler ek programlar güncellemeler falan yapmışlar şuan sorun yok memnunum cihazımdan..

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ben oldukça memnunum. özellikle kendi hazırladığım cfw ile de %80 fp1 özelliklerede sahip, daha ne isteyim. kısacası iyi bir telefon.

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
Tasarımı ve klavyesi muhteşemdir. Ancak ben dahi Symbian'ın daha fazla kullanılamayacağını düşünüyorum. Bence artık alınmayacak olan telefondur. Aynı paraya daha iyileri de vardır.

• Beğen

enolaguy

Üye
Tasarımı ve klavyesi muhteşemdir. Ancak ben dahi Symbian'ın daha fazla kullanılamayacağını düşünüyorum. Bence artık alınmayacak olan telefondur. Aynı paraya daha iyileri de vardır.

Bence symbian da sistem olarak sorun yok, çünkü ben özellikle rehber ve çağrı yönetimi işlerinde symbiandan daha başarılısını bugün için hala görmüyorum en azından arama ve rehber konularında ios tan ve androidten fazla özelliğe sahip durumda. Bu yüzden bence symbian değilde düşük rezulasyondan ve yavaş işlemciden vazgeçmeyen nokianın asıl donanımı iyi değil. Bunu söylerken ovi deki programlar belki yüksek rezulasyonlu bir symbiana uymuyordur nokia ondan düşük rezüladyona bağlı kalıyordur bilemem ama bidiğim bir şey varki gigahertz üzeri cpu kullanan yüksek çözünürlüklü grafik ve ekran kullanan bir symbian belle benim için kesinlikle iphone dan iyidir

MaxipmaN

Üye
bu telefon alınmaz

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
E7 kısaca açıklayayım kardeşim.E7 almak istiyorsan oyun oynamak olmayacak prensiplerin arasında.Her zaman diyoruz ya telefon alırken genelde hangisi oyun oynatır hangisi şu oyunu çalıştırır diye bakıyoruz.Symbian vs Android yapıyorlar işte Symbian da oyun yok gibisinden.Zaten oyun oynayacak adam Symbian almaz orası ayrı ama oyun oynamayacaksan da E7 en iyi tercihlerden bir tanesi olur bence.Ayrıca klavyesi bir diğer Pro telefon olan Xperia Pro'dan daha konforlu.CFW ler ile de istediğin düzeye de ulaşabilirsin.Kamera,internet işleri fazlası ile görülür.. 4 inç ekranı ile de ( ki akıllı telefon piyasasında ideal bir boyut ) film veya videolar izleyebilirsin..Klavyesini anlatmama gerek yok..Alan birinin E7 den memnun olmaması için Oyun ve uygulamalardan uzak biri olması gerekiyor..Uygulamadan kastım da aslında boş uygulamalardan..Symbian da uygulama yok deyimine kesinlikle karşıyım işine yarayan uygulamalar olduğuna eminim..Ayrıca 16 GB dahili hafızası da mevcut..256 MB ram da Symbian gibi bir sistemde oldukça yeterli bence..8 MP kamerasını zaten biliyorsundur..ARM11 680 mhz işlemciye sahip ayrıca..Ekran konusunda PPI değeri düşük bu doğru ama bunu fazlasıyla kapatan Amoled ekrana sahip..Video performansı da iyi sayılır 720p de video çekebilirsin.Navigasyon konusunda Ovi Maps in üzerine yok zaten.Kısacası böyle bir de tanıtım videosu koyayım buyur..

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
E7 kısaca açıklayayım kardeşim.E7 almak istiyorsan oyun oynamak olmayacak prensiplerin arasında.Her zaman diyoruz ya telefon alırken genelde hangisi oyun oynatır hangisi şu oyunu çalıştırır diye bakıyoruz.Symbian vs Android yapıyorlar işte Symbian da oyun yok gibisinden.Zaten oyun oynayacak adam Symbian almaz orası ayrı ama oyun oynamayacaksan da E7 en iyi tercihlerden bir tanesi olur bence.Ayrıca klavyesi bir diğer Pro telefon olan Xperia Pro'dan daha konforlu.CFW ler ile de istediğin düzeye de ulaşabilirsin.Kamera,internet işleri fazlası ile görülür.. 4 inç ekranı ile de ( ki akıllı telefon piyasasında ideal bir boyut ) film veya videolar izleyebilirsin..Klavyesini anlatmama gerek yok..Alan birinin E7 den memnun olmaması için Oyun ve uygulamalardan uzak biri olması gerekiyor..Uygulamadan kastım da aslında boş uygulamalardan..Symbian da uygulama yok deyimine kesinlikle karşıyım işine yarayan uygulamalar olduğuna eminim..Ayrıca 16 GB dahili hafızası da mevcut..256 MB ram da Symbian gibi bir sistemde oldukça yeterli bence..8 MP kamerasını zaten biliyorsundur..ARM11 680 mhz işlemciye sahip ayrıca..Ekran konusunda PPI değeri düşük bu doğru ama bunu fazlasıyla kapatan Amoled ekrana sahip..Video performansı da iyi sayılır 720p de video çekebilirsin.Navigasyon konusunda Ovi Maps in üzerine yok zaten.Kısacası böyle bir de tanıtım videosu koyayım buyur..

Yine oldukça kısa özetlemişsin teşekkürler :ehe

Donanımı günümüz standartlarına göre düşük olmasına rağmen işletim sistemininde optimize olması sebebiyle kağnı hissi vermeden rahat kullanılabiliyor. Fatih kardeşimizin dediği gibi pek fazla oyun ve uygulama desteği yok symbian'ın. Ama kullanılamaz da değil. 4 inç ekranı oldukça iyi, HDMI çıkış var, Usb otg özelliği var, Qwert klavyesi kullanışlı, 8 mp kamerası af olmamasına rağmen iyi fotolar çekiyor, tarayıcısı aşırı flash sitelerden uzak durulursa gayet iyi, müzik çaları kaliteli ve kullanışlı, video oynatıcısı hemen hemen tüm formatları tanıyor 720 p video izlenilebilir, navigasyonu gayet başarılı ve ücretsiz, akınorta kardeşimizin tv uygulamasıyla pek çok tv kanalı izlenebilir, Rds destekli FM radyosu gayet kullanışlı ve kaliteli, ses kaydedicisi, fotoğraf ve video düzenleyicisi, Office Mobil (docx, xls) vs. günlük hayatta lazım olabilecek pek çok şey içinde var zaten. Daha ne olsun.

bu telefon alınmaz

seninkine göre alınır

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yine oldukça kısa özetlemişsin teşekkürler :ehe

Donanımı günümüz standartlarına göre düşük olmasına rağmen işletim sistemininde optimize olması sebebiyle kağnı hissi vermeden rahat kullanılabiliyor. Fatih kardeşimizin dediği gibi pek fazla oyun ve uygulama desteği yok symbian'ın. Ama kullanılamaz da değil. Tarayıcısı aşırı flash sitelerden uzak durulursa gayet iyi, müzik çaları kaliteli ve kullanışlı, video oynatıcısı hemen hemen tüm formatları tanıyor 720 p video izlenilebilir, navigasyonu gayet başarılı ve ücretsiz, akınorta kardeşimizin tv uygulamasıyla pek çok tv kanalı izlenebilir, Rds destekli FM radyosu gayet kullanışlı ve kaliteli, ses kaydedicisi, fotoğraf ve video düzenleyicisi, Office Mobil (docx, xls) vs. günlük hayatta lazım olabilecek pek çok şey içinde var zaten.

seninkine göre alınır
Kuzum işte bu :10numara: E7 çok kullanışlı bir telefon ama bazıları alıyor ne için aldığını bilmeden sonra çok kötü oyun yok gibisinden isyan ediyorlar.Alırken ihtiyaçlar çok önemli.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Kuzum işte bu :10numara: E7 çok kullanışlı bir telefon ama bazıları alıyor ne için aldığını bilmeden sonra çok kötü oyun yok gibisinden isyan ediyorlar.Alırken ihtiyaçlar çok önemli.

Yani kuzu. Biz demiyoruz ki süper ötesi. Biz de isteriz android gibi her oyun ve uygulama çıksın. Ama olmuyor. O zaman ne yapacağız? İhtiyaçlara göre cihaz alacağız ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yani kuzu. Biz demiyoruz ki süper ötesi. Biz de isteriz android gibi her oyun ve uygulama çıksın. Ama olmuyor. O zaman ne yapacağız? İhtiyaçlara göre cihaz alacağız ;)
Aynen öyle kuzum ;)

enolaguy

Üye

Bence Belle li ve fresh surumunu kullanan bir E7 sadece programlarının daha fazla olmasını saymazsak en iyi android ten bile iyidir

Bir tutturmuslar android diye , ben uğraşamam öyle her cihazdan wifi spot kabul etmeyen, en iyisinin bataryası bir gunü zor çıkarabilen, programları arka planda bir türlü kapatamadigi icin bir sure sonra şişen ve bu yuzden gunde en az bir defa kapatip acilmasi salik verilen en basit programında bile mb lari dalvik arayüzünü kullanacağım diye zebil gibi tüketen androidi Sırf yüksek ekran rezulasyonu ve oyunlarının bolluğundan dolayı çekecek değilim gunü çıkarmayan şarj demek Hiçbirşey demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt