benim için çok önemli bi gelişme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
benim için çok önemli bi gelişme
pop müzik dinlemeye başlıyorum.

cukuleaks

Üye
Lanet olsun. :off:Popun dışında herşey dinle yaw pop nedir offffff sinir oldum şuan :off:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
arabesk rapde dinliyorum bea :d:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Kendini sırf baskaları istiyor diye değistirme. Ne istiyorsan onu dinle ozgurluk senin elinde. Baskalarının tesirinde kalma dusunceleri paylas ama son karar senin olsun..

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yabancı dinle en iyisi pozitif müzik :yuru

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
En iyisi Türk Halk Müziği :yuru
:gul:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Metin MF

Metin MF

Üye
eğer türkçe pop dinleyeceksen boş ver arabeske devam et :D ama yabancı pop dinlersen daha iyi

Corrupt

Corrupt

Üye
Türkçe Pop müziklerin sözleri gerçekten BOMBOŞ. Eğer ki müzik dinleyeceksen Türk Sanat Müziği öneririm.

MrTech

MrTech

Üye
Pop Ne La.Bak Buna Müzigin Alası Budur.

[video=youtube;iHpkpmgsywE]http://www.youtube.com/watch?v=iHpkpmgsywE[/video]

• Beğen
Tepkiler: Corrupt ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
Helal sana Yaşar işte budur :oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
ya sanki bütün pop müziklerini dinleyecek halim yok ya. Sadece sertap ereneri dinliyorum. Gidip tarkanı dinleyecek halim yok herhalde. Bide megastar olacak. Yaptığı müzikleri erotik içerikli çağrışımda bulunuyo

MrTech

MrTech

Üye
Yerinde Olsam,Pop Dinleyecegime Yabancı,THM,TSM,Falan Dinlerdim.

R.A.M

R.A.M

Üye
ya sanki bütün pop müziklerini dinleyecek halim yok ya. Sadece sertap ereneri dinliyorum. Gidip tarkanı dinleyecek halim yok herhalde. Bide megastar olacak. Yaptığı müzikleri erotik içerikli çağrışımda bulunuyo

ne alaka :) Sen müziğe ne tarafdan bakarsan öyle anlarsın müzik olarak bakarsan müzik anlarsın başka olarak bakarsan başka anlarsın işte :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
gel gel gel güzelim . Gel hiç acımayacak.

Allah aşkına bunun neresi müzik ya. Yok gel seni .. Deseydi daha iyi olurdu. Sen müziğe nerden bakıyon

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arabesk rap ve pop :vur Neyse biraz gelişme var galiba bu hızla gelişirsen 80 yaşında düzgün müzikler dinlemeye başlarsın :ehe

- - - Eklendi - - -

Tarkan'ın neresi megastar Allah aşkına...Megastar görmesek inandıracaklar...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
aynen. Megastarmış. Peh :gul:

R.A.M

R.A.M

Üye
gel gel gel güzelim . Gel hiç acımayacak.

Allah aşkına bunun neresi müzik ya. Yok gel seni .. Deseydi daha iyi olurdu. Sen müziğe nerden bakıyon

Adam acımayacak diyosa acımayacaktır :ehe: işin doğrusu biraz anlamsız sözle ama her şarkısıda öyle değil her şarkısını dinlemesemde yinede güzel şarkıları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt