[YENİLENDİ] Android Oyuncu ile Data dosyası gerektirmeyen mükemmel oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
    Konu Sahibi
Demekki daha öncekiler mesela ben dürüst değilmiş.Ben de teşekkür etmiştim.Demek ki etmemeliymişim.Neyse şu beğeniyi geri alayım :D

Hahahah :D Yahu hemen yanlış anlaşılma olmasın lütfen :( Bu oyunlar beş para etmez,bunlar oyun mu,bu oyunlar indirilir mi gibisinden konuşan arkadaşlaraydı o laflarım. Lütfen yanlış anlaşılmayalım :D

Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
    Konu Sahibi
YEPYENİ OYUNLAR YÜKLENDİ. EMEĞE SAYGI LÜTFEN YORUMLARINIZI EKSİK BIRAKMAYIN :good:

• Beğen
Tepkiler: emur
troy25

troy25

Üye
teşekkürler..

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Oyunlar güzel paylaşım için teşekkürler

Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
    Konu Sahibi
Elimden geldiğince en güzel oyunları koymaya çalışıyorum sizler için. Hepsini deniyorum tek tek :)

Superfan

Superfan

Üye
Daha fazla oyun! :pro:

Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
    Konu Sahibi
Yepyeni oyunlar yüklendi. Lütfen emeğe saygı, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi eksik bırakmayın :)

-efşan

-efşan

Üye
Gelişinden belli idi böyle güzel paylaşımlarda bulunacağın.
Eline sağlık. Süper paylaşım..

Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
    Konu Sahibi
Gelişinden belli idi böyle güzel paylaşımlarda bulunacağın.
Eline sağlık. Süper paylaşım..

Teşekkür ederim. Umarım paylaştığım oyunlar beğenilir ki bende daha iyilerini ve daha yenilerini paylaşmaya devam edeyim :)

-efşan

-efşan

Üye
Teşekkür ederim. Umarım paylaştığım oyunlar beğenilir ki bende daha iyilerini ve daha yenilerini paylaşmaya devam edeyim :)
Ben oyun oynamam telefonda ama yine de konuna gördüğüm halde cevap yazmamak olmazdı.
Emek harcamışsın o kadar.

Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
    Konu Sahibi
:megafon: DAHA KALİTELİ BİR ORTAM YARATMAK İÇİN GÖRSELLERİ GÜNCELLEDİM. UMARIM BEĞENİRSİNİZ.. YENİ OYUNLAR YARIN YÜKLENECEK.. :yuru

ays-e

Üye
teşekkürler..

DexterMonte

Üye
kardes tip off u baska yere yukler misin

mustafa37821

mustafa37821

Üye
:tşk:

furcin

furcin

Üye
gerçekten çok yararlı bir konu teşekkürler

ntquartex

ntquartex

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım tek tel uğraşmışsın ama oyunlar bi alex değil maalesef.

Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
    Konu Sahibi
Bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.. :sarıl:

Emeğine sağlık arkadaşım tek tel uğraşmışsın ama oyunlar bi alex değil maalesef.

Evet, gerçekten tek tek görselleri - yüklemesini elimle hazırlayıp sizlere sunuyorum ve bu emeğimin bu tür yorumlarla desteklenmesi beni daha çok teşvik ediyor ^^

Siz hem oyunun çok mükemmel grafiklere sahip olsun, hem de data dosyası istemesin gibi iki zıt koşulu bir yerde arıyorsanız yanlış düşünüyorsunuz :) Data dosyası gerektirmediği için en iyisi bu kadar oluyor :op:

sadece35

sadece35

Üye
eline saglik haci

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Paylaşılan oyunları beğenmiyorsanız indirmeyin bu kadar basit.Emek hiç bir zaman teşekkürsüz kalmamalı.Ellerine sağlık kardeşim.

Üst Alt