Susama acıkma durumu ? [GünceL]

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Susama acıkma durumu ? [GünceL]
Merhaba arkadaşlar bu konu sabitlenirse sevinirim. Hem herkez bırbırının gorusunu goruru ve kendı durumlarını soyler. Hergun acıkma ve susamanızı bu konu altında paylaşabilir hemde arkadaşlarla sohbet başlamış olabilir.

İlk başlatıyorum.. Bugun gercekten cok susadım Acıkma orta derece Zaten sahurda 2 bardak su ve cay ıctım 1 ekmek arasıda etti .d

Peki siz ?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
şuan orta durumdayım açlık konusunda çok susuzluğumda yok
4-5 bardak su 2 bardak çay içtim:D:oke:
yemek de yedim

ByKatre

ByKatre

Üye
Susama %25 acıkma %90

Metin MF

Metin MF

Üye
Susama %98, Acıkma %5

xclark

xclark

Üye
hiç yok diyebilirim...paso yattım çünkü :ehe

El-CD

El-CD

Üye
%95 acıkma %5 susama

serinaga

serinaga

Üye
Alıştım artık %0 %0 ..

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
haydi hayırlı iftarlar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sağol tommy :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Sabah çok açtım.Akşama doğru açlığım geçti

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah'a çok şükür ne acıkıyorum nede susuyorum.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben bugun cok susadım ve bugunku orucumdan sunu anladım . Allah kımseyı aclık ve susuzlukla imtihan etmesin Gerçekten çok kötü birşey oldugunu anladım Allah tum muslumanlara guc , sabir ve kudret versin. Amin.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
valla ben bugun cok susadım ve bugunku orucumdan sunu anladım . Allah kımseyı aclık ve susuzlukla imtihan etmesin gerçekten çok kötü birşey oldugunu anladım allah tum muslumanlara guc , sabir ve kudret versin. Amin.

amin.

clawiss

clawiss

Üye
alıştım hiç bir şekilde susama acıkma yok :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla ben bugun cok susadım ve bugunku orucumdan sunu anladım . Allah kımseyı aclık ve susuzlukla imtihan etmesin Gerçekten çok kötü birşey oldugunu anladım Allah tum muslumanlara guc , sabir ve kudret versin. Amin.
Amin

EneSinan

EneSinan

Üye
bazı günler bayılacak derecede susadigım oluyordu . Bu aralar havalar gayet serin geçiyor . Susama olmazsa acıkmak aklıma gelmiyor

- - - Eklendi - - -

amin.ben onu her iftar edeceğim zaman diyorum

_atomcu_

Üye
acıkma %100 susama %100 desem yakan olur :D :)

- - - Eklendi - - -

AMİN

- - - Eklendi - - -

bazı günler bayılacak derecede susadigım oluyordu . Bu aralar havalar gayet serin geçiyor . Susama olmazsa acıkmak aklıma gelmiyor

- - - Eklendi - - -

amin.ben onu her iftar edeceğim zaman diyorum

Bende ilk günlerde oluyordu

Takipçi Satın Al

Üst Alt