Mobil site

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
gerçi 2 milyon üyeli sitede kesin o kışlada tanıdığı olan vardır sıkıntı yok yani :D

Praet0r2

Üye
yeni mobil site de konu açarken yorum yazılmiyor başlık yazılıyor ama konu yazılmiyor [BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Praet0r2

Üye
gelişmiş panelde yorum yazılmıyor opera mini de

- - - Eklendi - - -

mobil sürüm ayrıca normal siteden tamamen bağımsız çalışıyor şifreleri tekrardan giriyoruz yazı şekillleri tekrardan yazıyoruz ama gelişmiş cevap menusü operada aktif değil

MrTech

MrTech

Üye
gelişmiş panelde yorum yazılmıyor opera mini de

- - - Eklendi - - -

mobil sürüm ayrıca normal siteden tamamen bağımsız çalışıyor şifreleri tekrardan giriyoruz yazı şekillleri tekrardan yazıyoruz ama gelişmiş cevap menusü operada aktif değil
Tarayıcıdan Kaynaklı :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Tarayıcıdan Kaynaklı :oke:

opera mini de flash olmadığı için... Opera mobilede bunu kullanırız. Opera mobilde flash eklentili şeylere tıkladığında sayfa dolmadan direk karşına geliyor. Fakat mini de bütün sayfayı yeniliyor, o flash eklentili şey bazen geliyor bazen gelmiyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Tapatalk ile mesajları begenebiliyoruz artik...

• Beğen
Tepkiler: , serinaga ve Şehriyar
serinaga

serinaga

Üye
Sanırım alışmakta biraz zorlanacağız, bana çook karışık geldi gibi şimdilik. Ayrıca sanırım bazı hatalar var, bu konunun son sayfasına gitmek için tıkladığımda forum ana sayfaya gidiyor ...[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kemal21

kemal21

Üye
Yeni mobil siteden masaustu görünüme geçince ana sayfa çıkıyor oradan foruma tıklıyorum hala mobil site[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

enes122

enes122

Üye
konunun son sayfasına gitmek için tıkladığımda forum
ana sayfaya gidiyor [BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Ayrca bir yorumu cevaplamak istediğimde yazamıyorum, klavye gelmiyor. Şimdilik tesbitlerim bunlar. Ayrıca eski mobil sürümde son yorumları görebiliyorduk kolayca. Burada bulamadım ben, illaki ilgili konu başlığını mı seçmemiz gerek anlamadım ???[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
Tüm sorunlarla en kısa sürede ilgileneceğiiz.

serinaga

serinaga

Üye
Bir sorun daha var, bakmak istediğim bir konunun üzerinde daha önceden seçim yaparak yeni sekmede açabiliyordum, lakin yeni düzende böyle bir seçenek gelmiyor başlıklarda. [BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Archonn

Archonn

Üye
Bir sorun daha var,kendi mesajlarımızı beğenebiliyoruz.:islik [BR /]Bu Mesaj Seyyar Sürümden Gönderildi

Metin MF

Metin MF

Üye
mobil sitede yeni mesajlar linki yok.[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bende hala mobil light var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt