Takas önerisi kararsız iz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Takas önerisi kararsız iz
Arkadaşlar abimde 1 senelik n8 var bi arkadaşı 6 aylık iphone 4 ile takas edelim diyor üstüne de 300tl istiyor iphone garantili yurt dışı değil sizce n8 ile 300 tl verip iphone yi alalım mi

15097

15097

Üye
Bence al :hmmm

bolamanle

Üye
n8i ne için kullanıyorsun arki iphone u ne için kullannıcan

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu telefon olarak kullanır abim mesaj arama müzik kamera.. Öyle oyun uygulama internete pek takılmaz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kamera çok kullanıyorsa takas etmesin ama öbür türlü bence iyi bir takas ben mi etsem acaba s2 ile :P:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Uygulama ve yazılım desteği iphone 4 için en az 2 3 yıl daha sürer ama n8 felç olur bu arada.Daha hızlı çalışan bir cihazı kim istemez.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Oyun uygulama ile işi yoksa takas etmesin derim ben.Kamera arama mesaj ve müzik için N8'i Iphone 4 ile değiştirmeye değmez.Oyun uygulamayı kullanan biri olsa kabul etmeliydi tabi.

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Oyun uygulama ile işi yoksa takas etmesin derim ben.Kamera arama mesaj ve müzik için N8'i Iphone 4 ile değiştirmeye değmez.Oyun uygulamayı kullanan biri olsa kabul etmeliydi tabi.

Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da abim tıp fakültesinde okuyo bi yandan havası olur diğer yandanda iphone 4 garantili sıfırlar 1500 1600 tl den başlıyor 1 sene sınra satmaya kalksa satabilir yine ama n8i alan olmaz

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da abim tıp fakültesinde okuyo bi yandan havası olur diğer yandanda iphone 4 garantili sıfırlar 1500 1600 tl den başlıyor 1 sene sınra satmaya kalksa satabilir yine ama n8i alan olmaz

E tabi o bilir ama abine N8 daha uygun kullanım açısından.Ticaret olarak bakarsan ne durumda olur bilmem ama abin için N8'in daha iyi olduğu bir gerçek ;)

Epple

Epple

Üye
Uygulamayla nasi isi olmaz ki? Bence abin nokiada hic uygulama gormedigi icin uygulamadan kastini sadece oyun saniyor. Appstoreda tip ogrencileri icin yardimci birsuru uygulama var. Mesela gecen gormustum tum ilac isimleri bilgileri prespekturlerinin oldugu bi uygulama. Tabi bu bi ornek. Ama abine uygulamanin sadece oyundan ibaret olmadigini soyle. Emin ol isine yarayacak tonla uygulama var Appstoreda. Takas isine gelince arkadasiymis madem uste 100 - 150 vermeye ikna edin alin. Kar kardir bence. Ben olsam oyle yapardim :D

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayla nasi isi olmaz ki? Bence abin nokiada hic uygulama gormedigi icin uygulamadan kastini sadece oyun saniyor. Appstoreda tip ogrencileri icin yardimci birsuru uygulama var. Mesela gecen gormustum tum ilac isimleri bilgileri prespekturlerinin oldugu bi uygulama. Tabi bu bi ornek. Ama abine uygulamanin sadece oyundan ibaret olmadigini soyle. Emin ol isine yarayacak tonla uygulama var Appstoreda. Takas isine gelince arkadasiymis madem uste 100 - 150 vermeye ikna edin alin. Kar kardir bence. Ben olsam oyle yapardim :D

200tl ye kadar indirebilecegimize inanıyorum

Epple

Epple

Üye
150yi zorla al bence :D garantisi ne kadar var peki?

15097

15097

Üye
Evet App Store eğitimle ilgili bir çok şeyle dolu.Tabii çoğu ingilizce ama.

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
6 aylik olduğuna göre 18ay daha garanti vardır

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Peki yarın görüşelim bi almaya çalışacağız

nopapeny

nopapeny

Üye
Arkadaş köreltmeyin gençliği... Gitsin kütüpaneye :D Bu arada abine de bi nasihat diyeyim :) Eğer cebindeki telefon veya nakit için bakacak kızdan bi hayır gelmez. Fuzuli onlarla zaman kaybetmesin :)

hunter41

hunter41

Üye
hiç düşünmesin takas etsin.N8 devri kapandı çoktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt