Hepsiburada Android İçin Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
symbianda sahibinden.com var :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bugüne kadar çıkmaması hataydı zaten. Adamların iphone uygulaması vardı android yoktu. 1 iphone satıyorsa 20 android satıyor ama. (konuyu androidi bir sürü marka kullanıyor tartışmasına dönüştürmeyin dedigimin onla alakası yok.)

MaxipmaN

Üye
iosa yok mu :ehe

incitemfm

incitemfm

Üye

:nono:

- - - Eklendi - - -

programın arayüzü gerçekten güzel.dandik yer imi programları gibi değil.animasyon geçişler falan.iyi yapmışlar.
harbi iphone uygulamasından iyi olmuş. Yada benim telefonum yüzünden böyle :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
incitemfm

incitemfm

Üye

anlaşıldı sen güneşte fazla kalmışsın. s3 almakla birşey bildiğini sanıyorsun. devam et bu kafayla.
benim hiçbirşey bilmemem bile bu gerçeği değiştirmez kardeş

15097

15097

Üye
:o.

- - - Eklendi - - -

:o.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

1.si de bu sitede Nokia kullananlar Samsung veya HTC lerden daha çok konuşurken bunlara da dikkat edelim..
2.si de üslubuna dikkat etmeni öneririm.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

ortada bir gerçek varsa uygulama ve oyun çıkmıyor diye herkes nokia kullanmayı bırakacak diye birşey yok. ben ne demişim ilk mesajımda? yaparlarsa kullanırız yapmazlarsa kullanmayız. piyasada sadece android veya ios yok demişim. haksız mıyım? sokağa çıktığında herkesin elinde androidli ve ioslu cihazlar mı var? elbette hayır. peki ben o sistemlere kötü diyor muyum yine hayır? ama sen kalkıp milletin para vererek seçip aldığı bir eşyaya hakaret edersen o laf satın alana dokunur. benim iş yaptığım şirketlerde en çok rastladığım cihazları söyleyeyim mi? küçük şirketler de değiller. cihazlar; e6, e7, n8, 701, sgs 2 ve iphone 4s. paşa gönülleri bilir. çıkarmasınlar uygulama. bizde ağlamıyoruz zaten.o yüzden kışkırtıcı mesajlar yazmayı bırak ve efendi ol.

incitemfm

incitemfm

Üye
pardon kırıcı olduysam

anılbaran

anılbaran

Üye
ios için yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt