sd cart neden bu kadar dolu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
sd cart neden bu kadar dolu?
biraz önce gangstar rioyu sildim ayrıca bütün uygulamalar teelefonda anlamıyorum neden bu kadar dolu :(

clawiss

clawiss

Üye
arkadaşım hafızandaki gerekli resim müzik vs. yedekleyip kartına bir format at zamanı gelmiş :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Fotoyu kaldır imeini kopyalayabilirler

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Fotoğrafı editle bence de arkadaşım.
Ayrıca hafıza kartında video, resim, oyun dosyaları gibi birsürü dosya olabilir. Hafıza kartını pc de açıp klasörlerin özelliklerine bakarak hangi klasörün neden o kadar büyük olduğunu bulabilirsin. Eğer çok fazla oyun-program yükleyip kaldırmış isen systemde kalıntıları birikmiş olabilir. Gerekli resim, video gibi dosyalarını yedek alıp hafıza kartını biçimlendirebilirsin ;)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
yalnız ben bütün müziklerimi falan harici kartıma attım bu direk telefonun içindeki sd :S

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bilgisayarda tüm klasörlerin tek tek özelliklerine bakabilirsin. Aşırı dolu olanların içeriğindeki gereksiz dosyalara da :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
spiderman ve asphalt 6 sildiğim halde dosyaları telefondaymış bi anda 1 gb fazla boş alanım oldu çok sağolun :)

PriZm

PriZm

Üye
birde şu dizinde 50-100 mb lık dosyalar olabilir.gereksizdir silebilirsin.

sdcard/dcim/.thumbnail

.thumbnail klasörü gizli klasördür ancak gizli klasörleri gösteren bir browser ile görebilirsin.es file explorer gibi.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
görmüştüm onu 100 mb emin misin gereksiz olduğuna :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt