nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
nokia N8
babama n8 alcaz birkaç sorum olcak daha önce hiç simbiyam kullanmadık androidde tellerde usb go to ile flash bellek filan takıyon bu simbiyamda bunlar mevcut mu? ve n8 kullanan arkadaşlar varsa telefondan biraz bahsedebilirmisiniz.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
babama n8 alcaz birkaç sorum olcak daha önce hiç simbiyam kullanmadık androidde tellerde usb go to ile flash bellek filan takıyon bu simbiyamda bunlar mevcut mu? ve n8 kullanan arkadaşlar varsa telefondan biraz bahsedebilirmisiniz.

evet n8 de var bu özellik.

_ardaa

_ardaa

Üye
Evet zaten ilk usb otg olayını çıkartan firmadır Nokia, otg var, hdmi çıkışı var dlna destekli tv varsa play to ile kablosuz olarak tv de video oynatabilirsiniz.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
N8 donanım olarak çok iyi bi cihaz Fm verici özelliği de mevcut

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar. bi sorum olcak peki android mi simbiyam mı?

mkkozanmk

Üye
paran var ise android. .düşük model android telefonlar uygulamaları pek desteklemiyor gibi.

Dampierre

Dampierre

Üye
N8 fiyatina cok iyi ozellikli android telefonlar mevcut. Baban sadece konusacak mesaj atacak resim cekecek falan ise n8 iyi bir secim. Ancak oyun ve uygulama destegi isin icine girerse androide yonelmelisin

• Beğen
Tepkiler: mrt-06 ve kutok

kutok

Üye
N8 fiyatina cok iyi ozellikli android telefonlar mevcut. Baban sadece konusacak mesaj atacak resim cekecek falan ise n8 iyi bir secim. Ancak oyun ve uygulama destegi isin icine girerse androide yonelmelisin

Katılıyorum arkadaşta HTC var bizim belleye göre 2.5 ev ekranı fül oyunla dolu ama bence ben her zaman nokiacıyım nokiadan şaşmadım şaşmam

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
aynen foto müzik dinlemek ve konuşmak için alıyo zaten sırf 12 mp olduğu için bunu tercih etti.

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum arkadaşta HTC var bizim belleye göre 2.5 ev ekranı fül oyunla dolu ama bence ben her zaman nokiacıyım nokiadan şaşmadım şaşmam
bende samsungcuyum samsungdan asla şaşmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt