Hepsiburada Android İçin Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hepsiburada Android İçin Çıktı

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi artık cebinizde!

Elektronikten giyime, yüz binlerce ürünü artık Android yüklü cihazlarınızdan da satın alabilirsiniz.
Hepsiburada.com’un mobil uygulaması sayesinde alışveriş yaparken (yazarak yada barkod okuyucu ile) aradığınızı kolayca bulabilir fiyat karşılaştırması yapabilir, kullanıcı yorumları ile üyelerimizin alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Dilerseniz bu uygulamayı kullanarak siparişlerinizi de takip edebilir ve müşteri hizmetleri yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz.

(Google play'den alıntıdır)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Teşekkürler :)

incitemfm

incitemfm

Üye
yükledim

:tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

Telefonuma mesaj olarak geldi dün, konusunu açayım dedim iyi yapmışım galiba :)

incitemfm

incitemfm

Üye
:rica:

Telefonuma mesaj olarak geldi dün, konusunu açayım dedim iyi yapmışım galiba :)
zaten android için yazıyoduda çıkmamıştı. çok kalite uygulama olmuş s3 de süper ötesi arayüz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yükledim Furkan abim haber için çok :tşk:

SHS

SHS

Üye
gözün aydın :P:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:ehe

15097

15097

Üye
iOS için zaten vardı :P:

61semih

61semih

Üye
dün gece indirdim arayüzü çok başarılı bukadarını beklemiyordum
birde satış sonrası desteği iyi olsa çok iyi olurdu.
paket iyi hizmet kötü..

incitemfm

incitemfm

Üye
dün gece indirdim arayüzü çok başarılı bukadarını beklemiyordum
birde satış sonrası desteği iyi olsa çok iyi olurdu.
paket iyi hizmet kötü..
maximum 2 saatte soruna cevap veriyolar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hepsiburada iyidir. Kendilerine attığım onlarca "bir daha Hepsiburada'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum" maillerinin hepsine cevap verdiler ve gördüğüm kadarıyla artık daha titizler. Eskisi gibi değil.

15097

15097

Üye
Hepsiburada iyidir. Kendilerine attığım onlarca "bir daha Hepsiburada'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum" maillerinin hepsine cevap verdiler ve gördüğüm kadarıyla artık daha titizler. Eskisi gibi değil.
Bazı maillerine cevap gelmek bilmiyor birkaç ay önce attığım maile halen cevap gelmedi desem inanmazsınız sanırım :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bazı maillerine cevap gelmek bilmiyor birkaç ay önce attığım maile halen cevap gelmedi desem inanmazsınız sanırım :d:

İnanıyorum çünkü benim attığım maillere de çok geç cevap gelmişti. Ancak son alışverişlerde çok hızlı davranıyorlar. Mesela bir ürünü garantiye göndermek için başvurdum 1 hafta içinde cevabı geldi ve gönderdim :)

15097

15097

Üye

İnanıyorum çünkü benim attığım maillere de çok geç cevap gelmişti. Ancak son alışverişlerde çok hızlı davranıyorlar. Mesela bir ürünü garantiye göndermek için başvurdum 1 hafta içinde cevabı geldi ve gönderdim :)
Senin ki yine iyiymiş :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt