Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bugün iş çıkışı Sıhhiye'den otobüse bindim. İftara 1-2 saat var o yüzden biraz yoğun. Bende yorgunum + uykusuz olduğum için otobüsde koltuga oturdum. Uyuyorum işte.. Sonra yanıma teyze gelmiş. Ben farkettim ama yer vermedim. uyuyorum sonuçta. yorgunum. Sonra benim omzuma dokunarak kalkda yer ver evladım. Mal gibi uyunmaz dedi. Ben aldırış etmedim. Sonra yanında oğlu vardı. Oğluda kalk lan anneme yer ver diyince dayanamadım. Çocugun elini tuttugum gibi büktüm ve ittim. Annesi hemen bırak lan oğlumu diye bana saldırdı. Elimi kaldırdım yapıştıracaktım bi tokat ama otobüsdekiler engel oldu. Benim yanımda Arkadaşımın arkadaşı vardı omzuma yatmıştı. Oda ne var lan ne var diyince ortalık kızıştı. Oğlu bana çıkıştı. boynunu tuttum ittim otobüs yoğun ya. tuttular hemen. Sonra oğlu bırakın lan bırakın diye bana yumruk salladı. Tamam yumruk yedim ama ona öyle bi yumruk attım ki bayıldı heralde. Otobüscü sağa çekti durdu. Su felan verdiler işte. Annesi de bize vurmaya başladı. ona da bi sgit dedim sustular.

Bizi savunan vardı. Sonra ortalık yatıştı. Ve teyze tanımadığım bir başka teyzenin yanına oturmuş. Anlatıyor işte çeneleri bol ya.

Misafirlikden geliyorum. Çay içtik kahve yapmışlar felan filan. Arada bana laf çarpıyor. Sonra gittim yanına bana bak kadın.

akşama kadar dedikodu yapmışsın çaylar kahveler içmişsin... Burda işden gelen oruçlu insanları yerinden kaldırmaya hakkın yok. Oruçda tutmuyorsun.Yaşına başına bak utan lan utan dedim.

Otobüscü otobüsü durdurarak onları dışarı atmaya zorladı. Bende kalktım yardım ettim. oğlu kapının demirinden tutarken tekmeyi bir koydum ona. yapıştı kaldırıma. Annesini de otobüscü abi indirdi. Birde üstüne küfür etti onlara.

Sonuna kadar haklıydım.... Halende elim titriyor olmaz böyle bir olay. Mal gibi uyunmaz ne demek ? :off:

:kop2: Tıp ki ben piskopata bağladımmı kimseyi dinlemem dağıtırım. :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
bizde malum öğrenciyiz bi saatlik yol var bilen bilir 0345 lerin ortaya otururuz yorgunluktan öğlen saati uyuyakalıyoruz yolda teyzenin teki geliyor ''kalk yer versene ! '' orda sinirden uyuz olan amcalarda destekliyor bi ara belim ağrırken kaldırdılar beni kadının gözüne baka baka gittim :d: bir olayda şöyledir ıst-fatihte hastahaneye giderken otobüste yanımda yaşlı amca varken ayakta 20 li yaşlarda bi bayan vardı amca bana diyor ''bayana yer versene'' zaten ineceğim durağa gelmiştim ama adama bakakaldım :d:

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bizde malum öğrenciyiz bi saatlik yol var bilen bilir 0345 lerin ortaya otururuz yorgunluktan öğlen saati uyuyakalıyoruz yolda teyzenin teki geliyor ''kalk yer versene ! '' orda sinirden uyuz olan amcalarda destekliyor bi ara belim ağrırken kaldırdılar beni kadının gözüne baka baka gittim :d: bir olayda şöyledir ıst-fatihte hastahaneye giderken otobüste yanımda yaşlı amca varken ayakta 20 li yaşlarda bi bayan vardı amca bana diyor ''bayana yer versene'' zaten ineceğim durağa gelmiştim ama adama bakakaldım :d:

Valla sırf amcaya inat o durakta inmez otururdum -.-

• Beğen
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bende önceden dersaneden gelirken teyzenin biri 'kalk ben oturcam' demez mi... Ben hiç tepki vermedim duymazdan geldim. İsrar etmeye devam etti. Ben yine tepki vermedim :D çekti gitti. :ehe

cukuleaks

Üye

Bende bastım küfürü. Kimse bana birşey yapamaz zaten. O çocuğu mal ederdim orda da kısmet işte yorgundum dua etsin öyle bıraktığıma :)

- - - Eklendi - - -

Otobüsü söyleyemem :oke:
Cidden ama düşünsene ''kalk lan anneme yer ver'' diyo. Hani ona neler derdim burda söyleyemem :D

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Meraktan soruyorum hangi otobuse bindin? 440 441 .... 447 otobuslerine binenler hep boyle yobaz oluyolar :D

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR ve FlaxLy

cukuleaks

Üye
20li yaşlarda bayan gelince yer veresim geliyor. Vermeyipte suratına bakınca harbiden ayılık etmiş gibi hissediyorum :D

Verincede ''keşke vermesemiydim ulan kendimi sapık gibi hissettim'' düşüncesine kapılıyorum :D

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
aferin kardeşim iyi yapmışsın. Ben olsam beynini koltuğa sıkıştırıp boynunu kırarak öldürürdüm

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR, FlaxLy ve HacKLess

cukuleaks

Üye
ulan şansa bak tam yorum yazacam herkes araya girdi :D

• Beğen
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

La zaten uykuluydum. Kafa gömsem ne olcak. Polisle felan uğraşamam şu sıralar. Sonra ehliyete yazıldım. Sicil micil of :(

Bu ona yeterli. Bayılması bile beni mutlu etti :oke:

Godunmu yere sümük gibi yapışırdı :D

Senin yerinde olsam hiç yumrukla tekmeyle uğraşmazdım boynunu sık gerbersin gitsin ne uğraşcan yumrukla. :ehe

cukuleaks

Üye

Godunmu yere sümük gibi yapışırdı :D

Senin yerinde olsam hiç yumrukla tekmeyle uğraşmazdım boynunu sık gerbersin gitsin ne uğraşcan yumrukla. :ehe
Ben yumruk atamıyorum. Genellikle boğazını sıkıyorum ama kötü bi huy...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Ben yumruk atamıyorum. Genellikle boğazını sıkıyorum ama kötü bi huy...

Ben çok iyi atarım. Bir keresinde bir kıza yavaşca gözüne bi patlattım. Ertesi gün baktığımda gözü morarmış. :D

cukuleaks

Üye

Ben çok iyi atarım. Bir keresinde bir kıza yavaşca gözüne bi patlattım. Ertesi gün baktığımda gözü morarmış. :D

oooooo nabtın sen ya. Kızlara asla el kaldırmam. Kendime yakıştıramam. Şakasına bile olsa.....

cukuleaks

Üye

Kızdırırlarsa refleksi olarak istemeden elim kaya biliyo. :ehe
Aga zaten güçleri yetmiyo. O yüzden gücümün yetmediği birine vurmak heleki bir bayansa kendimi aşalanmış hissederim. Hele bide kızların yanında geğiren , küfreden arkadaşlarım var hepsini kınıyorum. Yaw karizma karizma diyolar geliyolar geğiriyolar. Böyle ayılıkmı olur yaw? Sonrada ''şakasına boooolum '' diyolar. Asla sevmediğim hareketler..

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Aga zaten güçleri yetmiyo. O yüzden gücümün yetmediği birine vurmak heleki bir bayansa kendimi aşalanmış hissederim. Hele bide kızların yanında geğiren , küfreden arkadaşlarım var hepsini kınıyorum. Yaw karizma karizma diyolar geliyolar geğiriyolar. Böyle ayılıkmı olur yaw? Sonrada ''şakasına boooolum '' diyolar. Asla sevmediğim hareketler..

geğirme ve küfür bende yok. Ama yumruk
ve tepik var :( Reflesklerim çok güçlü karşıdan gelen saldıraya anında cevap veriyor. :(

anılbaran

anılbaran

Üye
haklısın .Ama bi araban olaydı bunlar gelmezdi başına :islik

cukuleaks

Üye

geğirme ve küfür bende yok. Ama yumruk
ve tepik var :( Reflesklerim çok güçlü karşıdan gelen saldıraya anında cevap veriyor. :(
bende bitek kötü huy var. Uyuya kaldığımda azımdan salyalar akıyor :ehe Napayım farketmeden oluyor :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...